Костадин Костадинов: В България е пълно с американски агенти

Според лидера на "Възраждане" у нас няма руско влияние
Обновена: 5 яну 2023 21:56 | 5 яну 2023 21:09, Красимир Ангелов
217

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви в предаването "Денят ON AIR", че няма руско влияние в България.

"Русия е толкова изолирана от нашата страна, че думи нямам. Сигурно има руски агенти, но с американски агенти е пълно", подчерта той.

Костадинов коментира и наболялата тема от днес за бъдещето на въглищните ни централи.

"В началото на годината мина като водеща новина, че сме получили 1,4 млрд. по Плана за възстановяване. Само годишната печалба на ТЕЦ Марица Изток 2 до началото на тази година е половината от тази сума. Сега вече е на печалба. Още не знаем печалбата на американските ТЕЦ-ове, но със сигурност е по-голяма. Поели сме ангажимента да ликвидираме изключително печеливша индустрия за милиарди, за да получим милиони - това е национално предателство", настоя лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че Маришкият басейн може да бъде използван почти до края на 21 век. И добави, че това е почти неизчерпаем източник на енергия, за чието затваряне се говори.

"Това НС е мъртвородено. Тази конфигурация в парламента не работи. Единственото добро решение е да се саморазпусне. Парламентът на никого няма да липсва. Американската пета колона в парламента разполага с 227 депутати. Ако искаха редовен кабинет, щяха да си го направят. Третият мандат няма да се случи, личностните различия няма да позволят. Хората, които определят съдбините на България, искат да ходим на нови избори", каза още Костадинов.

"На 11 януари започваме събиране на подписи за референдум за запазване на българския лев. Поставили сме си за цел да съберем половин милион подписа", отбеляза лидерът на "Възраждане".

Още вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е една държава без суверинитет, колония. И като се откажем от валутата си съвсем го затвърждаване. От девет кладенци вода носят, за да ни убеждават колко хубаво е еврото, но не е. Държава, която няма перспектива за развитие загива. В кой отрасъл, в коя насока България има визия за развитие за 5, за 15 години? И какъв наивитет, каква глупост е да мислиш, че някой друг - ЕС, САЩ и т.н. го интересува просперитета на България.
91
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес е вълната на копейкаджиите.
90
12
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Много евтина пропагандда против Костадинов. Издава ограниченост , селска завист и злобна немощ.
89
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краварските тролейчета подскочиха като ужилени.
88
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Агентура не е само да се проучва къде какво въоръжение има. Агентура е, първо, създаване на условия да "сами да отворят вратата на крепостта". Става чрез непрекъснато зарибяване на деца и младежи, изсмукването им "да учат в престижни универсиитети", които са толкова престижни, че за тях няма приемн изпити, и излизат пенкилери с по няколко специалности за 4 години, чрез фондации и фондацийки с "благотворителни цели" ...
87
18
 
9
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
Няма никакви агенти. Просто хората мразят тия които веят руски знамена.
86
0
 
4
 
! Отговори
до 52 преди 1 година
Не толкова колкото теб.
85
8
 
11
 
! Отговори
87 преди 1 година
А ти от небето ли падаш? Знаеш ли какъв процент в световното кино са англоезичните филми и по-специално американските. Да не говорим за музиката. навремето комунистите с подобни аргументи не пускаха западно кино и музика. Хубавото си ее хубаво. Свободата е свобда.Това не става с агенти, а с харесване.
84
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя определено е страшно хитър,вотът за него ще нараства след всеки един нов вот,а те ще бъдат почти ежегодни занапред,след 2025 когато окончателно ще ни насадят на пачи яйца с тоя прословут план за възстановяване а именно времето когато ще ни се наложи да плащаме Четири-Пет пъти по скъпа електроенергия като битови абонати,времето на Костя да стане управляващ в България ще дойде!
83
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори,когато и да са,ще гласувам за Българската партия Възраждане! Никой друг,не ме интересува вече!
82
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, не, като гледам числеността и скоростта, с които се увеличават минусите на про-руските или анти-американските мнения вече се разубеждавам от идеята, че това са множество вдлъбнати елементи, доста по-сериозно наподобява на заработващи елементи. Браво, но въпреки, че и това е труд, едва ли може да се намери по-недостоен от него.
81
8
 
11
 
! Отговори
до Д Иванов преди 1 година
А защо "Великите сили" от запад чакаха 500 г и повече и не си мръднаха пръста да помогнат на един унижаван и поробен народ да си върне правата на човека. И защо Велика Русия ни върна страната на картата на Европа , където България не е съществувала като име и граници ? И за такива като вас може би съжаляват , че са дали толкова жертви да съществуваме като БЪЛГАРИ.
80
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проследете едно предаване за знания, например "Голямото преследване" или... пребройте колко въпроса са свързани с англоезични филми... и от сорта плява, и колко с български, колко с руски... Да не говорим за "музикалната" среда. Че там е коччиннна.какво е това? Не е ли работа на агенти за промиване на мозъците на населението?
79
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя иска застрелване !
78
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
30 години комунистите крадоха и окрадоха, оглозгаха държавата... тоя само простотии от устата му
77
4
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Доган със палати по морето този лудия Пенчо от морето не учудвайте, че там хората са най-луси и промити от тр***л***ве и пропаганди пълна трагедия е там. Хората са като зомбита с изпържен мозък не могат да разсъждават правилно. Това го разбрах още по време на короната. По едно време и Пазарджик заляха със злоба сега не знам. Тези са по-луди и от Путин.
76
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше един Бареков, който накрая го замеряха с фекалии. Тоя направо трябва да го изпуснем във фекалната яма. И да се престорим, че е инцидент.
75
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да не е пълно с американски агенти! Даже в учебниците по история се учи за американските президенти кой какво бил направил, а за българските видни личности хабер си нямат младежите! Не става въпрос за преценка - имената даже не знаят, и образите! Не само това> Взема се модел на образование, който учи най-вече да се манипулира с даденостите, не се учи произход, причинно-следствени връзки, т.е. се подготвят пасивни изпълнители, а не активно създаващи хора. Поданици на "падишаха".
74
14
 
13
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Възраждане е проруско-фашистка партия и в нормална държава такава партия няма. Костадинов лъже. България е силно инфилтрирана с руски шпиони и русофили такива. Това е още от 1877-8 година и досега. Но всяко нещо има край. След победата на Украйна те ще поемат на североизток.
73
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се експулсират американските агенти незабавно.