Балабанов: ПП излъгаха огромна част от българите

"Хубаво е, че Радев признава грешките си, заяви той
7 дек 2022 08:55, Нели Христова
62
Балабанов: ПП излъгаха огромна част от българите
Снимка: БГНЕС

Видяхме истинското лице и на Кирил и на Асен - лице на едни шарлатани. Крайно време е да започнем да си даваме сметка какво означава шарлатанията в България. Аз залагам на фактите. Истината е грозна, но е хубаво да излиза наяве. От едната страна стоят шарлатани, а от друга крадци и измамници. Това заяви бившият депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред БНТ.

"Продължаваме промяната" за съжаление излъгаха огромна част от българите. Например обществената поръчка за хеликоптерите. Тя беше направена некомпетентно и отпадна. Парите за пътища - 500 млн. спрени през парламента. Тогава Асен Василев прати казуса в парламента и конституционният съд го спря. Тези хора притежават комбинация от негативни качества."

Относно скорошните събития в парламента Балабанов коментира: "Партиите в парламента разбраха, че няма как да разделят властта и започнаха да си вадят кирливите ризи. Виждаме какво се случва - протоколи от машини и гласове, които не отговарят на финалните протоколи."

 "Хубаво е, че Радев признава грешките си, защото той създаде "Промяната" и им даде тази възможност. Всяка една дума, която казва президентът Радев има своята тежест. Според нас изхода е смяна на политическата система и референдум за президенстка република. Само по този начин може да спрем шарлатанията", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Добре е,че този клоун вече е бивш депутат.Понякога извънредните избори са полезни.На последните изритахме чалгата от парламента.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН са мафия!
34
2
 
0
 
! Отговори
Алито от София преди 1 година
Жалко за нещастните излъгани хора, които все още вярват на ПП и ДБ, да не говорим за ГЕРБ, все безкруполни крадци да вземат и кифлата на първолаче, но зависта и злобата не помръдва от българите, те си знаят ИТН и да Слави са виновни за всичко, дори и за подпалването на райстага, а обвиниха чичко Димитров, докато има такива *** български мбогознайковци и всичко и е ясно, само на маса, България никога няма да се оправи, затова ще гласуваме Карадаъ премиер, кой не му хареса да бяга у Одрин
33
3
 
6
 
! Отговори
555 преди 1 година
Ти пък от де изпълзя бре? Ходи при Славча да си смучете палците на краката, ако не сте много отегчени от живота!
32
2
 
4
 
! Отговори
Майна преди 1 година
ВОЙНАТА между партиите е факт! Жертвата е България!!! Президентска република е все едно Президентът замества Монарха. Не знам дали е добре. И на колко време ще се избира? От кого? Днес ви харесва, но утре - не, а и както виждаме - и той прави грешки и го измамват!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя па! Член на единствената друга партия освен ПП, която е по-голямо зло от ГЕРБ (като ПП е по-голямо зло и от ИТН), да говори за шарлатанство, някак не върви.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие излъгахте още по-огромна част от българите.Колкото и концерта да правите,повече парламент няма да видите.Само с чалга не става.Трябва си и капацитет.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълните Предатели лъгаха не огромна част,а всички.Дошли са да прецакват,защото си въобразяват как ни била прецакана и без това държавата.Да измъкнат някойни друг милион и да ни продадат на някой в робство...Не ни е прецакана държавата,а те да се махат в Канада!
28
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно е прав Балабанов. Много умен и интелигентен човек е той.
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве пич ти не остави ли бременната си жена и тръгна с тях да спасяваш и сипеш драми в Украйна. Присмял се шарлатани на шарлатани.
26
0
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Новите проекти винаги са по-зле и от статуквото. Защо се получава така? Много внимателно трябва да се проучи даден лидер на партия от бизнеса ли идва, или е обикновен човек като нас, но доста по-интелигентен и не заемащ висок пост, но висше образование. Като погледнете, те всичките идват от бизнеса и от високи постове и жадни за крадене и власт. Никога няма да си дам гласа за такива, ако ще 15 пъти на година да има избори, няма да гласувам и това е. Докато не се създаде такава партия, няма глас.
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много дразнят пп, всичките стари кучета само за тях са се хванали и не пущат. Защо ли ? Сами си правете изводите
24
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе кюфтe, всички видяхме че вие с Ниновица излъгахте народа и върнахте Борисов и Пеевски на куц Славуц и крива Крушовица! Колкото и да се напъваш да лъжеш, не ти се получава
23
0
 
4
 
! Отговори
Името преди 1 година
Аз с този човек на снимката стоях на 1 чин от горе долу 8ми до 12ти клас :P. Ако ти се занимава и имаш време звънни на Клона да ми звънне. Последният пъткато ми се обади той, нямаше къде да паркирам и не отидох да ги видя с Калоян и Дамян.
22
1
 
21
 
! Отговори
V преди 1 година
Кой те брои тебе бе?
21
1
 
22
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Този бобър пак излезна от дупката си...
20
1
 
10
 
! Отговори
Д-р Радева преди 1 година
Златния пръст vol.2.0 какво говори? Той в парлемента ли е дето не е излъгал българите? Ааааа не е в парламента, тихо изрезка.
19
4
 
13
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
Те са същите шар.ла.тани и лъжци като вас! Кой е по - добър политик? Аз който управлявах България 10 години или Трифонов който се самозчегърта за няколко месеца? Въпросът е риторичен.
18
8
 
11
 
! Отговори
Електра преди 1 година
Лъгахте взаимно и джагъркахте заедно и настървено, скоро и Киретата ще са при вас, вън от парламента...
17
2
 
10
 
! Отговори
ясно преди 1 година
ИТН са като кучета пред кебапчийница по врвмв на настоящото НС. Следващото пак да са под чертата че има опасност да отворят нови 100 секции в Диарбекир