Богдан Милчев с невероятно разкритие за президентството

Има чадър над МРРБ
Обновена: 16 окт 2022 10:55 | 16 окт 2022 10:45, Росен Стойчев
61
Богдан Милчев с невероятно разкритие за президентството
Снимка: БГНЕС

Богдан Милчев от Института за пътна безопасност заяви пред БТВ, че има корупция в Министерството на регионалното развитие, покровителствана от президентството.

Още по темата
Той добави, че това му е казано от уволнен служител, който е готов и да свидетелства.
 
„В МРРБ има много тежка корупция с опънат чадър от президентството. Виолета Комитова, Димитър Стоянов, който бе министър на вътрешните работи, отиват със строителна фирма при  президента. Аз ги назовавам публично, отиват при президента и му докладват за искане на подкуп от действащ тогава и сега заместник-министър Захари Христов. Президентът, вместо да сезира прокуратурата да извърши проверка по тези данни, които му докладват,  си замълчава и този случай се потулва. Нищо не се прави вече близо 6 месеца по този случай. Това се е случило, когато Комитова е била служебен министър, но и сега, и тогава заместник-министър е Захари Христов. Това ми го разказа служителят Тодор Стоянов“, разкри Милчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
8
 
! Отговори
Да преди 1 година
Този богдан дето играеше футбол с бойко борисов ли беше и дето направиха тази агенция специално заради него той е най-честния да да да да
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не са отишли в прокуратурата, а при президента?Този бивш ченгесар - катаджия е ***, каго гъба!
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резидента има вече 2 години пълната власт и фактите са такива че сме намалели с още 200К души за тези 2 години. Фигуранта нищо не е направил даже ни докара киро ментата и кокорчо. Точно преди 3 седмици изтегли още 4.5 милиарда лв заем и сега бързо гледа да ни набута еврото.. Измамник като другите. Двуличник, който говори едно а прави съвсем друго.
48
5
 
9
 
! Отговори
ЕДНА преди 1 година
жена каза, че чула на пазара някоъ да казва,че чул, че.....
47
1
 
8
 
! Отговори
чекмеджето преди 1 година
Суверена би шута на шута Слави и Тошко
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жальк!
45
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че са хванали президента за топките с някой компромат. Втория мандат е със съвсем различно поведение.
44
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може ли да представи доказателства за твърденията си, а не само .... еди кой си ми каза, че било така.Ами я си представи, че те е излъгал или е преувеличил?
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е несериозно. В повече от 80 процента от случаите фирмата е приготвена от самото начало, това е световна практика. Какво иска въпросният господин - да се избере малка и несериозна фирма? Къде са доказателствата, че фирмата е взел подкуп, или че е свързан с Радев или Комитова. Много говорене в стил Бойко Рашков. Пък и не е работа да президента да сезира прокуратурата. Президента не може да се бърка в строителството, няма как Комитова да е отшла с фирма при него, този не е в час.
42
16
 
9
 
! Отговори
Този ме кефи преди 1 година
Не им цепи басмата и ги казва директно нещата. Ама иначе се прават на шматета всички не искат реформи да не им се разцепят схемите
41
3
 
18
 
! Отговори
QWERTY преди 1 година
Па принцип, най-тъпият слагат за бушон на такива "партенки". За мнозина не е новина, че именно Богданчо е лицето... А иначе няма спор, активира тролчетата. Нелепи коментари, от всичко-разбиращи.
40
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тоя ли глупав човек ли трябва да ви го каже. Добро утро.
39
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко ще ставал монах и оттам ще ръководи Герб.
38
3
 
18
 
! Отговори
Дзивко преди 1 година
Тоя е на всяка манджа меродия, бивш шеф на кат, има по голяма вина за войната по пътищата и слабия контрол от всеки коментиращ тук, аман от бивши милиционери в непраяителствени организации
37
6
 
24
 
! Отговори
Вики преди 1 година
Глупав народ!!За толкова години не разбрахте ли че всички играят заедно-в името на парите,президент-продажник,политиците всички!!Само реват и уж са загрижени за харода!!ПЪЛЕН ФАЛШ!!
36
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да има изненадан? Корупцията при Радев е от години, но е щателно прикривана от медийните му партньори от БНТ, БТВ и Нова.
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 33. .Нищо ново под слънцето!Крадеца вика дръжте крадеца!
34
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е вие си мислите, че ако наистина имаше нещо неправомерно от страна на Радев, Гешев щеше да си замълчи ли?! Прокуратурата щеше по най-бързия начин да се самосезира, за да ударят Радев. Ама няма и Гешев го е яд, че няма какво да захапе.
33
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази бабеса Комитова както и последвалите инфантили от ПП са най-големите едеоти в политиката изобщо някога били на власт, не може да спираш и саботираш ключови инфраструктурни проекти от които зависи бизнеса и всичко и да ми се хвалиш във фейса и по телевизиите как си се бил борил с корупцията докато я упражняваш лично ти.
32
3
 
16
 
! Отговори
Някой преди 1 година
знае ли кои бяха на власт и защо махнаха милиционера Милчев от шефското място в КАТ преди десетина години?