Нинова скочи на Радев заради оръжието за Украйна

Според лидера на БСП той въвличал България във войната
164
Нинова скочи на Радев заради оръжието за Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини президента Румен Радев, че е въвлякъл България във война.

Още по темата
Причината е, че той не наложи вето на решението на НС за изпращане на оръжия за Украйна, както поиска левицата.

"Президентът Радев не спря предоставянето на оръжия за Украйна и днес публикува с указ Закон.

Обръщаме се към президента Радев: дължите обяснение на обществото защо поехте риска да въвлечете България във война. Предадохте левите хора, предадохте социалистите, които са за мир и които в две кампании ви издигат и полагат усилия да бъдете избрани Вие за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент“, коментира Нинова.

Тя обясни, че БСП се готви да сезира КС, като ще разчита и на подписите на депутатите от "Възраждане".

"Ако това не се случи, ще сезираме омбудсмана", каза Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
11
 
! Отговори
Опппааа преди 1 година
Така е другарко! Храни куче да те лае!
73
1
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
Всички народни избреанници се заклеват в Конституцията а имемнно - ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ ВОДЯТ ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !! И ЗАЩО ПИТАМ АЗ -СЕ СКРИ ВСИЧКО ЗА ОРЪЖИЕТО КОЕТО ЩЕ ДАВАМЕ ЗА УКРАЙНА ? ЗАЩО? ВСИЧКИ ЕВРОДЪРЖАВИ КАЗВАТ КАКВО ЩЕ ДАВАТ--ТУК В БГ ПРОДАЖНИТЕ ДЕПУТАТИ С ТЯХНИТЕ ВОЖДОВЕ ЗАСЕКРЕТИХА ВСИЧКО! КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ -ТА ТОВА СИ Е "ЖИВ" СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ КОМУНИЗЪМ!
72
9
 
9
 
! Отговори
Аз преди 1 година
не мога да разбера какви сте вие там в НС. И защо сте поставили българския народ на колене и не го слушате? Вие за някаква покорна рая ли ни имате? И кого ще управлявате, когато един ден тук не остане никой? Каква е целта ви? Забогатяване с цената на всичко? Забъркали сте се в много дълбоки фекалии! Дано Русия този път ви пощади, но едва ли. По-скоро няма да си мръдне пръста за вас. Мразя ви безплатно, т. нар. бг "политици"!
71
5
 
8
 
! Отговори
До Бай Дън преди 1 година
Прочети Конституцията - България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. И слава Богу, иначе щяхме да сме като Беларус. Чо_рапа много иска, а ама няма да го огрее.
70
2
 
3
 
! Отговори
ЩЕ ВИДИМ преди 1 година
ДАЛИ КОСТАДИНОВ ЩЕ ПОДКРЕПИ СЕЗИРАНЕТО НА КС ! НЕЩО му НЯМАМ ВЯРА
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не мога да разбера кое е по лошото комунизма , или фашизма, как България е избрала по доброто като е окупирана от комунисти СССР, избити за 32 000 българи и кръв и терор е наложена комунистическа диктатура? Която научи хората да не работят и само да крадат от държавата и за това сме на това дередже ,защото все още комунисти ни управляват
68
0
 
11
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Така предколедно на народа му е само до вашето парламентарно джафкане ще знаете. Какво се зъбиш Нинова, върви да видиш какви ги върши в Украйна твоят идол и тогава лай. Децата карат Коледа на студено в метрото. Твоето на топло в САЩ, другарко... Но Господ е справедлив.
67
3
 
4
 
! Отговори
Един с една преди 1 година
Искам и на мене да ми скочи, наречете ме извратен , но нещо в тази магазинерка ме привлича !
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали като беше министър, с нейния подпис изнасяха за Украйна. Лицемери.
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво скача, като тя започна с помощта за Украйна. Нинова, не знаеш ли поговорката присмян се хърбел на щърбел?
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таа къв популст е не е истина. Вън от БСП бре,къш , ходи си най-после . Борисов в пола
63
0
 
6
 
! Отговори
смях преди 1 година
нинова, ми е много интересна. Докато беше министър, нейното министерство изнасяше с вагони оръжие за Полша, респективно Украйна и тя се перчеше. Сега е против. Не разбирам, тя не иска да го изнасяме безплатно или просто е против войната ? Апроп, нека помоли Иран и С.Корея, да спрат да пращат оръжие на Русия. Честно е .
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че като гледаш как бият един, помагаш и даваш оръжие. Факт е как *** цял живот е страхлив и по-нисък от тревата сеирджия и ще подмине детето, което го бият на улицата, ще подмине всеки в беда, ама има някои хора заможни и образовани у нас с адекватни европейски доходи, които се дистанцираме от ***. Прочее, същите издържаме и държавата и сме твърдо "За" оръжие за Украйна.
61
4
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
ЧУХТЕ ЛИ ПЕТКОВ КОЛКО БЪЛГАРСКЕ СЕ ИЗКАЗА:"ОТПЕЧАТИ" УУУУУУ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ БЪЛГАРЕН УУУУУУ НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКЕ
60
0
 
8
 
! Отговори
Копейката преди 1 година
Нинето да обясни колко лападунди от Москва и колко инвестира на запад. Стани стани Нине, Нине госпожине, че ти идат добри гости БОП-асари.
59
1
 
7
 
! Отговори
хаха преди 1 година
нинова до като изпращаше оръжие до Полша с ясното съзнание че то е предназначено за Украйна не скачаше срещу никой , а сега скача . комисионната ли губи , или просто се прави на вода ненапита ?
58
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ниновица 80 % от народа гласува за предоставяне на военна помощ, що се правиш на луда? А да, борбата за русофилският електорат. Ожесточена е, няма спор.
57
3
 
5
 
! Отговори
Коколо от Бенджамини преди 1 година
Нинова е американски проект имащ за цел да закрие ***. Единствения шанс да се спаси тази партия бяха Зарков и Божанков и тя ги изгони да не й заемат мястото. Когато поста ти е по- важен от партията така става... Тежката и корумпирана осанка трябва да потъне дълбоко, но тупа топката докато завърши детето в САЩ.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, голям измамник излезе тоя - всички измами, и приятели и врагове! :-))
55
2
 
13
 
! Отговори
дообре преди 1 година
На кака Кори и се клатят краката като лидер на комунистите, и сега драпа на няколко фронта да трупа дивиденти. Късно е либе за китка, никой не може да помогне на затихващата ви популистка партия, а за тебе пък да не говорим...