Вебер поздрави Борисов: Убеден съм, че ще си премиер още веднъж

Поздравителен адрес
8 окт 2022 16:50, Росен Стойчев
107
Вебер поздрави Борисов: Убеден съм, че ще си премиер още веднъж
Снимка: БГНЕС

 „Преговорите за съставяне на правителство няма да бъдат лесни, но съм убеден, че ще направиш всичко възможно, за да обединиш политическите сили около силна и успешна управленска програма и ще станеш още веднъж министър-председател на Република България”. С тези думи Манфред Вебер, председател на най-голямата партия в ЕП - Европейската народна партия, се обърна към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. В поздравителния адрес Вебер посочва, че Борисов има подкрепата на цялото семейство на ЕНП в тези усилия, съобщи Дарик.

„Успехът е резултат също така от решимостта на двете партии да останат верни на техните дясноцентристки ценности, принципи и проевропейски възгледи.

Още по темата
Като председател на ЕНП винаги се радвам да виждам партиите ни членки да си сътрудничат, тъй като само единството в дясно-център политическото пространство, може да ни позволи да изпълним очакванията на нашите граждани”, гласи още поздравителният адрес.
 
Председателят на ЕНП поздравява коалицията ГЕРБ-СДС за добрите резултати на проведените парламентарни избори. Вебер посочва, че изборният успех дава ясен сигнал за това, че българските граждани очакват политическо лидерство с доказан опит, което може да осигури така нужната стабилност предвид тежката икономическа и геополитическа ситуация на целия континент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
ЕНП крепиха корумпираното управление на Бойко само за да получат от ГЕРБ десетина гласа в Европарламента. Но вече умря Марко. Няма да го бъде пак Бойко като премиер.
89
0
 
3
 
! Отговори
Защо политиците преди 1 година
се хвалят какви политически сили са след безбройните ялови избори ? Смятат българите за наивни ? Половината българи са в чужбина, с двойно гражданство ! Защо българите работят и плащат данъци в други европейски държави ? Там политиците от различните партии са се разбрали да следват Общонационални Дългосрочни Икономически Програми за развитие и това осигурява по добър живот за всички !
88
3
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонимендо еНп,убийците на ЕС,веБер германците ще го обесят заради предателствата довели германия до фалит заради зависимостите от путин обслужвани от вебер и еНп,еНп е фашистко-мафиотска..престъпна организация,отнела животите на милиони,приятели,ще я разследват и съдят..няма недосегаеми!!!еНп е виновник за войната в Украйна,еНп е виновник за зависимостите и опита за атентат срещу ЕС и Конгреса на САЩ...няма тайни приятели...искат животите ни!май е време и ние да поискаме техните!..война е
87
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЕНП Не че не е срамно да подкрепяме ББ,а е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! САМО ТОЙ може да ни изведе от блатото на Подмяната! Няма какво да се лъжем,всички го знаем,но на някои натрапници злобата и алчността им е мнооого голяма!
86
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма никаква разлика между енп и герб-ай-дуци,лъ-жци и кра-дци.Гарван гарвану око не вади.
85
5
 
4
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА УБИ БГ преди 1 година
2020 - 2022....... БОГ ДА ПРОСТИ.....
84
7
 
3
 
! Отговори
Малкото Слънце преди 1 година
И да не е премиер още веднъж. - голяма работа. Важното е, че Борисов е свестен водач. Мъж, който е устойчив и настойчив....!
83
2
 
10
 
! Отговори
Тома преди 1 година
Баце не каза ли на този че няма да го возиш с 200. Какво иска от тебе нали се отказа да си примиер или пунта мара пак правиш
82
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на къв език му го казаха, че тоя го разбра?
81
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен ГРОБ ДПС и Възраждане имат над 120 депутата .
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия двамата май се плющят здраво
79
4
 
12
 
! Отговори
Гардероб преди 1 година
Приберате си го и Борисов като Станишев в Европата. Вече и Петков е готов за там. Даваме ви пълен набор от евроатлантици.
78
2
 
5
 
! Отговори
До ЕПН преди 1 година
Добре е, че има такива *** тук като тебе, за да обясняват кой колко е умен и кой кого да подкрепя.
77
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вебер и Тик,воч-а - една много добра комбинация!
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор за Нинова ,Борисов, Гешев ,Цацаров Доган , Цветанов ,Иванов, Петков и Василев.
75
3
 
7
 
! Отговори
КИРО и АСЕН.. преди 1 година
СА ПО-ПРО100СТИ И ОТ НАЙ ПРО100СТОТО ЖЪЛТО ПАВЕ....
74
6
 
6
 
! Отговори
Още преди 1 година
Вебер знае ли, че заради Борисов, Петков и т.н. вече не искат и ЕС.
73
5
 
10
 
! Отговори
ЕНП преди 1 година
Срамно е да подкрепяте Тиквата..Питайте ,който и да е в България ,доволен ли е от "управлението" на тиквата. И втори въпрос...има ли дори и един човек в България,който да заяви публично,че смята Тиквата,с официално име Боко Борисов, за по умен от него . Досега ,който и да е българин,вкл.привърженик на ГЕРБ, всички отговори са,че са по умни от Тиквата.
72
3
 
7
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Лап лап 10млн. как няма се обичкате , Баце пак ще кихне ойро?!
71
2
 
14
 
! Отговори
Шмети преди 1 година
По-скоро вече никога няма да бъде премиер Борисов