Владислав Панев призова за реформи

Обясни протестите
29 авг 2022 20:02, Росен Стойчев
26
Владислав Панев призова за реформи
Снимка: БГНЕС

„Нагласите ни са за повишение на изборния резултат.  България трябва да застане на пътя на реформите. Имаме определени стъпки, които можем да предложим на избирателите”.

Още по темата
Това каза Владислав Панев, съпредседател на „Зелено движение” и член на председателския съвет на „Демократична България” в студиото на Нова Нюз.

„Протестите са вид надзорен съвет върху действията на служебното правителството, защото нямаме парламент, съответно нямаме парламентарен контрол. Тези протести успяват да  държат правителството донякъде в определени рамки.

Последното служебно правителство е доказателство за това, че на президента повече власт  не трябва да му се дава. Рецептата за излизане от кризата са реформи, либерализация на енергетиката и отпушване на инвестиционния процес в България. Това е рецептата, към която трябва  да се стремим”, допълни политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не призоваваше докато беше на власт? Има ли балъцци още да верват на тия комисионери?
21
2
 
9
 
! Отговори
Вики преди 1 година
Я се разкарай бе,зелен ли..Шей.Само лъжи и наглост ,чуваме и виждаме от Вас
20
2
 
10
 
! Отговори
Гласоподавател преди 1 година
Обещавам да гласувам за тоя на снимката и другия Мирчев, ако двамата пробягат 10км без спиране за 1час.
19
2
 
9
 
! Отговори
От некъпан преди 1 година
продажник акъл не искам! Айде всички джендъря с укро-флагчетата вън от България!
18
2
 
13
 
! Отговори
Copocoид преди 1 година
Ние директен руски газ не искаме! Искаме руски газ през наши посредници и така да печелим лyди пари на гърба на народа и нови държавни заеми.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България реформи и промяна означават ,трябват ни закони които да ви ограбваме законно и да нямате избор да си защитавате своето , защото тогава ставате престъпници .
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия сopocоиди от ДБ и ПП ако са на власт като нищо ще обявят война на Русия --- пиша това съвсем сериозно! САЩ ще обявят $20 Милиарда военни помощи за България, като тия ще ги окрадат всичките докато синовете/внуците ви гинат на фронта.
15
1
 
9
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Какво ще реформираш? Как по успешно да ни докарате до просешка тояга? ДБ обеща нещо, за което гласувах за тях, да направят регистрация по ДДС 100 хил. Мрънкаха дрънкаха и нищо не направиха 7 месеца. Е айде веке чао! Сега ще избирам по малкото зло! Не може да им се вярва, просто лъжци!
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези избори през 6 месеца създават нужда от популизъм, който бавно, но сигурно съсипва народа и бетонира привелигированите управници във власта.
13
1
 
6
 
! Отговори
Епохални епохи преди 1 година
Има такива епохални епохи в историята. Някои са приключили само за 100 години или за 30 години, но нашата епоха продължава и нашите реформи и нашият "Преход" продължава чрез преход на парите от бедните в богатите, и от държавата в частните сметки на милиардери и милионери. Например: 1. Стогодишната война между Англия и Франция. 2. Тридесетгодишната война от 23 май 1618 до 24 окт. 1648 и 33-годишната Реформация в България - 10 ноември 1989 - 29 август 2022 година. текущо.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
33 години "реформи".................Германия 1945 - Германия 1978 година. Или България 1944 - 1977 година. Искат "реформи" като нови иманяри, които все искат да прекопават участъка, за да намерят нещо пропуснато от предишните "реформатори."
11
2
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
и тоя имал предложения :)
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
30 години все ни реформират. Реформаторите трупат тлъсти банкови сметки и имоти а народа обеднява. Например официално обявената издръжка за 1 човек 1550 лева, а при чиста минимална заплата 550 не доплащат до посочения минимум. И странно изчислен праг на бедност 413 лева! Разликата до 1550 откъде?
9
4
 
12
 
! Отговори
Петров преди 1 година
на първо време панев може да се реформира като спред свинските пържоли и бирите нощем
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сopocоидите от ДБ все едни охранени и дебелички. Да *** колкото се може по-скоро предатели!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на Копейкин любимия сериал е Революция Z
6
3
 
18
 
! Отговори
Бай Асен преди 1 година
Тая държава е пълна пародия, значи обвиняват Възраждане, че били купени от Русия, а всички отстанали, дето не спряха да целуват зад.ниците на САЩ с какво са по-различни от гореспоменатите, дори са в пъти по-явни и по-безскрупулни, продадоха държавата на запада за без пари, за народен съд са!
5
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Това с повишаването на изборния резултат е май някакъв блян или сън в лятна нощ, или несбъдната мечта. Трябва да си поставяте реалистични цели. Като например да прескочите 4% бариера.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
утре като станем президентска република партии и такива като тов няма да ни трябват
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
лидера ви ристьо обръсна и изкъпа ли се или да не се надяваме?