БСП твърдо гласува против кабинет на ГЕРБ

Тайно гласуване на правителство не било нормално
59
БСП твърдо гласува против кабинет на ГЕРБ
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново повтори позицията на партията, че няма да подкрепи правителството на ГЕРБ с кандидат за премиер проф. Николай Габровски.

Още по темата
„Ако ни поканят на среща, ще отидем, за да им го заявим в очите“, отсече тя.

Относно идеята на депутати от ГЕРБ гласуването на правителството да е тайно Нинова заяви, че това не е нормална практика.

Тя отказа да коментира изказванията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от последни дни.

„Трудно ни е да следим мислите на колеги от различна партии. Сутрин едно, на обяд друго, вечер трето. Същото е за ПП, не може всеки ден някой да си променя мнението и ние да тичаме след него да го коментираме, когато фактите станат факти, ще го коментираме , всичко останало е гадаене и загуба на политическо време“, отсече Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не се пени корни, с хартията достатъчно заби България, както преди това ни направи за смях с отношението си към Украйна и недаването на военна подкрепа към нападнатата държава
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Нинова отива при невролога хирург? omg За да му каже, че не го подкрепя.... лично?
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни хич да не се прави на лидер. Вкарала е по нейните списъци хора за две тестета карти. Колкото по-рано се махне от БСП, толкова по-добре. Все пак е нужна градивна опозиция.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая вече е смешна, сега ще види при нови избори, че хартията ще и докара още по нисък вот. Хората се отказват от нея заради тази глупост.
47
1
 
1
 
! Отговори
Клошар преди 1 година
И ся ко праим с тия 20 депутата за 19 министерства. За двайстия чоп ли ша фърляме. Алоооооо, вече не гласувам, не разбрахтели, продажници
46
3
 
5
 
! Отговори
Васко преди 1 година
Българина трябва да осъзнае и направи пълен бойкот на левите! За съжаление е все още има отломки !
45
4
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Разглеждах стари снимки на моите прабаби и прадядовци, баби и дядовци, на майка и татко, Бог да ги прости и само като си представих, че всички са ме правили с радост, с бойно изкуство и страст, от яйцеклетки и спepмa, клетките в тялото ми скочика, натиснаха копчето на мозъка и започнаха да крещят: "Сутрината в Планината, Слънцето като Изгрее на ХорИзОнта, извади Боздугана напред и започни със Слънчеви лъчи да оплождаш всичко живо по Земята, за да има Народ - Славен Български Народ!"
44
2
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Една от причините за предсрочни избори до безкай е тази на снимката. Тя докара БСП до дъното. При нови избори БСП вън от парламента. Само създават хаус.
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хартиената коалиция, която беше спретната в тази шарлатански парламент от откровени ***, които правеха всичко възможно няколко седмици за да върнат хартиената бюлетина, без да се погрижат за истинските проблеми - корупцията и масовия бандитизъм. Но как да се погрижиш за нещо от което си част ти самия? И какво направиха БСП? Угодиха на ГЕРБ за да се самоубият от парламентарния живот.
42
3
 
7
 
! Отговори
Кочева преди 1 година
Нинова мо,зъби ли те болят или нещо друго ?! Къде ти изчезна "лъчезарната 100 каратова сатанинска" усмивка ?! А ти защо мислиш,че някой изобщо ще иска да се коалира с твоята вехта партийка ?! Аут си - народът няма да те допусне повечедо министесрки стол !!! Нас-лушахме се на твоите пред и след изборни обещания,увещания и демагогски извъртания! Омитай се от политическата сцена !!!
41
5
 
2
 
! Отговори
АнгЦар преди 1 година
Лейди Даяна си имала свои планове за унищожение на СССР които трябвало да бъде заменен от проект за възстановяване на Руската монархия на Цар Николай Втори и я пречукаха..............Италианска ВЕНДЕТА на Путин има в Украйна подарък от СИК на БКП
40
3
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Комуниста, получил от партията велосипет и за да покаже на всички. колко е нaпет, кaчил се на колелото и започнал да кoси, пeре, да пopи с Бoздyгaна си всичко що е отпpед. Кoсил, кoсил, окoсил и гpивата кoсмaта, за да не може вeче да хвъpчи с кpилата, започнал да я пepe, прaл я, прaл и нaкрая от умора заспал окoло нeя с езичe лaпнaл нейнaта цицyнка. На сутрината тя кат се разсъбудила. Пеpнала му един шaмар и той хвръкнaл на съсeдния дoвар! А там го чакала следваща кoкeтка с рaзвявaща тpoмпетка!
39
4
 
7
 
! Отговори
ЩОМ ХИТРЕЦА ДОГАН преди 1 година
ИСКА ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ Е НАПАЗАРУВАЛ ДЕПУТАТИ
38
0
 
9
 
! Отговори
Чичо Мастичо преди 1 година
Защо не пишете за това как днес тази дебела *** Нинова вкара проекта за вдигане на прага на 4200? Ало жърналя. Къде сте? Спите ли?
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но са ЗА Кирето и Асенчо и Христо Иванов .БеСеПе ,ООО БеСеПе--еее.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БравоАбе! Ей! Български Бок...и!СРАМ ЗА СТРАНАТА! Вие НЯМА ДА СИ ИЗЧИСТИТЕ КАРМАТА! ЗАЩОТО ТЯ СЕ ИЗЧИСТВА С ЛЮБОВ!НЕ С ЛОШО С ДЯВОЛА! ВИЕ ЯВНО ИСКАТЕ ДА СЕ БЕДНИ МРЪСНИ С МРЪСНИ УЛИЦИ С НИСКИ ЗАПЛАТИ И НАЙ НИСКОТО НИВО НА БОЛНИЦИ В СВЕТА *** НАВСЯКЪДЕ И БЕЗРАБОТИЦА И ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ДОЛНО ВИЕ И ЧАКАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ УПРАВИ КАТО ТРЯБВА САМИ ДА СЕ ОПРАВИТЕ. АМАН! ОТ ПРОСТОЛЮДИЕ. ЯВНО хората НЕ ИСКАТ Да ЖИВЕЯТ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЩОТО САМИТе тЕ СА НЕНОРМАЛНИ! НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕТЕ САЩ!
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с това БСП бе! Те не са фактор. Щяха да са, ако бяха станали една съвременна лява партия. Това е ни риба, ни рак. Мутан-ти някакви.
34
9
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Корнелия им го .... точно в десетката.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен30 КЕФЯ СЕ НА МИНОСИТЕ, ПО ТОЗИ НАЧИН НИСКО АКЪЛНИТЕ СЕ БРОЯТ !
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласува твърдо с меките си китки.