Кой кой е в проектокабинета на професор Габровски?

Вижте биографиите на всички кандидат-министри
Обновена: 12 дек 2022 11:48 | 12 дек 2022 11:36, Красимир Ангелов
295

Проф. Николай Габровски -  кандидат за министър-председател. Именит неврохирург, роден  през 1971 г. в София и е трето поколение лекар във фамилията. Баща му - проф. Стефан Габровски, също е сред най-известните неврохирурзи у нас, а дядо му е един от основателите на военната хирургия в България - д-р Ганчо Савов. Проф. Габровски е най-младият член-кореспондент на Българската академия на науките (БАН) в „Медицински науки". Заместник изпълнителен директор на университетската болница за активно лечение и спешна медицина "Пирогов". Специалист в областта на невроонкологията, съдовата и гръбначната неврохирургия. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима вицета предлага в кабинета си проф. Николай Габровски, който е кандидатът за премиер на ГЕРБ. Днес той върна на президента Румен Радев изпълнен мандат за избор на кабинет.

Още по темата
Трите вицета трябва да са Малина Крумова - вице по управление на европейските средства, Миглена Тачева вице и министър на правосъдието и Миглена Плугчиева, вице по климатичните промени и министър на околната среда.

Вижте биографиите на всички кандидат-министри в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
3
 
! Отговори
ПодЧУЖДфлаг022 преди 1 година
ЗАВЕРАТА: Е кой, ако не строителят на тръбата за Сърбия да направи кабинет, за да е ГАРАНТИРАНА ЕДИНСТВЕНАТА ТРЪБА за ЕВРОПА на ПУТИН!? Кой разтакава връчването на мандата, та всеко второ изречение на получилите го днес да е "няма време, трябва да се бърза за да получим парите по плана от ЕС" !? И ТОВА АКО НЕ Е ЗАВЕРА !! И ТРИЕНЕТО СЪЩО ...
212
0
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Лично Габровски си ги е избрал. Докато е спал е сънувал, че моли божеството Бойко за помощ. И ето видя Габровски, че от небесата се спусна агнел, свети Деса Дуловската и във всяка от ръцете си носеше по една каменна плоча. На всяка плоча бяха изписани имената на хората които божеството Борисов смяташе за най чисти свой деца. И така събуди се Габровски и видя Деса Дуловската надвесена над него с едно листче на което бяха изписани имената на бъдещите министри в проектокабинета.
211
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правоверни кадри от втория ешелон на ГЕРБ един алкохолик, една...
210
1
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Д-р Ох Боли, за твое огромно съжаление не съм фенка на турската имитация на дъртия комунистически вожд, нито на харем гроб, най про турската партия.
209
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** Не уцели статията. *** :)))))) Не пиши на 3 ракии!
208
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПодЧУЖДфлаг021следва... Тая простотия от флашката ли е? Или сам я измисли?
207
2
 
2
 
! Отговори
ПодЧУЖДфлаг021следва преди 1 година
Под ЧУЖД флаг най-добре се работи е казал великият Алън Дълес в"The Craft of Intelligence" преди70г.Днес мъдрия BG народ казва, че вълка Б.Б.се бил навлякъл с 7 of 4i кожи само да му мине кабинета."Острието" на ГЕРБ Д. Ат. говори меко дори с майчин тон за кабинета!?Министрите му се изкарват големи Атлантици!А Р.Р.удърно подписа указа за ГЕРБ-кандидата, докато не се е разбрала заверата. Дълес би ръкопляскал-доктор е идеална конспирация-компроматите мълчат 2 метра под земята!
206
0
 
5
 
! Отговори
Пепетиец преди 1 година
Този е много умен човек! Казва, че докато Му плащаме - щв прави Всичко, което Му кажем!
205
2
 
1
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 1 година
До Ралица Моля те, изтрезней, спирай дрогата. Излагаш се публично вече!Все едно си от Бе Ка ***-то или от тия на Кичо Простото.
204
0
 
2
 
! Отговори
Доктора! преди 1 година
Не пишете пили. Излагате се!
203
1
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Такива *** на държавна служба са ги търсили с фенер след като Боко и Грух Грух са минали през едното място. Разровили са резултата и ето какво е изпълзяло.
202
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПодЧУЖДфлаг001следва Голяма глупост изръси... Все едно, че си собственик на тази медия... Мъкаааа!!!
201
1
 
3
 
! Отговори
ПодЧУЖДфлаг001следва преди 1 година
Под ЧУЖД флаг най-добре се работи е казал великият Алън Дълес в "The Craft of Intelligence" преди 70 год. Днес мъдрият Български народ казва, че вълкът Бойко се бил навлякъл с 7 *** кожи само и само да му мине кабинета. "Острието" на ГЕРБ Десислава Атанасова говори меко дори с майчин тон за кабинета!? Предложените министри се тупат по гърдите какви големи Атлантици са! А Радев удърно подписа указа НС да избере ГЕРБ-кандидата за премиер, докато не е изчезнала магията/не се е разбрала заверата. Дълес би ръкопляскал - изборът на доктор е идеална конспирация защото компроматите мълчат 2 метра п
200
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам Киро Просттото! Защото е пррррооост колкото комшията дето си пием ракията с него и е забавен!
199
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен224 "Не че някой се е съмнявал,но вече е абсолютно сигурно кой ще дърпа конците на професора..." А на тебе кой ти дърпа конците за жълти стотинки за 1 простотия? Да не си от екипа на медията? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
198
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво ни интересува кой кой е в този измислен кабинет, който би следвало да не види одобрение, щом е на ГРОБ и патерицата им С-ДС.
197
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До !!!Да - това сте вие!
196
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен214 Как пък не те избраха тебе, да покажеш какво е простотия!
195
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен217Ами продавача на "хранителни доебавки" - Кирчо на бай Петко сина? И оня другия дето се кокори щото го съдят за мошеничества по Европата?
194
3
 
2
 
! Отговори
Бе Ка Пе и Кичо преди 1 година
Веднага всички, дето сте на хранилката, да почвате да плюете по професора и по кабинета!! Иначе всичките ще трябва да си плащаме заемите ей!