Радомир Чолаков: Политическото его на ДБ и БСП е чудовищно

Според него за тях е по-важно политическото противопоставяне на партийно ниво
8 дек 2022 13:18, Нели Христова
61
Радомир Чолаков: Политическото его на ДБ и БСП е чудовищно
Снимка: БГНЕС

За ДБ и БСП очевидно е по-важно политическото противопоставяне на партийно ниво, отколкото грижа за съдбата на държавата. Политическото его е чудовищно. Това заяви пред NOVA News Радомир Чолаков от ГЕРБ - СДС.

"Цялата истерия, която предизвикаха ПП и ДБ около измененията в Изборния кодекс беше претекст. От първия ден на парламента ПП не искаха да има кабинет, защото не можаха да преживеят, че хората започнаха да свалят доверието си от тях. С измененията в Изборния кодекс се казва, че разписките ще се броят, защото всички го искаха през цялото време. И самият ЦИК го иска, данните от тях ще бъдат водещи, а не протоколите от машина", посочи той. И допълни, че съображението за броенето на разписки е чисто административно.

"За съжаление нашата страна от 2 години насам е заложник на егото на няколко души, които изговориха твърде много тежки думи, прокараха ровове и червени линии, от които сега не могат да отстъпят. Сигурен съм, че всички съжаляват за тези червиви приказки, които не могат да се върнат. Паднаха в капана на думите, които изговориха", подчерта Чолаков.

По думите му ГЕРБ смята, че агонията около Изборния кодекс трябва да спре, защото вече е приет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г
40
0
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ОМРАЗА ЖЛЪЧ ПАДЕНИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ ***
39
0
 
1
 
! Отговори
Ами да преди 1 година
Българи! Разбиращи и неразбиращи, пишешщи, можещи и неможещи! След това разделение на властите и Черния ОБЛАК, който се задава над света,как мислите, че ще се оправи България! Ситуацията предвещава, че ще го ядем всички СУРАВ и КУРАВ! Светът не е това, което беше! Някой иска, народите да бъдат разделени! Така по-лесно ще ги управлява !!! А хората все повече изпростяват! Народ срещу, народ се изправя! Брат срещу, брат застава! Всеки гледа паничката да му е пълна, та и препълнена! Слепци сме!
38
0
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ЖАЛКИ ПЛАТЕНИ БЕДНИ МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ И КАКВО КАТО ПИШЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ ДИВОТИИ ВСЕ СИ ОСТАВАТЕ АНОНИМНИ БЕДНИ ЗЛОБАРИ
37
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно ли бе? И те ли са виновни,че Пак си повярвахте,че ще ни " управлявате"?-:) И сега са виновни че и чудовища,че Не желаят да ви подкрепят? Ще върнете мандата! Ваше правителство повече Няма да Има!-:)))
36
7
 
9
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 1 година
Абе,мутри,стига сте се занимавали с ПП-били некадърни,лъжци,шарлатани и т.н.Освен тях имате ДПС,Възраждане,Възхода,БСП.Целта ви е да убиете надеждата на хората,че може да има друг начин на управление-да не се краде;целта на вас и Радев е да отвратите хората от гласуване,да прехвърляте вашата некадърност на ПП и т.н.Гражданите трябва масово да излязат да грасуват срещу вас,за да ни приемат в Шенген, да ни имат доверие и да ни уважават.Дано българите имат памет.Само така ще се отървем от мутрите.
35
5
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Браточка, то и ти ходиш по мъже ама ние не казваме че имаш някава червена линия с жените, нали? Ние "обикновените" предпочитаме да не ни крадат ГЕРБ , а ти като си се навел на пожарникаря можеш да пищиш колкото си искаш. Имате си Възраждане, Радев и ДПС коалирайте си се. Имате 140 депутата проблеми няма. На следващите избори ще имате още повече с вашият "начин" на броене и попълване на протоколи. Странно безочие е да пишеш 0 гласове за партия в дадена секция при положение че човек може да провер
34
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..по- чудовищно нещо от кражжжбиите на герпппп няма...
33
4
 
4
 
! Отговори
Я си виж началника ! преди 1 година
И после говори за нарциси и за его и за самохвалщини ! То па бива ,бива ,ама вие ,па ако знаете на кой сте станали слуги ,пак хубаво !Страшни *** !
32
7
 
7
 
! Отговори
Щ vi + Щ преди 1 година
Аз реших , ще гласувам за ПП ако се преименуват с име-ШАРЛАТАНИТЕ , може и за ДБ да гласувам, ако приемат името ДЕМОНИ за БЪЛГАРИЯ. Ще ми е кеф да чувам от председателя на парламента да казва - Моля шарлатаните и демоните да заемат местата си.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ще и цялата герберска пасмина да *** по форумите резултата ще е същия.Няма да има правителство с мандат на ГЕРБ!Ако ще и по 3 пъти в годината да ходим на избори.
30
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех,мъка,мъкааа.И професор си сложиха пред срамотиите и пак нищо.Никой не иска да се орезили с тях.Всички знаят,че който се е докоснал до ГЕРБ е изгорял.
29
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите още малко ще се разплачат пред ДБ да им станат сол т..ако.Чудо невиждано!
28
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии раространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации
27
7
 
7
 
! Отговори
АНКЕТА преди 1 година
Ако облечем едно плъхче в костюмче и му сложим вратовръзка, а след това му кръстосаме така ръчичките и му направим снимка и я сложим до тази на Чолаков....кой от двамата ще е по голям красавец
26
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политическото его на БСП, ДБ,ПП е нищо друго освен лоялност към Путин, алчност и жажда за власт, омраза към България. За тях е по-добре България извън Шенген, огъваща се, непредвидуема, корупционна страна, разграден двор, каквато я направиха, ако те не са на власт. Никакво чувство за национална отговорност. Хората виждат това. Ще си получат наказанието подобаващо.
25
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А егото на твоя началник какво е?Суперчудовищно!
24
5
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Чолака е дърта тиква а е нов гербер откъдя са появи при Тиквата ? :)))
23
3
 
1
 
! Отговори
Опппааа преди 1 година
До Анонимен 19. Имам в предвид по малкото от по голямото зло! Всеки да си избере! Държавата е на автопилот и се превзема!
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кохортата ГЕРБ ДПС БСП Възраждане Български възход си върна хартиената бюлетина. Честито на олигарсите, феодалите и масоните, и всички ченгета които през почивните дни ще празнуват по хотелите си купени с ограбени пари. Ще празнуват връщането на мултаците и открития пред тях път към новите милиарди. Честито на онези, които позволиха това. Честито на крепостния диванен селянин, който отново ще си е на същото място и ще обвинява другите за собстветата си трагедия, причинена от самия него. Честито