ПП тръшна вратата: Зад Габровски седи фигурата на Борисов

ГЕРБ употребява Габровски, няма да ги подкрепим за кабинет
65

Ще върне ли номинацията на проф. Николай Габровски диалога между ГЕРБ и ПП и вратата остава затворена?

"Вратата остава затворена, защото зад тази номинация ясно стои фигурата на г-н Борисов. Г-н Габровски е употребен от ГЕРБ. Това го наблюдаваме няколко години - с различни професори и професионалисти в своята област опитват да си измият лицето. Предлага ни се служебно правителство на Борисов и ГЕРБ. Експертен кабинет е невъзможен", коментира депутатът от "Продължаваме промяната" Стою Стоев пред Bulgaria ON AIR.

От партията на Кирил Петков и Асен Василев все още не са взели решение дали ще отидат на разговори с ГЕРБ-СДС. Те обаче са категорични, че няма да подкрепят мандата на ГЕРБ за съставяне на правителство.

"Нашата идея беше да излъчим кабинет, който да се обедини върху важни приоритети - ако партиите просто се страхуват да влязат в коалиция, но имат разум за нормална работа в парламента. Различните формации не искат да се коалират една с друга", каза още Стоев.

Той коментира и думите на президента Румен Радев, който определи представителите на "Продължаваме промяната" като шарлатани.

"Много интересно в какъв момент г-н Радев каза това нещо. Това олицетворява ли единството на нацията? Г-н Радев, когато е казал "Мутри, вън", е желал да смени едните фигури със свои фигури. От служебното правителство не внасят бюджет, но кадровата им политика е на доста силно ниво. Координирана е работата между Борисов и Радев, говорят в един глас", заяви депутатът.

Според него "хартиената коалиция" ще се скрие зад третия мандат, за да състави правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: стою стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Кой беше тоя смешко преди 1 година
Че обвинява доказан специалист по неврохирургия. Аааа, сетих се. Тоя крепеше оная работа на културиста докато подпираше Ококорчо
41
0
 
1
 
! Отговори
Психодиспансер 48 преди 1 година
Няма значение дали ще го подкрепят.По-важното е да им раздаде визитки и да почват лечение.Нещо си им има.
40
1
 
1
 
! Отговори
тъй де.... преди 1 година
Много ясно, този Гаргаровски само ще отваря устенца като Никулденски шаран, а Буци зад завесата ще диктува.
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е техен кандидат, кой друг да стои, Кирчо ли?
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са тези адипозни (свръхтегло-вни) снимки? Защо все някакви шопари трябва да управляват България? Нищо което е свързано с ГЕРП трябва да се пуска близо до власт! А ПП сами ще си направят сепуко (харакири)
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия па от ПП откриха Америка!!! А тоя на фотото е угоен за коледа.
36
1
 
1
 
! Отговори
ПОЕТИЧЕН НИКУЛДЕН преди 1 година
Габровски - идеален премиер за българските овци. Той е НАЙ НАЙ НАЙ. На КОЙ е човек се знай! На КОЙ коленото лекува! На КОЙ - дето все на умряла лисица се преструва и по БайГаньовски битува. Поредният намерен под кръстопът или над кръстопът. За кой ли път, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже, ПП и ДБ, както и БСП се оказаха дъното. И тия ни управляваха половин година. А зад вас какво стои, бе ненор.малници? Кои са ви вождовете? Бойкикев ли с потомствен комунистически род? Атанасов ли, ченге от ДС взело участие във Възродителния процес? На Киро айде мога да му простя, защото изгори руснаците /само разни чистачки и готвачки от руското посолство/, защото осигури танковете с газ. ДБ е една помийна яма пълна до горе с бивши на режима на Живков. И какво постигнаха? Върнаха Радев.
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха Борисов 12г. Не можа в Шенген да ни вкара интересно защо ?Може би защото му знаят тъмното минало и какъв точно е Борисов, а то се оказа че голяма част от върхушката която управлява е същата. Радев-ГЕРБ-ДПС-БСП и разни други клакьорки които са купени и пригласят
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зад всичко ХУБАВО стои Борисов и екипа му. Но вие не можете като тях. Още дълго трябва да чиракувате, за да научите как се работи тази професия.
32
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Габровски няма никакви намерения да става премиер. Борисов го е извикал само за шоуто. И шоуто на Борисов и Доган ще продължи докато народа яко огладнее.
31
2
 
7
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 година
А бащите на Кирчо и Кокорчо какви са ве, разбирачите?!? Кирчовия - ченге, на Кокорчо - катаджия. Интелектуалци отвсчкъде, обаче отрочетата у Харвард усвояват далаверизъм.Отделно са умни и красиви и нахъсани и зад тях седи фигурата на Чорапа, пардон, вече не седи, бяга през глава. Ами да е мислил като изтръска маймуни от дървото, че те с трици не се ловят
30
3
 
11
 
! Отговори
sdrh преди 1 година
Тези клоуни са следващите самоунищожили се след ИТН палячовците!!! И с право си го заслужават, тотални аматьори!!! Поне доказаха, че НЕ мислят за България и за решаването на неотложни проблеми, вероятно са шпиони на Раша!!
29
3
 
13
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Стоев , аз не знам как след като фалирахте за 7 месеца стрсната , попълнихте ошфорните си сметки и редица неизгоди и в ущърб на държавата сделки , имате смелостта да давате акъл? Явно за вас на важи максимата"първо погледни себе си и тогава говори за останалите! Но калво друго мпже да се очаква от комунисти и техните отрочета , те винаги са прави и никога не грешат!
28
1
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ПЪПЪ *** НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ НЕИСТОВ ВОЙ МАШИНКИТЕ ГИ НЯМА РАДЕВИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ВЕЧЕ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ ПРИ МАЯ СА НО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА А ГЕШЕВ СПИ ЗАЩО
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно ще се състави кабинет и тез инфантили ще ги държат в изолация накрая заминат където им е мястото след пускане на водата в казанчето.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зад вас Байдън и Зеленски ли седат?
25
3
 
16
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
И Господ до сложат за кабинет , ПП няма да ги подкрепя. Те са най умни и най можещи. Нали са от Харвард. Ама ние видяхме какво могат. Нищо. Задълбаха още на долу.
24
2
 
17
 
! Отговори
Майната ви.... преди 1 година
Какъвто и да е бил бащата на проф. Габровски , желая му успех. Стига толкова интриги и лакомия.
23
2
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До Анонимен 34 Ако това което си написал е вярно , значи не винаги важи правилото : Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз. Всяко правило има изключения.И при тях може да се роди умно отроче.