Таков: Добре е да се нормализира диалогът

Това може да доведе до редовно правителство
19 яну 2023 11:56, Росен Стойчев
5
Таков: Добре е да се нормализира диалогът
Снимка: БГНЕС

"До вчера бях умерен песимист за реализацията на третия мандат, но след вчерашните изказвания вече не съм", заяви в БНТ Иван Таков, председател на Софийската организация на БСП.

Вчера Националният съвет на партията даде мандат на Корнелия Нинова да води преговори с останалите председатели на политически партии.

Още по темата


"Но само дотам: Не сме давали мандат за съставяне на правителство, коалиционни формули, имена и начин на участие", подчерта Иван Таков.

Според него това е правилният вариант - дори да няма правителство една такава среща е възможност за начало на възстановяване на диалога между партиите.

"Когато дебатът слезе на ниво личностни нападки е много трудно да се намери компромис за съставяне на правителство. Затова е добре да се нормализира диалогът в българския парламент, за да има редовно правителство", допълни Иван Таков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Пеко Таков внука да ходи при крайцера Москва!
2
2
 
1
 
! Отговори
Инвеститор преди 1 година
Нормализирайте си диалозите. Имам предвид финансистите от КФН, БНБ и другите. А не да ми обяснявате, че не разбирам нищо. Както не разбирам нищо, така и имам успешен бизнес и хиляди евра. За разлика от пенсионните дружества, които са надзиравани от КФН. Както и за останалите дружества, чиито акции се търгуват на БФБ. Между впрочев, този нали беше някакъв си шеф на фондовата борса.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички играят заедно праеят тетър за пред раята чудят се как да го извъртят че ще се гушкат публично