Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет

Проблемът е в една шайка политици, заяви той
5 дек 2022 07:00, Нели Христова
142
Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет
Снимка: БГНЕС

В извънредно изявление в социалните мрежи от "Продължаваме промяната" коментираха решението на Нидерландия да каже "Не" на България за Шенген. По думите на съпредседателя на партията Асен Василев виновни са българските политици - правителството на ГЕРБ, сегашният служебен кабинет и президента Румен Радев.

"Служебният кабинет, който е под ръководството на г-н Радев, не се бори за това България да има истинска европейска граница, а възстановява каналите, които Борисов е построил последните 10 години", заяви Василев.

"ГЕРБ имаха 10 години България да влезе в Шенген. Ако погледнем изявленията на г-н Бойко Борисов преди 10 години, той казва, че трябва да се измаже само една барака. Е, за 10 години ние я измазахме. Проблемът не е в граничните служби или митничари, които си вършат работата", лаконичен бе съпредседателят на "Продължаваме промяната".

"Проблемът е в една шайка политици, които в последните 30 години крадат от всичко в държавата", допълни Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
9
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
АСЕНЕ ПЪПЪ Е БИЛА ЗАЛОЖНА КЪЩА НА ББР СТИГА ЛЪЖИ СТИКА КРАЖБИ СТИГА ИЗМАМИ И ГЕШЕВ СПИ И ТЕЗИ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ И СА В ПАРЛАМЕНТА ЕВРОПА ВИЖДА АСЕНЕ
52
0
 
11
 
! Отговори
69 преди 1 година
Тоя, и оня му приятел като ги видя и изпадам в агресия, и после се питаме защо в тая държава постоянно псуваме
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са супер нагли! Омазаха всичко и имат наглостта да критикуват! Нюза нас пък е по-добре така. Колкото по-малко се обвързваме с европенделсоните , толкова по-добре.
50
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не става от българите, само злоба, завист и мъст! Затова сте и в това унизително положение.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И без Шенген сме разграден двор. Да се разсъждава за това има ли въобще виновни заради единия Шенген е загуба на време. Пък и по-далеч от "общия" съюз със задължителните му изисквания и забрани е по-добре. Най-малко още администрация ще трябва - като за Шенген.
48
0
 
8
 
! Отговори
Аййййй.....2022г преди 1 година
Един път казва от 10 години, после споменава 30 години....И този не знае какво говори, като колегите си политици.Българинът се е прецакал сам, като си избира такива .
47
0
 
9
 
! Отговори
Васко преди 1 година
ПП са като башибозлука. Ревахте ,заканвахте се , направихте България на дармадан, толкова грешки на куп и и продължавате да обвинявате ГЕРБ . Лош материал сте Вие!
46
1
 
8
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Защото докато бяхте на власт не спряхте да виете, че сме най корумпираната държава.
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виновни са Кирчо,Кокорчо и платените им тpoлове,които се скъсаха да говорят против родината,българските политици,българските военни и българските полицаи.Навсякъде във всички медии и социални мрежи разпространяваха слухове колко взимали подкуп,а не представиха нито едно доказателство.Грях имат към всички нас.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Кирчо, Кокорчо и Лена Парапета не са виновни
43
3
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 1 година
Истината е една и тя е следната.От векове се знае,че врагът може да е мразен,но слугата е презрян.Господарят никога няма да покани слугата на трапезата си.Той има право само да сервира,отсервира и почиства.След това за награда му се полага да хигиенизира нужника,курника и обора.С такъв политически"елит"като нашия,който отива в Брюксел и Вашингтон със събути шорти и едно единствео"Йес"в устата вие какво очаквате.А и с тоя"народ",оставил родна къща и близки,та да прислугва на запад,това е.
42
1
 
6
 
! Отговори
Кокорчо : преди 1 година
"Виновни са глобалното затопляне, озоновата дупка, земното притегляне,хартиените бюлетини, Путин,зимата,студът,любовникът ми но не и нашата парапетна умнокрасива демократична евроатланДическа Gмеж,която управляваше до август!А с Герпф се обичаме,но се правим на недостъпни! "
41
0
 
10
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
,,Киро:Човекът, с когото си говорих, каза: "Докато има шанс Борисов да се върне, ние нямаме доверие, че Шенген наистина ще работи.,,Киро тръгнал си по пътя на Рашков той постоянно чуваше гласове все някой му казваше нещо ,което така и не доказа. Сега на какво се дължи това ти и Асенчо си знаете на алкохола или на ПУДРАТА ЗАХАР и ако все още има наивници и безделници да Ви вярват това скоро ще секне и ще поемете по пътя на Слави .Лъжите са до време,а те при Вас са ежедневие.
40
0
 
7
 
! Отговори
Шенген ли...??? преди 1 година
Ей марсол, стягай се в сряда да даваш показания по аферата Gemcorp. Ти и Киро ***. А след това, Гешев ви чака на разпит за едни един доклад на ДАНС за 100млн. $$$ ощетяване на хазната от далаверите с газа! И ако имате късмет ще хванете еднопосочния самолет за Канада, и никога ама НИКОГА повече няма да чуем за вас !!!
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господин Асен, ваш'та групичка също е шайка! Не сте по-хубави!
38
0
 
8
 
! Отговори
Резидент разединител преди 1 година
Две години бяхте на власт и нищо не направихте. Освен да спрете магистралата и развитието на банката за развитие. Някой друг лев комисионни от газ. Добре че не взехме седемте танкера, че цената беше умопомрачителна, ама за това не говорите нали. Русе Търново защо поскъпна толкова магистралата? ***, като ви е честно с машините защо не искахте да се броят и сравняват разписките?
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мека продажна китка
36
0
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
На вниманието на Ризовата и др. като нея.Когато каните клоуните ПеПита и представвителите на маймунарника ДБ ,които задължително повтарят като папагали ЧЕКМЕДЖЕТА,КЮЛЧЕТА ей така покажете им по една снимка от СПАЛНЯТА на ББ с пистолети,пачки и кюлчета и една от ЛЮБОВНАТА КВАРТИРА на Киро и купчината пари да кажат коя е автентична и коя компромат .Лично за мене всички тези снимки за пълен фалшификат няма човек да си държи чекмеджето отворено или пък да си изсипва на купчина парите .
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асен и Киро бяха в служебния кабинет, който Радев назначи, следствие на което спечелиха изборите, а ГЕРБ загуби. Така, че виновни са, както си го е казал.
34
0
 
4
 
! Отговори
Д-Р МИРОСЛАВ БАЛЧЕВ преди 1 година
Грозните дебати за "кодовете" и връщането на хартиените бюлетини показаха още веднъж какво е нивото на политиканстване в България. Представата за компютърен код от ерата на Зорге показа и нивото на информационна култура на политиците. Товя също е една явна лимонка, чиито горчиви плодове сме брали и ще берем пак. И това става с помощта на явните политически фаворити и "лъжливото овчарче", за което поуките от времената на триглавата ламя са изветрели. Какво и е ссоциалното на тази политика?!