Епитетите между Василев и Радев ще имат негативен ефект

Коментар на Румяна Коларова и Слави Василев
Обновена: 6 дек 2022 12:23 | 6 дек 2022 12:17, Росен Стойчев
18
Епитетите между Василев и Радев ще имат негативен ефект
Снимка: БГНЕС

Единствената защитна реакция на ПП е да групират обвиняващите ги в един и същи грях от партии и личности, които нямат нищо общо помежду си - Трифонов, Радев, Нинова и Борисов и да твърдят, че са се сдружили.  Това са безсмислици и е една инфантилна реакция, която трябва да се класифицира като паника.

Още по темата
Така коментира последните политически събития политологът доц. Румяна Коларова пред Нова Нюз.

"Изсипването на епитети между Василев и Радев ще има негативен ефект и за двете страни, защото бяха много плътно един до друг. Винаги когато имате такъв разрив, се отразява и на двамата. По-голямата щета е за ПП", смята тя. И допълни, че има кадри, които просто имат авторитет, без да са оцветени партийно.

От своя страна политологът Слави Василев посочи, че наследството на ПП не е добро и Радев е произнесъл своята присъда. "Няма връщане на кадри на ГЕРБ, а връщане на хора, които са работили в администрацията по тяхно време. "Продължаваме Промяната" групират останалите, за да се оформи като партията, която бори всички злини. Разводът на Радев с ПП показва, че той отново е сам", подчерта той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
historian преди 1 година
сяга някой от най-бедните слоеве на международния бизнес щели да излетят в космоса от радост, понеже за разлика от по целия свят където работят за хляб, ориз, а на други места все пак и за пасти, Бойков иска у нас да работят срещу "дъвки", тоест пластмаса с микро-захар. Такива работодателски намеци дали не обиждат ЕС, които искат да имат заплати, а не да работят срещу дъвки, а сетих се, от Австрия са ни крещяли днеска и забранили идеята за Шенген с "тези идеи за работа срещу дъвки"
15
1
 
0
 
! Отговори
historian преди 1 година
Бойков явно иска да надмине Мария Антоанета, която поне мислела за аристократите, ако не за селяните, но Бойков, той не мисли нито за хляб, даже думата "хляб няма да му хрумне", нито пасти, а ... дъвка?
14
1
 
1
 
! Отговори
historian преди 1 година
този Бойков е много ***, какъв израз е това "няма да ви оставя дъвка, която да дъвчете", дали може някоя задръстена HR-ка да ми обясни, "дъвка, която да дъвчете", дъвка? по време на царска криза, той нямало да остави хляб, нямало да остави и пасти даже, а явно в идейните си представи има "дъвки", че кой може да се нахрани с дъвка, нито аристократите, нито селяните, нито комунистите. Това е по-зле от израза кон боб яде ли? "няма да ви оставя дъвка, която да дъвчете"това е много обидно?
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До13. Нищо свестно не написа. Е как пък да вярваме на предишните соц. тарикати като БСП, ДПС, АТАКА, СДС, АБВ, ГЕРБ, разни певци и артисти набутали се в НС.
12
0
 
3
 
! Отговори
ккк преди 1 година
толкова са добри от ПП, че загубиха последните избори... толкова са добри, че на следващите и тоя резултат няма да имат... И все " статуквото " им е виновно. Страхотни са! Радев е бил първият излъган, а ние баламурниците дето повярвахме на новото, различното, младите и неопетнените, за пореден път бяхме предадени.Единият вчера станал министър и го хващат по апартаменти с любовницата му / началник на кабинета, другия повтаря едни и същи опорки и ни се тегли ни се води. Страшни шарлатани, верно!
11
1
 
