Захариева: Нали Петков беше голям приятел на Рюте?

Тя се надява на разум при гласуването на нов кабинет
92
Захариева: Нали Петков беше голям приятел на Рюте?
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва, ще внесем и кабинет на малцинството. Най-вероятно няма да бъде подкрепен, но се надявам да надделее разумът. Подкрепа няма да дойде от „Възраждане“. Надяваме се да дойде от „Демократична България“. Погледнете колко пъти сме внасяли идентични предложения с ДБ", заяви пред bTV народният представител от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева.

Отговор на въпроса дали Десислава Атанасова ще е предложението на ГЕРБ-СДС за министър-председател ще има в понеделник, коментира тя.

"Ще направим всичко възможно да има кабинет. Неслучайно правим компромиси. Дадохме пропорционална възможност и за ръководства на комисии", обясни Захариева.

Още по темата
"За хартиените бюлетини - нормално е да подкрепим, при положение, че това е наша политика от години. Аз съм от 13 МИР Пазарджик. Нямате си на представа колко хора ме спират по улицата и ми казват, че се притесняват да гласуват с машина по различни причини. Притесняват се да не се изложат“, сподели тя.

Според нея аргументите на „Продължаваме промяната“, че ГЕРБ си купуват изборите, са смешни.

Тя коментира и актуалната тема за Шенген.

"От „Продължаваме промяната“ обвиниха управлението на ГЕРБ за ветото върху България за влизане в Шенген. „Отново виждаме политическо противопоставяне. Аз си мисля, че когато бившият министър-председател Кирил Петков обясняваше в цяла Европа, че в България е много зле, доведе до това, че даде аргумент на Нидерландия. Така не се прави външна политика. Петков се хвалеше, че е голям приятел с Рюте – защо не успя да го убеди?“, попита бившият министър на външните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аууу, лалетата са се обидили, че не им позволяваме да ритат камериерки в главите по черноморието ни! Я ПП и ДБ бързо да направят един закон да е позволено и даже да ги изнасилват ако са холандци. Бързо бе срагачи. Поправете закона, така че да се хареса на Нидерландия и техните наркоманясали гамени!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе какво ни се казва де факто? Че в ЕС връзкарството е още по-голямо и от това в БГ ли? Е за какво ни е тогава тоя ЕС? Нали идеята на ЕС е да не зависим от връзки, протекции и шуробаджанащини? А то какво излезе? Че в ЕС е още по-горяма корупция и впъзкарщина. Че ако не се слагаме по правилния начин на правилните хора, дори и да имаме 100% право сме аут. Е за какво ни е тогава тоя ЕС? За още по-голяма шуробаджанащина ли? Айде нема нужда!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
32 като знаем какъв е Рюге ппиятелчето Петков си направи харакири с това приятелство. Хак да ву е на зализания!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то точно за това бре Заркова. Петков кога му е пукало за България? Тоя ходи и клепа на всякъде де що може българско, само и само да седи във властта. Именно защото са си дружки, на това и го ядем такъв. Не се ли осъзнахте, че не може да клепате държавата? Ей за това Киро ще изяде як всенароден шамар, е след това ще му трябва не един, а 10 парапета от всенародната любов!
25
0
 
0
 
! Отговори
Акъллия преди 1 година
Сигурно това е причината - Петков се е оплакал, че тук корумпирани люде и разни мафиоти са го свалили от власт. И Рюте се е разгневил заради бедата на приятеля си.
24
0
 
0
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Да де, ама вие, kpaдците, сте бая повече!Бтв, мъж ти дигна ли подпорния хотел, че не разбрахме... :)
23
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Общото между петков лъжата и рюте лъжате в ес е, че лъжат повече от всички останали евроатлантици, които ВИНАГИ лъжат.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стриктни проверки на всеки холандец по българските граници , ако има наркотици директно в затвора . Нали искат контрол , дайте им контрол . Бойкот на всички холандски гмо *** . Никаква солидарност , ще ги мразим поне 50 години за долнотоята им
21
0
 
0
 
! Отговори
читалище заря преди 1 година
и тука същите коментари. санде, ше се глобяваме ми се види
20
0
 
0
 
! Отговори
СКОРО преди 1 година
ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ГРУПА ОСЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ ПОЛИТИЦИ!!! САМО ГЛЕДАЙТЕ!
19
0
 
0
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
По скоро Украйна ще приеме в Шенген отколко България!
18
0
 
0
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
..." ...без нито един осъден прокурор или съдия..."! ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ?!?!ИМА ОСЪДЕНИ ДА КОРУПЦИЯ ПОЛИТИЦИ. ВИЖ ГИ САМ.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шeнrecтano nъpвoм ни paзgeлят, нacъckвaт ни no мeжgy ни, и ни paзopявaт. Пocлe ни изkynyвaт, зapoбвaт ни c gълroвe, oбeзлюgявaт cтpaнaтa kaтo лeka noлeka nogмeнят и eтничeckия cъcтaв, oбceбвaт зeмятa ни. Hakpaя ни oтнeмaт тpagициитe, naмeттa и gopи eзиka ни... 3aвъpшeн xoлokocт!
16
0
 
0
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Ааа не! Зеленски взе вече първата награда за най бързо съсипване на държава! Тея са втори обаче!
15
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Цели 12 години ви гледаха корупционните схеми на вас от ГЕРБ и продължавате да говорите глупости.Нидерландското правителство знае и за чекмеджета и за Васил Божков и за парите които ви е дал на ръка.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и Асен трябва да ги запишат в книгата на рекордите за най-бързо съсипване на една държава!!
13
0
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС преди 1 година
Тия Харвардски мошеници съсипаха и разрушиха всичко, което Борисов 12 години гради! Няма вече магистрали и в Европа не ни харесват вече!!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се връща Бойко на власт,трябва по една клечка кибрит от четрите краища на страната и да се свършва,че ни писна.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може 12 години кражби и грабежи и без нито един осъден политик, прокурор ,или съдия, това е резултата. В холандския парламент при дебатите е станало въпрос че се очаква партията начело с Бойко Борисов ГЕРБ да се върне отново на власт и това е станало главната причина Нидерландия да не ни пусне Шенген! С ГЕРБ начело и от ЕС ще ни изхвърлят, защото те са носителите на корупция и безнаказаност в държавата,а какво да говорим за сикаджия министър председател.
10
0
 
0
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
КОРУПЦИЯТА ПРОСПЕРИРА ОСОБЕНО В ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ. БЛАГОДАРЕТЕ НА РАШКОВ И КИРЧОТО. А ТЯХ ПЪК ГИ ДОВЕДЕ РУМЕН РАДЕВ ТАКА ЧЕ - И НА НЕГО БЛАГОДАРЕТЕ! ХА ХА ХА ХА! ПРЕДИ ТЯХ НЯМАШЕ НИТО УБИТИ ГРАНИЧАРИ, НИТО ДУПКИ В ОГРАДАТА, ЗАЩЖТО СЕ ПОДДЪРЖАШЕ!