Борисов с обвинения: Решиха да ме арестуват на оргия с пици, вино и заря

Лидерът на ГЕРБ поздрави най-напред украинския народ с Деня на независимостта
24 авг 2022 13:48, Нели Христова
298
Борисов с обвинения: Решиха да ме арестуват на оргия с пици, вино и заря
Снимка: БГНЕС

"Политическото лицемерие е чудовищно в момента", заяви Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ. По-рано Делян Добрев и Томислав Дончев изнесоха още информация за сделките на "Продължаваме промяната" за природен газ.

Лидерът на ГЕРБ поздрави най-напред украинския народ с Деня на независимостта на Украйна

Още по темата

Борисов припомни, че Нинова в момента иска подновяване на отношенията с "Газпром", но те бяха прекъснати от кабинета, в който тя беше вицепремиер. "В същото време Кирил Петков и ДБ казват, че БСП им е най-добрият партньор. Виждате ли логика?"

Борисов припомни думите на Демерджиев, че почивните бази на МВР са използвани за частни партита от ПП, както и тези на зам. министър Папукчийски, че пощите са били хакнати заради куриерска фирма и още не могат да се възстановят.

"На мен като зрител тези неща са ми интересни и чакам някой да зададе въпрос, за да ми разкаже. Преди години това щеше да е единственият въпрос", заяви Борисов пред медиите.

"Когато служебното правителство изчегъртваше всичко, което се е допряло до ГЕРБ, за вас това беше нормално, беше правилно. Сега опря и до вас и започвате да търсите оправдания за вашето държание. Абсолютно политическо лицемерие", каза още лидерът на ГЕРБ.

Той благодари на съдиите, които на две истанции са взели решението да обявят ареста му за незаконен.

Във връзка с ареста си, Бойко Борисов заяви: "Те са знаели, че е незаконно. Те са знаели, че е произвол. Това решение е взето на една оргия с "пици с кристали", много уиски, бяло вино и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия. Точно тези хора, които са видно корумпирани, са се захванали да правят съдебна реформа и да искат техният сатрап да е едноличен господар на КПКОМПИ. Самия факт, че след толкова часа ровене, копане, разхъврляха всичко, на децата креватите. И попълваме протокол за изземване и там пише: "Не открихме това, не открхме онова", обаче ми казват, съжалявам, трябва да ви арестуваме. Аз чух как му казаха  "Да му сложиш белезници!".

"Петков казва, че им била лоша комуникацията - сиреч пиарът им слаб, и като наказание отива да арестува незаконно моя пиар. Ми направи си по-добър, защо трябва да влачиш жената пред семейството й", коментира още експремиерът.

"Тая оргия, наздравица... Пици с кристали! Сега ми разказаха всичко. Като паднат, всичко разказват, нали знаете - българинът е страхлив. Много уиски, бяло вино, ресторанти за хранене в МС. Царете си мислят, че ще стоят там доживот", продължи Борисов по адрес на бившите управляващи.

"Това по-нататък", вметна му тихо Томислав Дончев. "Те ме питат", отвърна Борисов на заместника си в ГЕРБ, от което стана ясно, че явно партията има намерение да отправи още обвинения и разкрития към екипа на Кирил Петков.

Борисов призова служебния кабинет да намери алтернативно на руското гориво за АЕЦ.

"Ние къде да подскачаме? Да ходим и не пред президентството, при положение, че те са напълнили гушите като пеликани. Да ходим да кажем, че няма да се къпем? За радост Столична община най-после пуска банята в Банкя", пошегува се Борисов. "Ще се върнем във времето на моето детство, когато се ходеше само неделя на баня."


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
11
 
6
 
! Отговори
И Боко е бил.. преди 1 година
И Боко е бил на тая оргия. Останалите обаче са били мъже.
167
0
 
1
 
! Отговори
До 188 преди 1 година
До 88: Моля за извинение - ДО 188
166
3
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Казал съм бил, че Борис 1 Михаил е най-великите предател в българската история. Та той спретна първата гражданска война срещу прабългарските родове отказали да бъдат асимилирани от християнско палестинско израелската монотеистична глупост. Борис 3 - църквата Света Неделя - втора гражданска война след изтрепваме на превратаджииски елит. Симеон Велики - Златен век на културата, Симеон 2 - 54 процента неграмотни. Какво 200? 200 е, че България трябва да си научи урока за БПЦ и Сакскобургите
165
2
 
