Сабрутев: Няма партии, които искат да си партнират с ГЕРБ

Опитват да променят реалния дебат
30 ное 2022 14:58, Росен Стойчев
39
Сабрутев: Няма партии, които искат да си партнират с ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Няма как да вземеш кода и да го манипулираш. Това са хиляди страници писан код и след което ръчно да минеш всяка една машина да подмениш кода.

Още по темата
Те не са свързани с интернет. Пазят се по-добре от държавния резерв, коментира пред БНТ Венко Сабрутев от "Продължаваме Промяната".

"Твърденията за флашки и манипулиране на машини имат за цел да отклонят реалния дебат, дебатът не е дали машините са инструмент за манипулиране, а защо се връща хартията - за да може хартиената мафия да си върне статуквото и да се върне още по-силна в парламента", допълни Венко Сабрутев.

Той подчерта, че дали ще има нови избори зависи от ГЕРБ, тъй като те са първа политическа сила.

"Няма партии, които искат да си партнират с ГЕРБ. Няма как да сформират мнозинство към този момент. За нас е червена линия хартиената бюлетина. Има ли хартия - има манипулация", добави Венко Сабрутев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
24
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Стига с твойте лъжи Сабрутев както и всички начело с Кирчо и Кокорчо от Партията на Провалите! Ако не се манипулираше с тях и с репресиите на Рашков как спечелихте предните избори?И ако всичко с машинното гласуване беше нормално защо не се признава в Германия , Франция и другаде? И за какво ще иска някой да управлява с мошеници като вас , които за 7 месеца фалираха страната и попълниха ошфорните си сметки!
4
6
 
24
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
НИКОГА ТАКИВА ЛИЦА КОТО САБРУТА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМИНТА ЩОМ СЕ ВЪРНЕ БЮЛЕТИНАТА ЗАТОВА РЕВАТ *** ПОЗОР СТЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ САБРУТЕВ НЕ Е ТВОЯ И ТВОЕТО МНЕНИЕ НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО ЕДИНСТВЕНО ИМА И ДРУГИ САБРУТЕВ
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
50 години се самоизбираха с хартийките и докато ги търпяхме не.ни сочиха Европа за пример, сега намериха с какво да набиват канчетата ни пак.
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе същото важи и за вас. Освен ДБ кой друг иска да си партнират с ПП? Никой! Всички виждат колко сте некадърни и какви мизерии направихте в държавата за по-малко от 1 година...
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има , ама ако има.от пицата и за тях - БСП, ДПС, ит.н