ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Коментар на Андрей Цеков
7 дек 2022 22:55, Росен Стойчев
185
ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Заявихме нееднократно, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ или правителство, в което участва ГЕРБ. Няма да отидем и на преговорите. Целта на разговорите през тази седмица е да се формира мнозинство, което да подкрепи мандата на ГЕРБ. В такива разговори няма да участваме.
Още по темата
Готови сме да разговаряме по всички теми с проф. Габровски в момента, в който той бъде избран за премиер.

Това заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Продължаваме промяната" Андрей Цеков. По думите му лечението на политическата ни система минава през работещо правосъдие.

"Когато дойде нашият ред, ще постъпим както е правилно. Най-вероятно ще предложим кабинет на малцинството. С ясното съзнание, че са много малки шансовете да бъде подкрепено, а предизвикателствата са огромни. Сигурно е, че ще обсъдим с "Демократична България" възможностите за предлагане на кабинет на малцинството. Няма да разговаряме с "хартиената коалиция" - ГЕРБ, ДПС и БСП", съобщи Цеков пред Bulgaria ON AIR.

Икономическата комисия прие законопроект за държавен надзор на "Лукойл Нефтохим". По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини "Продължаваме промяната" и заяви: Видяхме нова коалиция "Лукойл". На нас ни лепнаха етикет само за едно гласуване с БСП и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВАСИЛЕВ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ИЛИ ПЪК ОНЕЗИ МИЛИОНИ ОСТАВЕНИ ЗА ХЕМУС ИЛИ ПЪК КОМИСИОНЕРСКИТЕ МИЛИОНИ ЗА ГАЗ И ОЩЕ И ОЩЕ РУШИТЕЛИ ГЕШЕВ СЪБУДИ СЕ
112
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Ясно е, че ако ще и извънземен да предложат Герб за премиер, Лаурел и Харди няма да го одобрят. Дано хората да се опомнят и да не гласуват повече за тях. Животът не е кинокомедия. И двамата са за съд и затвор. Поразиите, които направиха за 8 месеца, няма да могат да бъдат изчистени с десетилетия.
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП след няколко месеца ще сте история квотп лапахте досега тва ше ви остане . За една година кражба не успяхте много да откраднете защото искахте да затвардите власта си но нещо не ви излезнаха сметките . Единственият доволен е Ленчето която междудругото прави трето поредно околосветско пътешествие . Личи и че е голяма патриотка от както не сте на влас крака и не е стъпил в България а обикаля светът и екзотичните места с еб ча си и харчи на воля лесно изкарани пари
110
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хирурга ще прави операция на Герб :) Да ги оперира че останаха без мозъци немогат да мислят а само се кланят на Меси с две думи тази партия стана за резил ама ние не сме прости
109
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов дори го издирват и има закана от сръбския Сретен Йосич, на доста местенца Борисов я е закъсал.
108
5
 
2
 
! Отговори
Имаме време. преди 1 година
Младите седим зад ПП и не отстъпваме. Дъpтите измирате в болниците на ГЕРБ.
107
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пеньо Мангъров с прякорите Мангъра и Сашо Чешкия сами казаха, че Борисов е бил дневната дозировка на поне най-малко 13 затворника да ги обслужва заднически и същия този Борисов е управлявал държава.
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шайката на " промяната" си отива. Съвсем скоро простото Киро и опулената Асенка ще станат клиенти на правосъдието.
105
4
 
2
 
! Отговори
Морал преди 1 година
ГЕРБ-аджиите, преди да говорите за парапети и морал, трябва да отговорите на въпроса коя е Мата Хари и защо Бойко Борисов, в качеството си на Премиер, е приемал компаньонки в държавната вила Секвоя.
104
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов има нужда от мъже, по затворите му е станало навик, редовно да го почесват.
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кико за Коледа ШЪ ти купим памперси от скъпите, ЩОТ много замириса
102
4
 
2
 
! Отговори
ЗА СВЕДЕНИЕ преди 1 година
ГЕРБ KBИЧИ, че инфлацията била двуцифрена, но тя е 11-12%, а през първия мандат на Тиквата, инфлацията беше 25% - без война, без ковид. Мисля че може да си направите равносметка кое е по-доброто.
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие изгубихте на държавата 2 години. Върнахте ни назад не знам колко. Петков, къде са Линда и Лена? А моралът? И той ли замина за Канада?
100
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асен и Кирил много добре воюват с бандата Герб и Дпс слагат ги точно и на място Радев направи най голямата грешка че вдигна юмрука си срещу тях сега ще види кон боб яде ли :)
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са ФАКТ, вдигнаха ли пенсиите и заплатите? Е направиха го, ГЕРБ за 10 години само с 10% го направи, вярвам на фактите, не на мненията. ПП са хората които могат и ще го направят. На бивши затворници лежали по килиите и ги пробвали по частите им, не вярвам.
98
0
 
1
 
! Отговори
От кои сте? преди 1 година
ОТ САМО ДА ВИ СВЕТНА. - ИЗБЕРЕТЕ СИ СТРАНА
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла България си загуби времето с теб Киро, лъжецо! Кое от обещаното направи? ТРИ (че все по три обещаваше) Моста, ТРИ магистрали, ТРИ тунела? Доказа касапите и крадци на органи в болница Лозенец? Опази границата? Вкара мутри в затвора (особенно визираме Божков)? От теб се отрече америакнското консулство, европейския прокурор, твоя създател президента, чак дядо еконтий и Гугалена Люински! Кадри като Руди Гела, ицо газарта, всяват респект и знания. Гъзс си голям кире, обърка влизането ни в шенген
96
3
 
3
 
! Отговори
САМО ДА ВИ СВЕТНА. преди 1 година
Избирателите на ПП и ДБ са двигателите на прогреса в България - IT-та, млади предприемачи, студенти, неподкупни. Избирателите на ГЕРБ-ДПС-БСП са точно обратното - анти-компютри, дъpти крaдци, номенклатурници, корумпирани. Избирателите на Възраждане са обикновени слaбоумници.
95
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е лежал в чешките затвори и 2 години в Полските, ПП са образовани и направиха за 6 месеца повече от всичко което направиха другите за 33 години. В ГЕРБ е факт, че са бивши затворници.
94
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виждам че има много назобани и заблудени хора от пропагандата на Герб Истината за ББ излезе на бял свят хора спрете си тв-то че станахте като руснаците заблудени все пак не сме толкова прости осъзнайте се и позволете на децата си да живеят в България и да имат бъдеще