Ангелов: Следващите избори ще дадат хоризонт за ново правителство

ГЕРБ показа, че отстоява демокрацията
22 яну 2023 08:15, Росен Стойчев
57
Ангелов: Следващите избори ще дадат хоризонт за ново правителство
Снимка: БГНЕС

От първия ден „Продължаваме промяната“ работят против това България да има редовно правителство.

Още по темата
Това каза депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов в студиото на Нова Нюз.

За лидерската среща той заяви, че е нужно да се покаже, че ГЕРБ твърдо ще отстоява демокрацията и парламентаризма. Той поясни, че срещата не е имала за цел да се задава формулата за бъдещо управление, а да се покаже, че от партията вярват в парламентарната демокрация.

По негови думи ПП със сигурност ще има половината от депутатите, които имат сега. „Няма да имат повече от 25 депутата“, поясни той. Хората се убедиха в това, че „промяната“ носи със себе си само разруха, посочи политикът.

Ангелов коментира и казуса  Nexo. Той каза: „Асен Василев е човек с изключително съмнителна репутация. Криптовалутата да стане част от разплащателната система на България когато тази банка е свързана с транзакции с терористичната организация „Хамас“? Кой вярва на факта, че 15 човека в една компания - Nexo - едновременно решават да даряват по 20 000 лв. на „Демократична България“?“

Ангелов смята, че следващите избори ще дадат хоризонт за създаване на редовно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма омаза между българите. Има омраза на българите срещу мутрите.
43
0
 
1
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Има насадена омраза разделение между българите всякакви лъжи от трите телевизии от сутрин до здрач манипулиране и правилните хора в кавички излизат и започват този бил такъв онзи бил онакъв а аз най най най стига вече в последните години вече липсва държава институции не работят изхвърлят едни и се настаняват други бели които неистово ни убеждават ние да не сме и подчинени или Аман от бели лъжливи комисионери спасители фалшиви вижте ги същите какво е сега тук
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ГЕРБ с фалшифицирането на следващите избори съставят правителство, то ние ставаме като овцe на заколение, а ГЕРБ ще държи ножа.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма противопоставяне сред народа. Има противопоставяне на народа срещу мутрите, а там е задължително да няма обединение
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избори 2009 година ГЕРБ и СДС (Реформаторски блок), имат 2,2 милиона гласа, а през октомври 2022 само 600 хиляди гласа. През април 2023 ще са с 400 хиляди гласа, ако не успеят да фалшифицират изборите с хартиените бюлетини, но вероятно ще успеят и ще имат 700-800 хиляди гласа.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ-СДС да пречката да имаме редовно правителство и това е ясно за всеки. Мутрите отново да на принципа крадецът вика дръжте крадеца.
38
0
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Стига с тази администрация а кои са останалите къде са защо не излезете да гласувате и да заявите себе си стига с тази омраза разделение обиди лъжи и само Служебни до безкрай и потъване Докога опомнете се българи с противопоставяне нищо не става не виждате ли
37
3
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
докато се мотаете по коридорите на нс правителство няма да има избори до дупкадокато ви изчистим едни и същи му-цу-ни ще ми дават акъл оставка и да ви нямагерб дпс бсп дб пп парапет и геиове как си я представяте тази политика
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите безсмислени избори ще гласуват не повече от 28%. Хора пряко свързани със замесените в тях,роднини,баджанаци,любовници и най вече огромната администрация в тая държава. Хора на които се плаща за нищовършене буквално. Служители с нулеви познания в дадена област на ръководна позиция.Щото началника го е назначил.Това е положението.Никога няма да се отлепим от дъното.
35
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Именно ГЕРБ превърнаха "Налкански Поток" в "Турски Поток". Именно заради ГЕРБ сега, освен че ще издържаме ЧВК Вагнер, ще издържаме и Ердоган и сие! Това никой от българският народ не го е искал, и едва ли го иска и сега. Демокрация означава власт произлизаща от народа. Така че, ГЕРБ и Демокрация, това е като да кажеш "Качвам се по стълбите надолу"!
34
2
 
7
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
Те добре, че я разтуриха.
33
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За следващи избори шийте по-широки костюми,че в тия не се побирате.
32
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избори ноември 2021, ДБ+ПП имат 840 хиляди гласа; Избори октомври 2022, ДБ+ПП = 690 хил гласа, т.е. 160 хиляди по-малко. Избори април 2023 ДБ+ПП = 370 хиляди гласа, т.е 2 *160 =320 гласа по-малко.Няма спонсори като Нексо, няма агент СМИТ да им добавя гласове с машинните.Ако не се явят заедно на изборите , едната или двете ще са под чертата от 4%.
31
4
 
21
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Да, защото готвите масово купуване и фалшификации затова върнахте хартиените бюлетини.
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 35:А с машинките направо ни подмениха вота.Над 80% бяхме против даването на оръжия и нарочно бъгнаха машинките да гласуват даване.Ами..гръм да ги удари!Господ да ги накаже!Да изгорят тези машинки дано!Подиграха се с народа!А Кирчо и със законите като е изнасял въпреки решението на НС.И репарации във вид на гориво сме давали...без да сме виновни за войната.
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори се организирайте и гласувайте,а не да дремете в къщи иначе може да получите призовка за фронта!Взимайте се в ръце!От изчегъртване нас изчегъртаха и са на път цялата държава да изчегъртат!Някакви мафиоти са решили да окупират властта и ако не са техните хора саботират съставянето на правителство и започват да крещят на всички други как са 'мафия",а всъщност те са мафията.Дотам паднаха ниско,че и на 8-те американски прокурора казаха "мафия".
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чрез фалшифициране с хартиени бюлетини !
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ни от избори...направо се подиграха с народа.Щели да изчегъртват този,щели да изчегъртват онзи,а накрая народа изчегъртаха с високи цени.Тези избори народа ги плаща.Направете датата на изборите на 1-ви април.И без това само майтап си правите с нас.На последните избори даже ни подправиха вота с бъгавите машинки.
26
4
 
22
 
! Отговори
Герберски плазмодий! преди 1 година
Дано не си такъв доктор, какъвто си политик,охльов нагъл!
25
5
 
18
 
! Отговори
Бкснмхдг преди 1 година
ГЕРБ няма да е в парламента