Тома Биков: Не съм убеден, че ще има правителство в 48-я парламент

Борисов е в "късата листа" за премиер на ГЕРБ
19 авг 2022 08:57, Нели Христова
166
Тома Биков: Не съм убеден, че ще има правителство в 48-я парламент
Снимка: БГНЕС

Трябва да се използва всяка възможност за доставка на газ, но един от проблемите е къде да се натоварят седемте американски танкера,  каза пред Нова тв Тома Биков от ГЕРБ. Ако няма проблем, защо тогава се чудят дали да приемат предложението днес до 17 ч.

По-рано енергийният експерт Васко Начев прогнозира, че няма друга алтернатива освен предложението да се приеме.

Още по темата

Биков се надява Деница Златева да се справи като директор на "Булгаргаз" , ГЕРБ били за махането на предишния директор заради конфликт на интереси.

ПП, ДБ и БСП няма да имат и 100 депутати в новия парламент, прогнозира той.

Разговор трябва да се води с всеки, дори с  тези, които ще останат в опозиция, политическият диалог трябва да бъде възстановен, каза Биков.

Имаме достатъчно варианти за министър-председател, Бойко Борисов ще е в късата листа, смята Биков.

Ако ние управляваме страната, нашата програма ще ограничи инфлацията за 2-3 месеца, каза той. Той обаче не бил убеден, че ще има  правителство в 48-ия парламент. Единствената гаранция да има правителство била ГЕРБ да победи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
2
 
! Отговори
Пълен ИДИОТ преди 1 година
Е пудела на ТУЛУПА.
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До149 За какви 2 г. говориш , 6м. управляваше Кирчо .Чудя се вие глупави ли сте или само се правите на такива ? В цял свят има тежка криза и инфлация ! Няма държава , която не е засегната от войната .Цените навсякъде са скочили драстично .И Бойко да те управляваше тикво , пак цените ти щяха да са същите ! Омръзна ми от хора , които живеят в някакъв друг свят и от портофела си по-далеч не гледат ! Сърди се на Бойко че 12г.не ни вдигна заплатите, за това сме бедни ! Ама сега най-мното го усетихме!
115
3
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
137 СТИГА СИ ПИСАЛ ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ОТ 2 ГОД УПРАВЛЯВАТ БОЖКОВИСТИТЕ ГРАБЕНЕ НЕВИЖДАНО ИНФЛАЦИЯ ФАЛИРАНЕ САБОТИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА КОЙ Е ЗА ЗАТВОРА 137 ПЛАТЕН ЛЪЖЕЦ
114
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо тъй говориш сигурно няма да си там
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говориш от ваша страна че няма да има другите ще направят
112
4
 
3
 
! Отговори
Народна песен преди 1 година
Льок льок лилильок,за целувки и либов бикът е готов...
111
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биче,ояли сте се,та дрънка.Но имате големи грехове.Вашият Фандък осъди кметицата на Младост Иванчева,защото ви спря дяляверите и жената гледа сина си с 250 лв,защото не и плащат дори обезщетение за безработица.Всичко се връща.....
110
10
 
2
 
! Отговори
Радо преди 1 година
Трябваше да изчакате една зима още ПП да се съсипят тотално и тогава да ги свалите. Ама толкова ви е акъла. Като на вожда!
109
1
 
6
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 1 година
Здраствуйте Паляци!Знам чи са ранити от мантри и п,учи масали!А таквиз рабути бол от пуследната КУАЛИЦИЯ,урел,рак и щука!Убедини ги умразата и желанийту да съборят ГЕРБ та да са накрадят и за умрелити!Гаднуту в случая беши,чи баш крадцити в БГ не излязуха толкуз мързеливи колкуту що годе нурмалнити бъгаре и утидуха да натикат сичкити крадци и мушеници в БГ,начелу с мойти мунчетъ Киру и Кукору,гласувайки с машинкити на Мадуру!Е, получи са смес от бивши и настуящи Харвард крадци и мушеници!
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1 сентенция се разпространява от известно реме за дефиниция на лудостта: "да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати." Гласувайте отново и отново за едни и същи палячовци, които ни крадоха 30г., а пък после се чудете, що няма правителство и защо сме зле.
107
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЯКОГАШНИЯ ЗАКЛЕТ ВРАГ И УНИЩОЖИТЕЛ НА ПАРТИЯ ГЕРБ ТОМА БИКОВ ИМА ЛИ ПАРИ.........................................................ТУРЧИНА БОРИС ДЖОНСЪН СИ ЗАМИНАВА........НОВИЯТ РЕД ИДВА С КИТАЙ,ИНДИЯ,ПАКИСТАН,БАНГЛАДЕШ И НЯМА ТУРЦИ
106
11
 
8
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Ако ОПГ на ГЕРБ влезе в затвора , България ще стане бяла държава , иначе същите роби ще сме си !!
105
6
 
13
 
! Отговори
Аз съм преди 1 година
Ще има, но без тикви
104
3
 
1
 
! Отговори
древност преди 1 година
Аспарух доказано от Археолозите е Цар ЕСПОР Християнизиран наследник на Митридат Шести1Аварите/робовладелци на Словенци,Сърби и т.н./ правят етнически чистки срещу Българи,Гърци,Италианци в ХАГАНАТА и вкупом ги изгонват във Византия!....Българите са ПРОТИВООТРОВАТА за СПАСЯВАНЕ от СИГУРНА СМЪРТ на бозаещите ВЪЛЧЕ мляко ОТРОВНО за ЧОВЕШКИ БЕБЕТА!След много геройства гръцкият Василевс Андроник и българската му съпруга КЕРАЦА ШИШМАНОВА дори откриват лечение на ослепяване но Турчина се ЯДОСАЛ и КРАЙ
103
3
 
9
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 1 година
Служебното правителство до сега се оказва доста ПО-УМЕРЕНО , от набезите на ВЕЧНО ГЛАДНИТЕ ДЕПУТАТИ В КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ , НА ВСИЧКИ ПАРТИИ , БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ , поредното доказателство е и за последните кабинети и депутати в НС , ... отново показаха , че на 100% , ВСИЧКИ ПАРТИИ ЕДИНОДУШНО , НА ФОНА НА БЕДНОТИЯТА , БЕЖАНЦИТЕ , ВОЙНАТА И ВДИГАЩИТЕ СЕ ЦЕНИ НА СТОКИ , УСЛУГИ , ГОРИВА И ВСИЧКО ,...... ДА СИ Г-Л-А-С-У-В-А-Т ОЩЕ ПО 700 ЛЕВА , за ''МАЛКИТЕ'' си заплатки .... НЕ Е ЛИ НАГЛОСТ ОТ ВСИЧКИТЕ
102
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да има правителство, и то работещо, гласовете за ДБ и ПП. Само такова мнозинство може да гарантира управление в тия лоши времена. Ако някой има алтернатива, нека я сподели. Но не с пожелателно мислене.
101
9
 
10
 
! Отговори
до 129 преди 1 година
Ти радваш ли се? По-добре ли е със служебно? И докога?
100
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този многопартиен хамелеон прозрял малко преди изборите истината.
99
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали ще има правителство, зависи от избирателите. Ако си дадат гласовете за ГЕРБ и Възраждане - няма как да стане. Това е предизвестено.
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората спреха да гласуват бе.Нема да се занимават с вас.Сега на всеки 6 месеца ще има избори и все служебни правителства ще има.