Аталай от ДПС: Не може да се направи следваща крачка без първата

Депутатът така и не коментира кой от номинираните ще подкрепи партията му
Обновена: 19 окт 2022 08:28 | 19 окт 2022 08:15, Петя Славова
11
Аталай от ДПС: Не може да се направи следваща крачка без първата
Снимка: БГНЕС

Днес на първото заседание в 48 -ото Народно събрание ще се избира негов председател. При влизане в сградата, Рамадан Аталай от ДПС коментира, че избирането му е за да може хората да са спокойни, както и избирателите на партията.

Още по темата


"Не може да се направи следваща крачка, ако не се направи първата", обясни депутатът, но така и не каза за кого от четиримата номинирани, от ДПС ще дадат подкрепата си.

"Като вляза вътре ще се предложа", иронично обясни Аталай.

След тържественото откритие депутатите ще избират между Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев - от "Продължаваме Промяната", Кристиан Вигенин - от "БСП за България" и Петър Петров - от "Възраждане".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5-Защото народа е казал кой е първи,втори...ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧЕТЕ ВОЛЯТА НА ИЗБИРАТЕЛЯ! Стига вече с тази злоба,няма ли единение какво правим??? Спрете реваншизма,България и българите трябва да тръгнат напред след двугодишния погром!!!
9
2
 
0
 
! Отговори
Илиана преди 1 година
САЩ ни заплашиха, че ако не се създаде турска партия, ние сме щяли да имаме същите бомбадировки, както през 1922 над София. затова тази измислена ДПС ни е насадена. Сега трябва да я премахнем! Стига вече, а е и редно! САЩ залязват! ТЕ! краварите ще си останат да диктуват само отвъд океана, не в европа! Тогава ще настъпи и мир на планетата!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даваш ли даваш банкянски Бойко хубава България на турска вяра? Ама разбира се, щом Путин така е планирал, на мен Ердоган ми е приятел... Аз съм комунист не българин..
7
1
 
4
 
! Отговори
Алалай - балалай преди 1 година
Само за стотинки лай .!.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОРИСОВ Е ГОТОВ ДА ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ ЗА ДА СПАСИ СЕБЕ СИ!
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди изборите ДПС и ГЕРБ ,наричаха с най-обидни думи и фрази ПП и ДБ.Те заедно с Възраждане и ИТН свалиха правителството на ПП.Сега защо искат да направят коалиция с тях? Защо свалиха правителстото,при условие че няма разлика преди изборите и сега в световната икономика и войната в Украина? Каква е рязликата?Разликата е че ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане не бяха на власт.
4
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
този чиляк колко мандата е вече в нс едно и също толкова години това не епартия това е икон групировка начело с почетния им председател избори 2023 г
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБДПС + *** = 130 гласаМогат да си изберат председател на парламента, могат да управляват.Стига се криха като плъхове!В миналия парламент им беше лесно заедно да гласуват, сега от какво ги е срам?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз мислех, че не можеш да си политик, ако нямаш български език ниво А2, ама... Нека направим третата крачка преди да мислим за първата.
1
1
 
6
 
! Отговори
Йок Лили йок преди 1 година
Лай лай Аталай,лай Аталай,за парички и любов всеги е готов