Слави Трифонов: ПП са измамници, ако им се противопоставиш си мафиот

"Толкоз за "почтените" нови политици"
288
Слави Трифонов: ПП са измамници, ако им се противопоставиш си мафиот
Снимка: Dnes.bg, архив

Лидерът на ИТН Слави Трифонов отрави нова критика към ПП. Този път отново в социалната мрежа.

"Ако се противопоставиш на измамниците от ПП, си обявяван за "мафиот". Ако задаваш неудобни, провокативни въпроси на измамниците от ПП - получаваш лакът в корема. Толкоз за "почтените" нови политици", пише той в пост във Facebook.

"И един въпрос към медиите - получавате ли пари от измамниците, за да прикривате тяхната простотия и агресия?“, пише още лидерът на ИТН.

Повод за поста му стана видео, на което се вижда как бившият премиер Кирил Петков сръчка с лакът журналиста Николай Караколев по време на свое изявление пред медиите.

Случката се разигра пред Софийския районен съд. Докато Петков говореше, журналистът започна да го прекъсва с думите: "Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета". За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави рязко движение с ръката си. Караколев пък го обвини, че го е ударил в корема с лакът.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
8
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Започна Слави да разбира, че политиката не е баш тъй както си мислеше. Прав е за сръчкания журналист. Аз ако бях, на това агресивно поведение, щях да отговоря със същото. Да го видя ербап Кирчо какво щеше да направи. Отговорност ще кажете-няма. Съпричиняване. Да го видя другия път пак ли ще ръчка с ръка. Да си хваща самолета, барабар с дъртия доносник и нескопосник-баща му бай Петко и обратно в Канада. И Лена да помъква.
32
2
 
0
 
! Отговори
обичам преди 1 година
да ме кфалифицират копьрки итролове от ало измамите накоито не давам пари за разваляне на 4ернимагии от секс партниорите им
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя откри топлата вода, много хора ги разкрихме още миналата година преди изборите, преди това и ИТН разкрих и не гласувах за тях..
30
3
 
10
 
! Отговори
Киро офшорката преди 1 година
Обича Русия и руския газ като всички нас, с тая разлика, че Киро прибра процента, а за народа остана голата любов, пардон ,голия....буй.
29
6
 
8
 
! Отговори
Ако Слави преди 1 година
не беше подлъгал и измамил толкова хора да гласуват за него, сега щеше да се подготвя заслужената смяна на постоянния адрес на мутрите Бойко, Пеевски, Доган и всички други, които ограбиха и разсипаха България при Бай Ставри в ЦСЗ
28
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Още чакаме имотната декларация на Славчо.Пламенният борец за почтена политика нарушава закона.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛАВИ И ТИ СИ СЪЩОТО ,,,АИНО ЩОМ СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ РОСИЯ
26
3
 
1
 
! Отговори
СВОБОДАТА е ВАЖНОТО преди 1 година
ПАРКА на СВОБОДАТА я превърнаха в дирникова червена миризлива чернобилска градина и важното били ритнотоовците на Сталин с празни глави Цска.................СВОБОДАТА е важното Слави а не абсолютно безмисления отбор от престъпници ЦСКА................Даваха репортаж от учебниците за деца в Турция на крайният ислямист ЕРДОГАН и там с картинки са нарисувани ТУРСКИТЕ ПАЗАРИ ЗА РОБИ с ОКОВАНИ ВЪВ ВЕРИГИ и ГОТОВИ за ПРОДАЖБА като РОБИ срещу ПАРИ дори ДЕЦА а според червенотиквените ЦСКА и сие ЛЪЖЕЛИ
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искаш си купи жигула с цвят червен. Пак ще бъде два на нула и то на мой терен. За шоуто си бръснеш главата, обръсни се отзад че си на Росен жената. Викни БТВ репортерите, може да ми спрат електромерите.
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо, с тая биография зад гърба си, къде си тръгнал да ставаш политик. Стой си на диването и си пей песните, защо трябваше да правиш услуги на Доган.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако задаваш неудобни, провокативни въпроси на измамниците от ПП - получаваш лакът в корема - все едно да отида да питам Славчо верно ли си дърт *** де рас без семейство и щастие в живота и той да не се ядоса
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си същият!!!!!!
21
2
 
3
 
! Отговори
Handel преди 1 година
Защо вместо снимка на слави са сложили толкова грозна снимка на Фестър Адамс?
20
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са най-запалените русофили хаха.Подкрепят рускоговорящи украинци,които говорят руски и слушат музика,която си е на руски език.Чисти руснаци са.
19
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъвто ще да е Слави, прав е в случая. И той не става за политик, но ПП са хептен зле и далеч по-непочтени от него.
18
5
 
7
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 1 година
Божо е нагласил машините , няма проблеми имаме 126 депутата
17
3
 
18
 
! Отговори
КИРО преди 1 година
Стана милионер. И КокорО. Уж русофоби, да може да плащаме на посредници.
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Легендата гласи, че тоя толкова харесал патериците си, че решил сам да се превърне в такава
15
6
 
13
 
! Отговори
Д-р Алабалов преди 1 година
Съгласен съм с дългуча, ама и той доста време ги крепеше ПП-лгбт, докато крадяха и мародерстваха хората. Мирише на предизборен популизъм.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН не ПП сбърках в коментар 9