Слави Трифонов с разкрития за Нексо

Твърди, че Асен Василев е ходил там всеки ден
12 яну 2023 23:50, Росен Стойчев
223
Слави Трифонов с разкрития за Нексо
Снимка: БГНЕС

Днес излезе информация, че в пирамидата Нексо, Настимир Ананиев има общи фирми, а Асен Василев всеки ден е ходил в офиса им. Това обяви основателят на ИТН Слави Трифонов пред Тошко Йорданов.

"Имам чувството, че живеем в една абсурдна държава, пълна с лъжи. Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден.

Още по темата
Без никакви доказателства", добави Трифонов.

"Когато излезе това с шкафовете на Бойко Борисов всички си траеха. Това е, така стоят нещата. Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки, но всички си траят, коментира Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все още не са ни представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към Nexo. Компенсира се обаче с ненужно показна акция, с участието на лица, които отказват да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко случващо се до момента е в остър разрез с установените правни и процесуални норми, показващи тоталната некомпетентност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова държава.Както винаги компенсациите, които България ще изплати след заведените и с
113
15
 
13
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Аз по принцип не харесвам Слави, но този път е прав! Киро дойде, стана м.пр. и си изпоназначи една камара пишлемета от приятелите и съучениците си! Министърът на културата напушен и неадекватен се снима в кабинета си, а купчината некадърни и неопитни младоци изобщо не могат да управляват държавата, та се стигна до тая инфлация (най-голямата в ЕС). Киро и кликата му да отсъпят на по-оптините политици!
112
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната ПР акция. А махленската слугиня на властта БТВ, както винаги е много информирана за гешево-милиционерските кьорфишеци.
111
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тази прокуратура и тези мутренски похвати, ситуацията изглежда ала КТБ.
110
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе Слави ли си, Станиславов ли си, я кажи, Nexo какви държавни поръчки са спечелили, кои магистрали се строили, какви концесии са взели, колко далаверки с руската мафия са врътнали? От българска гледна точка даваха работа на доста хора.
109
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слафчу, а кой е осигурявал чадър над тия убавци през 2017-2020? Колко пари е получил? Пак ли Асен Василев или шефа ти с Шкафовете?
108
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този човек и трупата му, народонаселението ги беше направило първа политическа сила! Смятай за какви покъртителни нива на простотия говорим.
107
0
 
17
 
! Отговори
Велин преди 1 година
ТИ СЪВСЕМ СИ СВЪРШИЛ КУРСА ВЕЧЕ.
106
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, Слави се усети сложи сако и вратовръзка. Сега малко ако го барнат гримьорите и се опита да изгуби мутренското излъчване може и да мине 4% на изборите.
105
7
 
22
 
! Отговори
Много омръзна вече преди 1 година
Фикс идея на Трифонов е да плюе, но не срещу 12 г. Крадлю, ,не срещу мутрофанова,която всеки ден унижава България, не срещу крадев ,който съботира всичко в България щом не е в интерес на путин.......а срещу единствените хора,които за 32 г. се осмелиха да намалят малко руската агентура. Жалко създание,може би и затова е нещастно в живота.
104
2
 
7
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Не мога да разбера от какво точно се възмущават хората. Не знам някой да е бит да си сложи парите там. Както се казва "Га яде пържолите на тъй, не рева. Сега ревеш". Сляп карти не играе, но за съжаление все още има идииоти, които бъркат бизнес с благотворителност.
103
5
 
15
 
! Отговори
Соня преди 1 година
Анонимни източници пък видели как Слави транжирал и изял баба си без да я пече. Същото направил и с бабата на Доган и бабата на Борисов.
102
5
 
19
 
! Отговори
Пешев преди 1 година
Защо давате трибуна на този плешив *** на статуквото? Той също се храни от откраднати народни пари. Който се докосне до нашата задкулисна мафия се превръща в смърдящ екскремент. Славчо е прекрасен пример за това.
101
2
 
10
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ В БГ! ТОВА ЕДИН НОРМАЛЕН НАРОД НЕ БИ ГО ТЪРПЯЛ И МЕСЕЦ!
100
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
докога ще ни занимавате с този
99
1
 
15
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Прав си щом и тоя на пръв поглед никакьв е мафиот смятай останалите дето са ербаб какви са
98
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден.Без никакви доказателства" А доказателства за това - "Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им.."
97
6
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
ПП-тата са пирамида. Оня мазнюга Нестимир е за шамари, кой къде го хване.
96
5
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А ти Слави, защо си траеше?! Телевизията ти отесня, та реши да влезеш в парламента с цялата си ***, съюзи с тези, дето ни занулиха финансово, а сега говориш! Късно е!
95
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо няма извънредни новини по БТВ/НОВА/Канала тези продажници ако бяха хора от Герб щеше да има "спонтанен" протест и Киро глупендера да е по телевизиите веднага. ПП със сигурност са спонсорирани от Нексо както и от доста други подобни фирми, мошениците и лицемерите като Киро си личат от 100 километра.