Борисов: Кирил Петков трябва да започне да отговаря, не само да говори

Корупцията и кражбите трябвало да се показват и разследват
198
Борисов: Кирил Петков трябва да започне да отговаря, не само да говори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на съпредседаля на ПП Кирил Петков, който заведе дело срещу него заради обвиненията, че  Петков и другият съпредседател на партията - Асен Василев, са получавали комисионни за газовите доставки у нас.

Още по темата

„Рано или късно Кирил Петков ще трябва да спре само да “говори”, а да започне и да “отговаря”. Корупцията и кражбите трябва да се показват и разследват. Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и т.н. на кабинета “Петков” са предадени на разследващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ!". Това написа на профила си в социалната мрежа Facebook  Бойко Борисов.

По-рано днес преди заседанието по делото на СГС Петков заяви, че лъжите трябва да се опровергават.

В профила си във Facebook Петков написа - „Къде е Бойко Борисов? Няма го в съдебната зала! Защо? Защото и той знае, че лъжите в тази зала имат реални последици“. Днес, посочва съпредседателят на ПП, аз съм тук не само заради „грандиозните лъжи на г-н Борисов за газовите посредници, които са абсолютно неверни, а защото с тези лъжи той иска да открадне надеждата на българските граждани. Иска да открадне надеждата на хората, че има български политици, които вярват, че никой не може да се обогатява от обществените средства“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
8
 
11
 
! Отговори
кур за Боко преди 1 година
надълбоко
128
1
 
2
 
! Отговори
Петров преди 1 година
они дека не ме викаа и язека нема да пуснем моите др@@вници да глсуат за тех!
127
13
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Борисов България гласува за теб огромна подкрепа на здравомислещите българи
126
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Граб-герб и граб-пп -- още ли не сте разбрали? перфектен синхрон когато трябваше да гласуват помощ за украйна, нещо антибългарско.
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България ще се занимава с частните проблеми между двама мошенници, ще ни осведомяват по всички канали за тях, а за други по-важни неща забравете.
124
5
 
9
 
! Отговори
отврат преди 1 година
грууууххххх
123
12
 
8
 
! Отговори
555 преди 1 година
Преди около 30 години в България дойде един руски психо-терапевт А.Кашпировски, който провеждаше тв. психосеанси, с претенцията да лекува дори ракови заболявания от малкия екран(тогава нямаше големи и плоски екрани). Това бе пълна шарлатания, но много хора се вързаха, след време естествено се разочароваха. Разбира се правя аналогия със новите спасители на България, които не само , че не излекуваха страната ни, но трайно я разболяха за кратко време.Време е подведените да прозрат истината.
122
11
 
9
 
! Отговори
Дрънканиците преди 1 година
на Киро - мошеника трябва да престанат. От затвора интервюта не се дават.
121
10
 
15
 
! Отговори
sid преди 1 година
Оф,защо не спре този дядо да ръси простотии.Защо просто не се пенсионира?Народа не се оприличава с него.Отдавна му мина времето.Върви си с чест,ако знаеш изобщо какво е значението на тази дума.Хората видяха какво можеш,как го можеш,защо изобщо съществуваш,може би да плюеш Кирчо.Е..ти скапания живот,да живееш само за да мътиш водата на другите.Ми то на тая възраст,какво друго.
120
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е започнало мно-о-ого по-рано и е насърчавано с побутвания надолу по наклонената повърхност. И двамата трябва да отговарят.
119
9
 
12
 
! Отговори
ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА.. преди 1 година
ФАЛШИВИ КЮЛЧЕТА...ФАЛШИВ ХАРВАРД... ФАЛШИВИ ДЕМОКРАТИ...ФАЛШИВИ ХОРА......... ПРО100СТО... ЛЪЖЦИ.. ШАРЛАТАНИ.. КРАДЦИ.....
118
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защитници на кило шоумена явно са доволни от инфлацията, цената на ел. енергията, цените на горивата, цената на храни и лекарства, изчезването на 9 милиарда за 9 дни, тегленето на 38 милиарда за 1 година без да се знае къде са тези пари, спирането на поддръжката на пътищата и ежедневните катастрофи, подаряването на цялата българска енергетика на частна офшорка, щуробадженащината, куролацията, лъжите и измамите. Вярно, всеки народ заслужава управниците си, жалко за нормалните българи и България
117
16
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
свежо!..Тиквата,затънал в далавери за които ДЪЛЖИ ОТГОВОРИ,фанал да натиска Киро и Асеня да "давали отговори" ...Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,..Боко Тиквата..Ние сме за Книгата на Гинес Бродерс !
116
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мнозинството гласува на изборите да Герб, не за ПП! След 2 месеца пак за Герб, не за ПП! Не искаме КиРО! Или волята на мнозинството от напода няма значение???
115
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се гушват с другия деведесетарски спукан презерватив - СлавитУ - и да заминават за южния полюс.
114
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименСамо ***, или фен на ПП и ДБ, може да мисли, че Народното събрание е мястото, където се отсъжда дали някой е виновен, или не. Вярно част от българите са "лош матрял", без ум и елементарни познания...но, вечно мрънкащ и обвиняваш всички за собствената си некадърност и глупост. Поради незнание, глупост и липса на разум тези хора като папагали повтарят опорки и лъжи, дори им вярват.
113
9
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Мата Хари е сестра му...в семейство Борисови, инцестът е традиция.
112
12
 
4
 
! Отговори
неразбрал преди 1 година
До Videlin .Всички разбраха МАТА ХАРИ е БОЙКО РАШКОВ.
111
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Videlin Мата Хари е жената на олигарха-любимец на Фигурантов. Каква е една омъжена жена, която спи с различни мъже за облаги и срещу заплащане се знае. Не пиша думата, защото ще ме изтрият. А, защо Борисов, който е разведен, е изchукал една такава жена, е лично негова работа? Съвсем друго е, когато някойполитик плаща за креватни умения с назначение на държавна работа, със заплата от 15 000 лева от нашите данъци.....
110
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе торба сланина ненужна, ти кога най-накрая ще се явиш в парламента....да отговаряш?