Борисов: Разговарях с Нинова, не можем да подкрепим мандат на БСП

Лидерът на ГЕРБ обяви, че ще се яви на срещата
19 яну 2023 14:50, Росен Стойчев
51
Борисов: Разговарях с Нинова, не можем да подкрепим мандат на БСП
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ няма да подкрепи реализиране на мандата на БСП.

Още по темата
Това обяви ръководителят на партията Бойко Борисов с обръщение в социалните платформи.

"Разговарях с г-жа Нинова за лидерска среща и заявих присъствие. Не съм поставял условия. Решението на Националното ни събрание е ясно - не можем да участваме или да подкрепим кабинет на БСП. Смятам обаче, че е време за сериозен разговор между лидерите на партиите. Дължим уважение и отговорност пред избирателите си", посочва Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
Ей това променкаджиите какви дебелокожи гьон сурати са.Нямат ни срам ни очи. Каква помия,какви лъжи изляха на гърба на Борисов само да се доберат до кокала и сега искат подкрепа.Гнусни от всякъде.Не ща Ст Ни ци.
30
0
 
0
 
! Отговори
? преди 1 година
Но той не просто е идвал в България, в момента хиляди си правят repeat-и, на това, виртуално слагайки го в зали стари, дори в двореца, в ортодоксалната катедрала? Такива "бъзици" исторически приемливи ли са за България? Всъщност дали някой българин би се избъзикал така да сложи Разпутин в някоя скъпа сграда примерно в чужбина, дори Виртуално, и според вас какво ще си помислят за него другите, сега и в исторически план, и ако не би направил никога това на другите, на какво се дължи това?
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате е гений в политиката на клетата ни държава, като със своя изказ, от който лъха изключителен интелект, и държание, могат да му завидят много чужди политици.
28
1
 
0
 
! Отговори
? преди 1 година
тоест, за да го напиша дори по-ясно, историческият срам, от това, че Разпутин е бил в България, което никой от вашите прародители няма да го приеме, Разпутин в българия? Oh, no, нали?
27
1
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
Всъщност тоя ББ не бил лош Министър Преседател (но преизбиран няколко пъти, при това след като повикал Разпутин в бг, тъй като "това не пречело на никого??!?
26
0
 
0
 
! Отговори
? преди 1 година
А онази в момента припява на Сатанишев по радиото, а той нямал нищо против концентрационните лагери? Сатанишев историк, отново, а и да не забравяме, този историк е Министър Председател на тройна коалиция с партията на Царо, и е "удобна за Уилям фигура" в Европейския Парламент, заедно с "Троянската си Елена?, която щял да зареже,.... като я заведе в ЕП???? И която стои виртуално нонстоп в сифилисния дворец с Разпутин и Уилям, не е ли супер?
25
0
 
0
 
! Отговори
? преди 1 година
Сега някакво менгеле ми е чело поста, забелязало е, че е твърде умен, приличал дори на еврейски, защото само евреите четат толкова много история, и сега според менгелето аз трябва да ходя в ?нацистки концентрационен лагер, защото "било по-добре всички да не помнят история", и било много забавно как Разпутин и Уилям имат златен сифилисилен дворец в българия, построен от горния на снимката? Вие мислите, че историята не съди, но тя съди, а вие само трупате исторически престъпления, това ми хрумна
24
0
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
Това е гения подарил на Разпутин "кученце"?!?!?!?!?!?!? И поканил го в бг, заедно с Гоце "историкът"? И други нечели никога история тогава и сега много се радват на идеята да се подари на руският сектантски поп "кученце", поканен в бг, и преди и сега Гоце "историкът" е нон стоп на "среща с Разпутин", тъй като не се е извинил досега за това, въпреки, че е свален от президент, но не разбирам, защо след като Гоце е махнат, този защо е още в парламента?
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен2 преди 1 година
Няма правителство нито сега нито в следващите години докато политиците не разберат че са избрани да работят за България омраза разделения лъжи противопоставяне води до разруха крадене потъване невиждана инфлация доходи никакви и Служебни много Служебни правителства
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бг псевддополитиците са безотговорни и все повече затъват в блатото, повличайки след себе си и България. Можеше да се направи надпартийно антикризисно правителство от експерти, подкрепено от ГЕРБ ДПС БВ и БСП поне за шест или осем месеца. Явно, нужни са нови националноотговорни партии, които да излязат от пагубния конфронтационен модел и да предложат прагматизъм и обединение около важните за нацията цели
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте се ВСИЧИ !
20
7
 
4
 
! Отговори
Алена преди 1 година
Благодарение на генерал Бойко Борисов, който винаги беше безусловно подкрепян от нашите дългогодишни партньори от Реформаторски блок, които се преименуваха на Демократична България не само се превърна в неизбежен фактор в региона при това и от правилната страна на историята. Политиците от другите партии ако притежаваха тяхната смелост, ценности и визия можеха да надмогнат политическото дребнотемие и да обединят обществото около национални ценности и идеали.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова от Крушовица , стигна до кривата круша !
18
4
 
11
 
! Отговори
Мира преди 1 година
Боже,Боже колко нагли и вулгарни лъжци,негодници са променкаджиите.Копейковци да не си фантазират,че са по- различни.Абсолютно същите Бок.........Лу ци са.
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакам Ердоган да дойде и да въведе ред , защото от нашТЕ примитивни депутати , нищо не стаА , паднаха до дъното ...
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧЕКМЕДЖАН единствено гарантирана индулгенция го устройва чрез внедряване на поредните зависими магарета на правилни и възлови места - чрез "реформи"...Каква тиня и колко зависим и алчен трябва да си за да изпълняваш ..като почнеш от температурни охладители ,държавна резиденция...собствена армия с милионен бюджет прераства в "нов партиен субект" ...
15
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИКАКВО уважение към ГЕРБ и вожда им - те докараха до това положение родината ни!
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партия да казва че имат национално събрание, тия нещо се мислят за държава в държавата.
13
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скучни " политици" със скучни " политики"! Аз пак ще гласувам,но този път за партия,която Не е управлявала до сега но е в парламента! Ако мислят че с тези оръжия и горива за Украйна ще се забрави,няма!! Направиха го през главата на българина! А той беше Против!! Пак ще има изненади!-:))
12
5
 
0
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
До Контрол 24. ВЕрно бе ! И то както го казваш си е баш истина.