1
 
! Отговори
До 88 преди 1 година
До Така е .. Съгласен, Това е западна провокация. Ама другото го сложи в качики. Да, такава кристална пица сигурно не е имало при Путин - това е наше изобретение, всички знаят под чие ръководство - вижте им погледите, проследете мислите-по-скоро лъжите им. Не зная дали и Господ вече би могъл да ни помогне.
164
3
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Какво 200? Отново смениха династия- сложиха Австроунгарци с български имена (велики български имена , които са светила за българската култура и огромни постижения за нея) за да донесат пълното унищожение на България. На всичкото отгоре тоя Австроунгарец практикува фараонски инцест, ама не със сестра си както в Египет , а с братовчедка си, майка си, бавачката си и дъщеря си ...
163
3
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Като съм бил казал 2 да кажа и 200.Хубаво!Не е ясно на Симеон 2 какво му е истинското име-Алфред,Алфонс, Албърт,но е сигурно,че не син на Борис 3,а на Фердинант и оттам идва това 200 дето го търсите.В белота на всичко коз 200 са четири валета,четири рицаря.Но идва проблемът за историческият шовинизъм и как някой хора са решили нито крачка назад дори крачките напред да са"полет"в пропаст!Какво двеста?1204 не е забравена , но не е забравено и как свещеници убиха Калоян и сина му и смениха династия
162
0
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
То и Путин и обкръжението така са взели решение да нападнат Украйна. На водка и сельотка.Пица няма. Това е западна провокация.
161
2
 
1
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Какви са тези "пици с кристали"?
160
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ;ДПС И ДПС2(ИТН)
159
3
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Виж сега. Мен лично не ми пука дали ония с милиардите ще ти пръснат тиквата. Става въпрос за фалша и лицемерието с което третирате древна култура и цивилизация. Една от най-древните в света и че този политически курвалъъък е много вреден за законността, законовия ред, гражданския ред, взаимоотношенията ни със съседите и икономическия, артистичен и художествен живот. Живота е предвиден да бъде уникален и приключение Борисов, не концлагер! Защо нямаме победител Борисов, защо нямаме свое мнение ?
158
4
 
4
 
! Отговори
Илиев преди 1 година
Стига си плакал като *** прекарана от десет тиражии,които са забравили да й платят. Благодаряй се на оня прокурор,който ти пази задникът,за сега.
157
3
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Не Борисов, не става въпрос за ония 4 милиона. Става въпрос за много други неща! Става въпрос, че още си лидер на партия след явно нарушение на чл. 13 от КРБ. Става въпрос , че лъжат , че нямат собствени средства и ще цоцнат от държавата напук на здравия разум и законодателството. Става на въпрос за едни неотговорени възражения и недалновидни решения. Става на въпрос и за въпроса: Защо имаме победител Сенека? И защо нямаме победител Борисов?
156
1
 
5
 
! Отговори
toti преди 1 година
Добре си е поживяло момчето и на много други е оправил жените и живота,тъка че и децата и внуците яе го споминат с добро ,а вие простолюдието,само може да си мечтаеете за такъв стандарт и живот,но/както се казва/ всеки си заслужава съдбата !!! Продалжавайте да гласувате за ГЕРБ да могат и други да си оправят така живота !!! УСПЕХ !!!
155
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Да ти го обясня така "Тия дето откраднаха милиардите и разграбиха" това са твой думи нали? И как така ти точно с техния човек си приказваш приятелски сърдечно и никак не ги казваш кои са, а трябва аз да ги казвам кои са! Сюжета е много готин - много имперски части и сити и даже предатели джедай застават пред Вейдър като пушечно месо и те сивите Джедай кво да правят ликвидират и тия бушони! И многочисленото им превъзходство не мърда грам...
154
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и не намериха митичната ,,Мата Хари" да разкаже за оргиите на предишното правителство .Свидетелите на такъв род оргии не живеят дълго.Трудно ги откриваме , особено ако са от източниците на руските специални служби.Едно пиленце казваше,че снимките от спалнята с оргиите на бившия ни премиер Борисоф са именно от изнудване и натиск от ГРУ.Защото предателската политика на Борисов от правителство изисква последователност.Нвма мърдане за слугите на Москва.
153
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така си представя Бойко Разбойко решенията взимани от правителството От къде ли взима представа за такива оргии.Снимките от спалнята му с лежащия след оргия ,,толуп" на Цезарий Толупов Тиквий сигурно...хахаха
152
2
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
*многобройните
151
2
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Честно ви казвам няма по яка част от поредицата Star Wars от Изтокът отвръща на удара. Обикновено бунтовниците все са малко, все ги преследва огромна несломима сила, все трябва да бягат да се надхитрят с Имперските сили и Вейдър, но не и тая част. Най-много тройните Джедай са Сивите, обаче те рядко се намесват в боя между Ситите и Джедайте. И става точно обратното - главата на Вейдър за малко да гръмне двадесетина пъти и той бяга със страх...
150
2
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Всеки опит за продължаващи репресии и изтънчени методи на насилие ще бъде наказан...
149
2
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Сюжетът е травмиращо неекранизиран. Трябва да питаме Джордж Лукас защо точно този момент от сагата Междузвездни войни не е получил мултимедийна визия. Извращенията на Империята стават ясни както и тези на Вейдър. Сивите Джедай нито добри , нито лоши извън Съвета на Джедайте решават, че Вейдър го чака приключение за да бъде възстановен баланса на Силата. Единственият филм в поредицата Star Wars в който Вейдър е преследвам като животно от многобройни сиви мечове и той трябва да бяга ... Тръпка яко