Изключването на Божанков от БСП не било другарски съд

Групата на левицата в парламента била единна
46
Изключването на Божанков от БСП не било другарски съд
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На изборите и преди влизането в парламента БСП винаги е следвала и заявявала позицията, че ние сме против даването на оръжия за Украйна и за мирни преговори. Трябва да бъдем коректни към хората. Това каза депутатът от левицата Христо Проданов пред Нова телевизия.

Още по темата

„Явор Божанков е влязъл в парламента с листата на БСП. Изключването му е наша принципна позиция. Не съжаляваме, че го изключихме. Каза, че разбира нашата позиция. Божанков си има аргументи, но в политиката трябва да следваш някакви принципи”, добави Проданов.

От партията обяснили на Божанков, че изключването му не било другарски съд. „Не може да упрекнете БСП, че някой не може да изказва собствено мнение. В една организация, когато се окаже, че с позицията си в малцинство, трябва да се съобразиш с мнозинството”, смята той.

Проданов обясни, че групата на БСП е единна. Като изключително важно за България депутатът определи това да има редовен кабинет. Това обаче трябвало да се случи на базата на някакви принципи
 


46
Още по темата: явор божанков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ало , той не член на БСП .. как ще го изключите като той е от Гражданската Квота насаден от другарката *** сол tachaka на другатя Иван Костов изпратена за да съсипе Партията отвътре и която се справя блещясто със поставената и задача
36
5
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
вземете му картата за да не може да гласува правителството на герб всичкинезависими без карти
35
1
 
6
 
! Отговори
Респект ! преди 1 месец
БСП така се е заплела в червени популистки линии, че перспективата й е скоро да се превърне в един хартиен пашкул.Прави чест на такива доблестни млади хора като Явор Божанков, че имат смелостта публично да се разграничат от лицемерието й !
34
2
 
5
 
! Отговори
Респект ! преди 1 месец
БСП така се е заплела в червени популистки линии, че перспективата й е скоро да се превърне в един хартиен пашкул.Прави чест на такива доблестни млади хора като Явор Божанков, че имат смелостта публично да се разграничат от лицемерието !
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отдавна познах за това роене в БСП, и ви казах че това е цирк със знанието на Нинова--- Глупости. Изглежда като цирк, защото ниниовистите залагат всичко на следващите избори за да останат начело на БСП. Борят се за гласовете на Възраждане и на старците. Загубена предварително битка и Зарков и останалите млади ше поемат партията си след погрома на следващите избори.
32
2
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
НЕ Е ИЗКЛЮЧВАНЕ / ПРОЦЕДУРАТА Е ДРУГА / ---ПРОСТО Е ИЗХВЪРЛЯНИ НА *** !!! ТОЗИ "ЗАБРАВИ " НАЦИСТКИЯ "ДЕСЕН СЕКТОР " И НЕКОНТРОЛИРАНИТЕ ФАШИСТКИ БАТАЛЬОНИ НА НАЦИТИТЕ В УКРАТА !!! УБИЙСТВАТА БЕЗ СЪД В КИЕВ И ОДЕСА / И НА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ / -- ПРОСТО СЕ Е ПРОДАЛ " ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ " - ГЛЕЗЕНОТО КО П И ЛЕ !!!!!!!!!!!!!
31
3
 
2
 
! Отговори
Народен Съд преди 1 месец
Народния съд ще дири сметка на всичките изпращачи, иуди и клякачи. Не само ще дири сметка, но и сметката ще им види...ще я прегледа така да се каже....сметката
30
8
 
1
 
! Отговори
брат руснак преди 1 месец
За кое добро дело пращате оръжия братя ? За това ли мряхме по земята българска заради вас и вашите родове ?
29
1
 
0
 
! Отговори
Копейкин преди 1 месец
Кой тука говори срещу мен ? всички при бай Ставри ще ви пратя.
28
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Който мисли, че като даваме оръжие сме във война е мало умен, меко казано.
27
3
 
5
 
! Отговори
Да ходи преди 1 месец
Да копа меката родна окро земя! По маникюр!
26
8
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 1 месец
Те всичките в БСП са баш отпадъците.
25
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Божанката да заминава за фронта заедно с обречените от него на гибел български войничета!Той гласува да ги пратят.Да си вземе кашон вазелин,защото укрите го чакат с нетърпение да му благодарят лично.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе БСП вие какво направихте за мирни преговори? То всички това искаме, но как да стане е въпроса?
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами не е и потупване по рамото - какво е тогава ? Иначе всички знаем че комунистите не толерират лично мнение или мисъл различна от тяхната собствена
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз ако бях на мястото на Косьо, след като цял Интернет видя снимаката му по пликчета, на която се вижда колко е недоразвит физически, щях да се сцепя от тренировки, но на него явно му харесва да е такъв нежен.
21
0
 
8
 
! Отговори
Станю Иванов преди 1 месец
Никой не го е изключил от БСП ,а от парламентарната група на социалистите!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отдавна познах за това роене в БСП, и ви казах че това е цирк със знанието на Нинова, за да може да се събере мнозинство за кабинет, било то с първия, или с третия мандат... Даже няма да е нужно да се отлюспят още 5-6 депутата, достатъчно е да има няколко "болни" от БСП и Възраждане, и кабинета е готов!
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя защо вчера отиде до Корнелия и оня Свиленски и им говори нещо на ушенце в залата? Да не би случайно от БСП да гласуват ЗА пращането на оръжие на Украйна и той да им напомни как да гласуват правилно. Иначе пък обвинява Корнелия, че знаела за оръжието което се изнася за Украйна чрез посреднически фирми.
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Елена Гунчева даже беше с по-мъжка фигура от Коцьо. Аа онзи ден направо се търкалях от смях като видях по телевизията чротестът на Възраждане с по-оправени вежди и от Азис. Явно преди протеста е минал през салона за красота. Е, все пак е знаел, че ще го снимат, искал е да изглежда добре. Хахаххахахахах