Стефан Янев: Пълен бойкот за Нидерландия

Предложение за премиера
3 дек 2022 18:35, Росен Стойчев
131
Стефан Янев: Пълен бойкот за Нидерландия
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на коалиция "Български възход" на първото заседание на НС внася предложение за решение: Задължаваме министър-председателя на Република България от днес, да гласува против всички предложени инициативи и назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни. Дела, не думи! Това написа в профила си във Facebook Стефан Янев.

Още по темата


Нидерландия ще блокира членството на България в Шенген и ще даде зелена светлина само на Румъния и Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Поддържам ! Бойкот на тази държава гнусна-- пропагандатор на содомия и наркомания !!!
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е Янев, това, дето го предлага, може да стане.
56
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Аз само не разбрах те питаха ли летящият Холандец хахаха
55
0
 
0
 
! Отговори
Уил Смит преди 1 година
73 Реално " промяната" също мята прах в очите на хората с идиотските " констатации", че само Боко бил виновен. Проблемите на Нрб то не са от Боко, а от руския КРИМИНАЛЕН " преход", и руско внесената и вкоренена КОРУПЦИЯ от поне 7 десетилетия насам! Този ден на истината трябваше да дойде за да лъсне цялата зависима русофилска пас::::::::::::::мина " управляваща" Бг
54
0
 
0
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
КЪВ "БОЙКОТ" БЕ кауньхахахахаааа...на голо дупе ли ще го правиш..??!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойкот на холандската жълта мида- никакъв дизел повече от тях! Никакви холандски стоки!
52
0
 
0
 
! Отговори
До ПросТо То преди 1 година
Ти наистина ли си такъв, или държиш да правиш другите на по-тАпи от себе си ! Какъв Борисов те мъчи? ГЕРБ не са на власт вече две години? Явно Борисов толкова надълбоко ти е навлязъл, че те мъчат сърбежи, докато не се изходиш? Да плюеш Борисов , без да си забелязал какво направиха превратаджиите с държавата, говори че или си сляп , или обикновен подплатен ТроЛл!
51
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Търсят се спонсори да направят инструкции за интегриране и лесен начин в Нидерландия. Листовките ще бъдат раздавани на границата със карта за бърз маршрут. Нека всички бъдат улеснени и щастливи и да не умират български полицай да му мислят Нидерландия. Като се има в предвид икономическият "разцвет в света" интересно е хиляди или милиони ще напъплят скоро.....Време е да покажете и доброто което правим.... Мислете за България защото те мислят за себе си не за нас или доброто на всички.
50
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Нидерландия като снабдява Германия свободно с наркотици горният край на Германия за Шенген ли е? Да не останат обедини и от още престъпни схеми с тези *** там дето със сигурност действат с полицията. Е сигурно има и български бъкъри ама границата е тяхна отговорност. За Македония незнам до къде се стигна ама всяка жаба да си знае мястото не са за ЕС много станаха всякакви те.... Иначе Янев не го харесвам, то е прав. Заявете, че ни има. Това е техният модерен начин да се заявиш.
49
0
 
0
 
! Отговори
Кьортошев Севдалин преди 1 година
Имат нидерландците един съветник македонец, с гръцки гражданин с паспорт. Тоз ни обърква конците. Струва си за много влиятелен!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали знаете, че вече подписахме за членството на Швеция и Финландия в НАТО? За Македония изобщо няма да отварям въпрос.
47
1
 
0
 
! Отговори
Рв преди 1 година
Явно не разбираме че има причина да не ни искат в шенген. Те хората ни казват защо и какво трябва да направим, ама ние- йок! Ще ги бойкотираме и ще си караме по старо му...
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като козата. Отзад/*******/ гол, ама опашката вирната
45
0
 
0
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Тъпо и елементарно. Българските водачи никога не са си позволявали късогледство! Не говоря за последните 100 години.
44
0
 
0
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Една точна позиция !! Пускайте всички мигранти към Нидерландия , даже и аз ще помогна . Нека тогава да си пазят границите сами !!
43
0
 
0
 
! Отговори
ехо преди 1 година
днес сте пълна излагация оправяхе сайте пет ена и така го оправихте че го развалихте хептен. Няма ли някой да си плати за рази некадърност
42
0
 
0
 
! Отговори
Този преди 1 година
...докато беше служебен, нямаше криза в която да не ни заби! Стигнахме до завидното първо място в света по смъртност в света от Ковид ! Незнайно защо , даже се е взел насериозно! Не бе Янев, не да са ти проблем нидерландците ! Проблемът ти е, че повече от половината българи смятат , че те имат право! Откакто Фелдфебелът Радев спретна преврата с парите на Черепа, имали поне един показател, по който държавата да е по-добре от преди! До гуша затънали в Л'на, ама и уста отворили!
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фуражката е голяма работа. Пази от дъжд, изглажда мозъка, и гарантира добри доходи цял живот . Минусът е присмеха на нормалните, но кой се интересува у нас от това. Когато той е кандидатствал за овенен се вземаха само деца на верни на партията другари. Семейното му среда я знаем. Българския офицер е вярно куче на комунистическите босове и се отличава с добър апетит. От скука и по морални задължения приватизационния мутробизнес го прави и политик. /Вижте сричащата фуражка в президентството/
40
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Защо изтрихте мнението ми ? Че тоя господин доказа за пореден път колко му е умствения капацитет ? Явно май е от вашите кандидати ?
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най много да им спрат еврофондовете на нашите "смелчаци". Иска им се но не им стиска :) ... а можеше просто да си посипят главата с пепел и да се захванат с реформите които седят на трупчета от 12 години поне.