4
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИнаПРОМЯНАТА преди 1 година
ШАРЛАТАНИТЕ И БАЩА ИМ - ФИГУРАНТА ЩО ТАКА СЕ ИЗПОКАРАХА БЕ? ТАКА Е КОГАТО СЕКНАТ ПАРИТЕ ОТ ЧЕРЕПА И ПРОКОПИ! КЪДЕ СА ОТРОВНИТЕ БАБИКЯНОВЦИ? КЪДЕ Е ПОПА, ЛУПИ, СОФИЯНСКИ, БОЕЦ, МАЙКИТЕ ОТ СИСТЕМАТА НА УБИ? ДЪЛГИЯ РЕВОЛЮЦИОНЕР ОТ ДИВАНЧЕТО? СВЪРШИХА ПАРИТЕ, ИЛИ ЯЙЦАТА ПОСКЪПНАХА?
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ефекта ще е Още По- Мощна подкрепа за ПП ! след като статуквото геп,дпс,радев и тн се съюзиха Злобно против тях ,значи ги настъпиха сериозно и онея вият Дружно !
9
3
 
3
 
! Отговори
ХА ХА МАЙТАП БЕ УИЛИ преди 1 година
И РАДЕВ И НИНОВА НЕ СА НАИВНИЦИ И СЕ СЪЮЗИХА С ПП ЗА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТ СРЕЩУ ГЕРБ, ЗАЩОТО БЯХА СЛАБИ, БЕЗПОМОЩНИ И ЖАЛКИ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ. СЪЮЗИХА СЕ С МАЯ, ДБ, ИТН, С ВСИЧКИ ПО МИЯ РИ ОТ ПЛОЩАДА - ПОНЕ 20 ПАРТИИ ЗА ДА ПРЕБОРЯТ ГЕРБ ... И НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧИ! СЕГА СЕ ОПЛЮВАТ ВЗАИМНО! - КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ САМ ПАДА В НЕГО!
8
3
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Не бе хич нямат нищо общо Радев,Борисов,ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане,Гешев,Доган, Пеевски и много други корумпета които си разиграват коня както искат. Доста народ има на държавна хранилка и не се усещат как убиват държавата, а от нея няма да остане нищо след 10г ако продължават по същия начин и с послушанието към Кремъл.Младите, дейните и работоспособните продължават да напускат .....
7
4
 
6
 
! Отговори
До КЕН преди 1 година
Радев нищо не избира, ПП ги избраха хората, а не Радев. Преди тях избраха ИТН, след тях - отново ГЕРП. Това е положението, Радев даде зелена светлина и бутна ПП в началото, докато разбра, че са българопродажници и *** на американски зад ници! Евала за което
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Духaчите на крaварите никъде по света не ги обичат. Даже на някои места ядат дървото.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
работата е хвани единия - удри другия - товарете и двамата на влака за Индия и вън
4
3
 
8
 
! Отговори
Ken преди 1 година
Негативите засягат много и Радев. Не знам защо това се премълчава. Принзавайки, че тези хора са го излъгали, показва колко лоша е преценката му за хората, който избира. Но в това е трудно да се повярва така, че остава варианта за съзнателно издигане на Киро и Асен. Което хвърля още по-лоша светлина на имиджа му.
3
2
 
8
 
! Отговори
тцтц преди 1 година
И кой го коментира това , Коларова и Василев !!! Единия , човек на ГЕРБ и Плевнелиев а другия човек на Р.Радев , и истината някъде по средата , хм ...а мерси!!!
2
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто всички виждат истината. А тя е че сте мошенници и крадци. Но Вие си търсите оправдания . Не че те са много по добри от вас, но вие сте за гилотината. По лошо и измамно управление от ПП България не е имало никога .
1
11
 
14
 
! Отговори
13532 преди 1 година
Гербаджии точат зъби , за да яхнат пак нещата и да се почне с апартаменгейт и н магистралгейт. Колко прозаично, всичко е пари и кражби, друго няма? И Бибитко-джипко да ходи да се прави на 'народен човек' . И не омръзва и не се изтърква, така е още от времето на Римската Империя.