Стоян Михалев: Ние искаме реформаторско мнозинство

Отиват на срещата от възпитание
8 дек 2022 06:09, Росен Стойчев
20

"От възпитание ще отидем на тази среща с Николай Габровски, за да обясним защо не можем да подкрепим правителство с мандата на ГЕРБ. Ние не можем да зачеркнем над 10 години корупционни практики в управлението на държавата", заяви депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Михалев добави, че са презентирали профила на кандидата, с когото през третия мандат ще трябва да застанат зад него ГЕРБ, ДПС, БСП, "Български възход" и няма да се изненада да е същият кандидат.

Още по темата

'Ние искаме реформаторско мнозинство. На този етап изобщо не сме коментирали трети мандат. За да се стигне до него, трябва да се мине през първите два. Нашата представа е, че трябва да бъде предложено правителство на малцинството", посочи гостът.

"Истината е, че хората искаха да махнем това корупционно управление на Борисов от власт. Причината в момента да сме в политическа криза е неприемането на факта от този човек, че той повече няма да се върне на власт", отбеляза Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стояне, и като певец те нямаше, като политик пък си пълна нула. Но имаш осигурена добра заплатка, която на друго място няма да видиш. Колкото по-малко се правиш на говорител, толкова по-добре за теб. Че иначе съвсем олекваш.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази певица имаше май едно време известна песен, ама вече съм я забравил
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като искате мнозинство спечелете си гласоподаватели
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Михалев, ти не си нищо повече от провален певец.
11
1
 
14
 
! Отговори
Off преди 1 година
Вие искате едно, други хора искат друго. Въпросът е кои са повече. Или винаги трябва да става каквото вие искате, а ако не стане да плачкате и да тропкате с краченца?
10
1
 
13
 
! Отговори
реформаторската преди 1 година
Ми, направете го с Габровски такова общество, нали за това е тръгнал да говори с такива, като вас!
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало певицата, изобщо не ме интересува какво искаш. Важното е какво аз искам, а то е да се махате!!!!!!!
8
1
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Н. Хайтов: "Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто да го направиш..."!Само дето за тая работа ще ви трябва и ИТН, ама вече си изядохте хляба май...!
7
1
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
......Ние искаме реформаторско мнозинство...... Хахахааа, ами коалирайте се пак с БСП и сте готови. Maмaви дoлнa!
6
0
 
32
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Хората искали да се махне това корупционно управление на Борисов..!А как така ГЕРБ пак на първо место ? Нещо послъгваш.Хи, хи..
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Михалчо...вие сте един файтон хора! Какво реформаторско мнозинство....От една трета гласували взехте проценти, колкото да ни тровите с присъствието си по медиите ... Добре, че е район чужбина да има още някой заблуден беглец, да ви се върже на глупостите и да си даде гласът ...Какво "важно" следва сега ...може би пак Истанбулската конвенция да приемем.... нещо по така евроатлантическо да пишете точки пред Козяк за коледни бонуси...
4
3
 
25
 
! Отговори
Ей, сладур! преди 1 година
Стоенчо, много поддържан френски маникюр имаш! Горд евроатлантик като всички твои съпартийци!
3
3
 
31
 
! Отговори
Стоенчо?? преди 1 година
Този нищоправец певец с Конрад Аденауер ли се сравни току-що? Или кирча и кокорча? Нали две години управляваха, защо само Борисов им е в устата? Ако не ги беше разтурил Слави заради схемите им, щяхме да караме втора Виденова зима. А Борисов каквото в направил, тези се видя, че не могат да го поддържат дори. Малко ми идват в повече с техните истерии. Ще е добре да останат под бариерата на следващите, а Бойко да спечели пълно мнозинство. Да видят, че света, в който живеят е нереален.
2
14
 
11
 
! Отговори
РАЯ преди 1 година
С тази администрация - най-вече директори на инспекторати, финансови директори, други директори и началник отдели няма как да стане. Нещата са дълбоки. С този съд и тази прокуратура още повече!
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е да си ходите по къщите. Седесарите разпродадоха цяла България на безценица начело с Иван Костов и неговите последователи сега ни говорят за корупция. Вие сте я измислили.