ПП ще разговарят с БСП ако получат покана, ГЕРБ: Предстоят още тежки дни за България!

Анна Александрова предрича избори март или началото на април
15 яну 2023 16:42, Нели Христова
111
ПП ще разговарят с БСП ако получат покана, ГЕРБ: Предстоят още тежки дни за България!
Снимка: БГНЕС

С "БСП за България" тепърва ще седнем на разговори, ако ни поканят. Трябва да се обединим около политики.

Това коментира пред журналисти депутатът от "Продължаваме Промяната" Никола Минчев по повод решението на президента Румен Радев да връчи третия мандат за съставяне на правителство на "БСП за България".

Надявам се, че ще ни поканят на разговори и чак тогава ще можем да говорим за подкрепа, допълни Минчев, цитиран от БТА.

По-рано днес от прессекретариата на държавния глава съобщиха, че в понеделник президентът ще връчи на парламентарната група на социалистите мандат за посочване на кандидат за министър-председател.

Това е третият и последен възможен мандат за съставяне на правителство в рамките на 48-ото Народно събрание. Той се връчва от президента на избрана от него парламентарно представена сила, след като първият и вторият мандат, връчени на двете най-големи формации в Народното събрание не бяха реализирани.

"Даването на третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на БСП означава предсрочни парламентарни избори в края на март или началото на април. Пети поред в последните две години.

Политическата криза в България продължава с пълна сила и ни чакат нови месеци безвремие, управление на служебно правителство и липса на парламент".

Така депутатът от ГЕРБ-СДС Анна Александрова коментира във фейсбук връчването на третия мандат за съставяне на правителство на БСП.

"Убедена съм, че българските граждани видяха и в това Народно събрание, че ГЕРБ-СДС бяхме единствените, които направиха и невъзможното за излизане от този омагьосан кръг и за съставяне на редовно правителство на страната. Егото и партийния егоизъм на опонентите ни съсипаха още един парламент, който за краткия си живот свърши изключително много работа, прие решения, с които върна достойнството на държавата и гласува закони, които хората очакваха.

Единственият доволен от всичко това може да е президентът Румен Радев.

Тези, които той създаде и сега определя като шарлатани и хората, които се обединиха под юмрука му, гарантираха едноличната му власт и след края на 48-то Народно събрание.

Предстоят още тежки дни за България!", пише още Александрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Лошото е, че президента остави ревящите днес партии в парламента, да извършат куп прoстотии. Преди това се вършеше от ПП и сие, сега президента даде зелена светлина парламента да се развихри. За една година в България не са се вършили толкова предателства, колкото за последната. Предадохме Македония. Предадохме Русия. Влязохме във война официално. Подпомагаме едни надрусани хора да трепят себеподобните си. Толкова предателства България не е виждала никога за толкова кратко време!
61
1
 
5
 
! Отговори
Огън преди 1 година
да ви гори всичките там! Един читав няма!!! Долни предатели!
60
4
 
2
 
! Отговори
Black Metal преди 1 година
Е, как - ако ГЕРБКП и СтАни Да Седна не са на кокала, то разбира се, България я чакат лоши времена. Като че ли,само видите ли ТЕ, Богопомазаните, са Единствените политици още от Сътворението. Нито една "партия" в този "парламент" не става за нищо! Едни и същи политковри си връткат трът.К.ите като долно.П.робни маС.Т.ии вече 33 години! Безподобна Gнус!
59
5
 
13
 
! Отговори
Гест преди 1 година
ПП(Петков и ***)и Николчо ще дават мило и драго да повторят сценарият с БЪСЪПЪТО ,само и само да управляват.Как ли ще управляват !?Аааа да, то ясно ,ша вдигами пенциити,ша вдигами на учителти,и докторти,и разбира са нови кредити.
58
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП правят грешка след грешка...м.а тази ще е най-голямата, а народа не прощава!
57
3
 
25
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Искахте промяна имате я
56
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тежки, тежки, колко пък да са тежки тези дни за България. Със сигурност ще е по леко отколкото при управлението на ПП. 5
55
9
 
20
 
! Отговори
Идат избори преди 1 година
Като дойдете да агитирате ще ви питам как така намерихте 540 млн лева (от нашите пари) да дарите на украйна, а няма пари за отстъпка за горива на всички български данъкоплатци!
54
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...промяната ще тръгне от София с отстраняването на послушницата на ммаафията фандъкова..
53
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не я наврете на кучето в оная работа държавата няма да си седнете на задниците.
52
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев доказа, че е тежко корумпиран от престъпните червените олигаарси!
51
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...така ще бъде докато центровете на управление в банкя и росенец са активни...
50
3
 
0
 
! Отговори
До 47 преди 1 година
Само ако се роди още един Шекспир.
49
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"ГЕРБ: Предстоят още тежки дни за България!"-Най тежките дни свършиха с края на ГЕП и открадването на 60-70 % от всяка поръчка вижте на какво приличат всичките "велки ремонти " и магистрали руини за нов ремонт
48
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Превод на заглавието: ПП ще се куpoлират с БСП ако получат покана
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия само ще обере луфта. До следващите избори.
46
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
48 Защото искаха БНБ под контрола на ПП,ДБ, разбирай спонсорите им, за да неможе Народната банка да проследява трансферирани потоци с мръсни пари.
45
13
 
5
 
! Отговори
Ами сега преди 1 година
Пак на избори...но този път Корнелия може да вдигне резултата...и да му го вкара, заедно с целия електорат, на РР заради дадения й мандат. И не само тя,може и някои други да си вдигнат резултата. Но най-интересното ще бъде,ако всички я подкрепят в сегашния парламент,въпреки алогичността на това
44
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да е бил сътружник ама тогава защо пирамидата налива пари не в ГЕРБ, а във ДБ и ПП, защо Асен Василев толкова много държеше на свой шеф на БНБ сега навърхате ли нещата или още жокери да вадя?
43
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че бяха ПП - иначе никога нямаше да разберем за съществуването на любовта между Кирчо и Лена. Българските Ромео и Жулиета. Такваз любов е веднъж на хилядолетие. Страст, копнеж, чак лудост. Дори и баджанака Кирчов - Мирослав Иванов остава безмълвен. Партиите един ден ще се сменят, но любовта на Кирчо и Лена ще се увековечи и ще бъде възпята от идните поколения!