ГЕРБ: Социалните ни мрежи бяха ударени от хакерска атака

Тя нямало да спре партията да коментира темата за енергетиката
Обновена: 27 авг 2022 14:55 | 27 авг 2022 14:54, Елка Василева
65
ГЕРБ: Социалните ни мрежи бяха ударени от хакерска атака
Снимка: БГНЕС

Нашите комуникационни източници и канали в социалната мрежа фейсбук бяха ударени снощи от тежка хакерска атака и по-конкретно три публикации, касаещи най-горещата и най-съществената за всички български граждани в момента тема, а именно "ужасяващите злоупотреби, правени в сферата на енергетиката, и по-точно - вноса и износа на газ, петрол и далаверите, които са се вършили с посредниците, намесени в тези сделки, от страна на бившите управляващи". Това заяви на брифинг Георг Георгиев, председател на младежката организация на ГЕРБ.

Още по темата
На брифинга в централата на партията той обясни, че хакерската атака засяга три информационни повода.

Първата информация е описанието на схемата с посредниците в газовите сделки, каза Георгиев. Той припомни, че Делян Добрев е показал схемата с посредниците.

„Имаше също така една графична част, в която се обясняваше много подробно схемата с посредниците между „Газпром“ и директно „Булгаргаз“- каква би била цената на газа за българския потребител и каква всъщност е тя - с 30 процента по-висока тогава, когато потокът на газта минава през двама посредници, намесени в сделката“, коментира Георгиев.

По думите му третият повод е за разпространена фалшива новина, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е казал, че през 2023 г. „Газпром“ трябва да се върне в България. „Тотален фейк“, каза Георгиев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че хакерската атака няма да спре партията да коментира темата за енергетиката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде къде са новите кандидат спасители? Луна не може сама. Най жалкото е че тия дето Бойко им е виновен за всипко обикновено са най долната прослойка необразовани чалгари бачкатори дето сега промяната яко им влезе най много на тях.
11
4
 
7
 
! Отговори
МЕТ преди 1 година
С 30% по-скъп газ купуваме заради назначените от Кирил Петков посредници като МЕТ. Отделно това е пак руски газ от Газпром, който ни се препродава на по-скъпо.А броим по 100 млн месечно за тези посредници като комисионни!Това ли е разбирането на ПП за диверсификация да купуваш пак руски газ, но чрез корупционни схемки, които захранват семейни-олигархичния кръг Петков -Лорер-Василев?!
10
3
 
4
 
! Отговори
н2о преди 1 година
Ами, "обичат" въ, бе, Винету!!! Немъ страшно, както е тръгнало, благодарение на Радко Фърчилото и кампанията му за "Промяна", скоро ще се върнеш на Бял кон! Еееех, Радев, Радееев, ква я мисли, ква стана тя!!!
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червените *** как плюят ГЕРБ все едно не сме минали през 3 пъти избори и не сме видяли алтернативите дето много се пънеха
8
5
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Кой ще ги смени, я някой от тия дето цъкат плюсове да каже.
7
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко връщай се че тия ни закопаха вече
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу ГЕРБ, има кой да ги смени
5
3
 
12
 
! Отговори
ехаааа преди 1 година
Това е чудесно, понеже само гнус бълвате от там!
4
2
 
13
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
БОЙКО И ТИ КОПА НА ГРОБА НА БЪЛГАРИЯ КИРКАТА Я ВЗЕ ОТ ДОГАН
3
1
 
14
 
! Отговори
мак преди 1 година
Колко е ужасяващо и чудовищно това, ти да видиш. По твое време пък хакнаха търг. регистър и нап, но това е бал кахър, нали.
2
4
 
6
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
По жалък от жалкия фигурант може да бъде САМО фигурантския трoл!!!
1
1
 
6
 
! Отговори
Георг сам преди 1 година
Си я е хакнал Толкова е неграмотен.