Слави за Стоичков: Направи за България повече, отколкото всички политици

Легендата ни във Футбола подари на папата копие от Златната топка
Обновена: 15 ное 2022 12:47 | 15 ное 2022 12:45, Нели Христова
44
Слави за Стоичков: Направи за България повече, отколкото всички политици
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков отново направи за България повече, отколкото всички политици взети заедно. Това написа във фейсбук профила си шоуменът Слави Трифонов.

Още по темата

Ето цялата му публикация:

"Хорхе Берголио е запален фен на футбола, който не гледа футбол по телевизията. Следи представянето на своя любим аржентински отбор “Сан Лоренцо” само чрез вестниците, защото преди 30 години дава обет пред Дева Мария да не гледа телевизия. Днес той е един от най-влиятелните хора на планетата. Днес Хорхе Берголио е папа Франциск.

И папа Франциск, със светското име Хорхе Берголио, получи изключително ценен подарък от един българин. Българинът Христо Стоичков му подари копие на своята “Златна топка”. Вижте тази снимка, вижте изражението на лицето на папата, запаления фен на футбола - сякаш е малко дете, което току-що е получило мечтаната играчка.

Христо Стоичков отново направи за България повече, отколкото всички политици взети заедно.

Понеделник вечер в Рим Христо Стоичков игра и в Мача на мира, който се проведе под патронажа на папа Франциск. И определено направи силно послание - оръжията, бомбите, танковете, модерните ракети, войните са невъобразимо зло, които нямат място в съвременния свят. И само красивите жестове към другите ни правят Човеци".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
1
 
! Отговори
муспи преди 1 година
Нищо не е направил аа Българиа, след като е играл за ЦСКА. Това е емлемата на тази банда, дето докара България до закриване, и вече си има и две цесекета.
34
2
 
2
 
! Отговори
ицо е един голям преди 1 година
***!това е истината!може да е най-големия ритнитопковец ,но и най-големия груб ***.виждал съм го как псува хората като играе белот.ако аз играех,щях да му изтряскам един два в тъпата тиква...слави не е по нагоре ...като си е дал парите на ружа,сега си скубе косите,дето ги няма...затуй и в политиката се опита да влезе...
33
4
 
12
 
! Отговори
Ортодокс преди 1 година
Бил ***. Абе, шарранни, какъв да бъде. За да бъдеш футболист не се изсиква партийно поръчение, висше образование, перфектна лексика и реторика, а само едно - да вкарваш голове. Вече ви беше казано, но вие продължавате старата песен на нов глас. Дреме ми какво е казал Слави, но си спомнят какъв импулсивен и талантлив играч беше Камата.
32
2
 
13
 
! Отговори
Old Motherfucker преди 1 година
Стейтмънтът по-долу беше адресиран до многознаещият номер 29. И Левски, и Ботев не са оставили болници, пътища, а и какво повече да направи, като прослави името "България" по целия свят. Знаят го в САЩ, Канада, цяла Европа, Русия и т.н.
31
4
 
16
 
! Отговори
Old Motherfucker преди 1 година
Тука пишат тийнейджъри, ходели прави под масата. Името Христо Стоичков свети в историята на футбола и сред футболните привърженици в целия свят. Златна топка, Златна обувка, носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ с отбелязани 6 попадения. Христо Стоичков е трикратен шампион на България с ЦСКА и петкратен шампион на Испания с Барселона, където остава със статут на легенда. Аман от късогледи булгарянци.
30
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай *** посланика ни по света.Те му се смеят той смята,че го уважават.Ице,вземи си сложи тая топка вместо главата.Ще ти ходи.А за Слави,певачка беше и дотам.Не става нищо от него.
29
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво точно е направил за България може ли някой да обясни? Университет ли построи? Болници ли построи? В Европарламента или ООН или САЩ лобира за интересите на България ли? Известен Българин, който направи пари и живее в Испания и не се интересува от България. Нито го мразя, нито го обичам. Да е жив и здрав, парите си ги изкара честно, но КАКВО Е НАПРАВИЛ, ЧЕ ДА МУ СЕ КЛАНЯМЕ?
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Трак, а ти ко направи за България?.. че не мога да сетя
27
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До И досегаТака де, просто футболист, нищо кой знае какво
26
10
 
8
 
! Отговори
Партизаните преди 1 година
Така е друг кюрд какво е правил за нас нищо , а ицата квот можа изсмука като кинти ...
25
6
 
13
 
! Отговори
Попов преди 1 година
И Славчо Трифонов направи много, но всичко е лошо!
24
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре стига, Стоичков отдавна влезе в клуба на ненавижданите, особенно след като се включи и в кампаниите за залози. България има една реклама която върви най много и тя е за залози, следвана от ипотеки и кредити, следвана от вдигни самолета. Пълен абсурд
23
13
 
13
 
! Отговори
Трак преди 1 година
Абе Славуца я кажи кво в направил за България този комунистически бо-:*** Стоичков и мутренски гамен . Кажи бе ***-:дал мръ-сен чалгарски. Подобри икономиката на Бг ли оправи демографския колапс Ли оправи здравеопазването ли откри лекарство срещу рак и СПИН ли нареди ни в Г-9 ли ? Кво е направил за България и кво е направил за благосъстоянието на българите бе не-щастен чалгар
22
7
 
14
 
! Отговори
ЗАВИЖДАТЕ ЛИ МУ..?? преди 1 година
ЗАВИЖДАТЕ ЛИ МУ...??
21
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли има друг такъв фетишист към златната топка като Стоичков.Това е психика на дивак,а не на нормален човек.Няма друг носител на топката да живее постоянно с нея.Да я гали,показва,носи.Фетишизъм.
20
8
 
14
 
! Отговори
ИЦО-ПРЕЗИДЕНТ..!! преди 1 година
Най - адекватния българин на Земята..
19
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направи много за съсипването на футбола след 2004.
18
13
 
2
 
! Отговори
Граматик преди 1 година
Добре де, ама ужасни сте това журна лята. Не може да напишете Слави за Стоичков. Или Слави за Ицо, или Трифонов за Стоичков.
17
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Стоичков,това не са ти комплексираните диваци из Бг.Стига с тая златна топка...Ти като нямаш мозък в главата каква полза от тая топка.
16
6
 
6
 
! Отговори
фен преди 1 година
плешивия наркоман хвали кюрда ли ве, другия интелект пък се сърдел че плешивия не му пял без пари на бенефиса в барса, плешивия пък викал аз на полупразни стадиони не пея и т.н. докато неуцели от по хубавата партида от вчера