Доц. Киселова: ГЕРБ показаха на БСП, че противникът вече е ПП

Борисов нямал проблем да се върне активно в политиката
23 яну 2023 08:54, Нели Христова
127
Доц. Киселова: ГЕРБ показаха на БСП, че противникът вече е ПП
Снимка: БГНЕС

"Две неща можем да си направим като извод. Борисов показа, че няма проблем да се върне в политиката като активен играч. Досега създаваше впечатление, че стои отстрани, дава мъдри съвети и е готов да се оттегли. С влизането в Народното събрание той показа, че е във форма и има хъс да продължи да участва активно", това коментира в ефира на  БНТ доц. Наталия Киселова.

Според нея ГЕРБ е показала с отношението си към БСП, че противникът вече е "Продължаваме промяната".

"Проблемът е в това каква ще бъде избирателната активност на следващите избори. Досега мнозинствата не бяха едно, имаше поне три различни варианта на тематични мнозинства. Това беше тестване да се види кое е най-издръжливо, за съжаление - нито едно от трите", каза още Киселова.

"Имаме голям процент от хора, които не са гласували. Всичко зависи от политическите стратегии на основните участници в следващите избори. От страната на статуквото има доста играчи, НДСВ не са там от много отдавна. Бих се изненадал дори, ако влязат в следващия парламент", коментира Христо Панчугов.

Според него ще спечелят политически формации, които имат много ясен план и успеят да го покажат на българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
НДСВ са с ПЪ стига лъгахте и Аман от хора дето мразят боко като обичате нексо пъпъ лодкари какво получихте от тях
42
4
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Стига толкова здравомислещи българи направете си равносметка помислете много добре какво желаете дали пъпъдэбърозовитеда ви лъжат крадат и заблуждават или развитие иначе на терминала тук не е место за живеене е за някои нексовци лодкари пъпъта е супер
41
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Чувам гласове :))
40
4
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 1 година
По-полека,че пяна ти излезе на устата.Бойко вече е минало.Успокой се и го приеми.
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб нищо не показаха освен че са фурнаджийска лопата само и само да докопат власт. Като всички други крали досега.
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко е активирал и остатъците от НДСВ.С надеждата,ако прескочат 4-те % да се гушне и с тях.Нали все пак крадливия дедо го издигна и са си от една порода.Да,ама не!Няма да стане.Тия дори и до субсидийка няма да се докопат.
37
3
 
10
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Аз не искам разни стари муцуни и деца на заслужили борци да се представят за новото огромните Кражби разрухата лъжите невижданата инфлация саботажите стани да седна поръчковите интервюта любовниците рашковите всичко това подплатено с парите на черепите за да овладеят властта машините юмруците отровите крещящите *** всичко това и още доведе до разпад на държавата
36
4
 
3
 
! Отговори
Тва ли е преди 1 година
Всички руcоpоби в една кошничка и едни дето се правят на "различни". И кво прайм, само ПП и ДБ не са русopобски партии в България, това ли да разбирам?
35
2
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
36 ТОЧЕН АНАЛИЗ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ПОДКРЕПА
34
1
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 година
НДСВ се опитаха да се вмъкнат като сиви кардинали през Слави и ИНТ, помним колко министри имаше при него, над 13 и да си нахранят крадливите огладнели зadницu! A руската страна, изучил медийната пропаганда от Америка, направи преврат чрез фълшив предрекст, набута ни абсолютно неадекватни политици, с която помощ ще разбите партийната система и недай си боже станем президентска като русия, севрна корея, куба и др. Тоест 12-15 години пъклени планове за зъвзенане на властта. Който разбрал, разбрал!
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако масово гласуваме, сметките на "хартиената коалиция" ще излязат криви. Българинът се жалва, че 30 години ДПС е непропорционален фактор, но не излиза да гласува. Ако вдигнем избирателната активност дори на 50-60 %, ПееФски и Данчо Ментата даже може и да не влязат в Парламента. Опичайте си акъла и се ориентирайте към прозападните партии, защото 100 години сме под руски ботуш и добро не сме видели. Много е важно да озаптим и (п)резидента.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анти Тяло преди 1 година
За пари и власт Бойко и честен човек би станал!!!
31
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРКА! БРЪЩОЛЕВИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! КАК ТОЧНО ГЕРБ СА ПОКАЗАЛИ, ЧЕ ПП Е ПРОТИВНИКА! БСП НЕ ПОДКРЕПИ МАНДАТА НА ПП , ПП И Е ЯСНО, ЧЕ И ПП НЯМА ДА ПОДКРЕПИ МАНДАТА НА БСП! АКО ПП Е ПРОТИВНИКА ТОВА ПРАВИ ЛИ ГЕРБ ПРИЯТЕЛ НА БСП :D НАГЛА И ПРОТИВНА ЖЕНА! И НЕЖЕЛАЯ НИТО ГЕРБ НИТО ПП НИТО БСП КОИТО СИМПАТИЗИРАТ НА ПОКОЙНИЯ ФАЛШИВ ПУТЪН
30
8
 
10
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Истината е следната, от като ГЕРБ взеха власта, много правилно навряха в kкуyчи гъзз всички крадливи koмyниcти и ДПСари, и НДСВари. След 12-15 години глад и не без помоща на руската пробаганда през нашия президент, както и дълго мислене на схеми, старите крадливи дружинки, се върнаха с преврат, медийна подкрепа като прокопиев и пари на божков и сие. Овластиха странни държавата, изплзваха лъжливи koмynяги като ПП дето перат руски пари и ги представиха за евроатлантици и съсипаха държавата като пр
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е,нали уж гербавите бяха евроатлантици,каква е тая внезапно бликнала любов към БСП.Или интереса клати феса.Другото е храна за наивници.
28
0
 
4
 
! Отговори
Случаен преди 1 година
Мафията е силна, но колко да е силна, като не могат да подкупят някого - какво. Видяхме го този италианеца как се крие 30 години в нелегалност.
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да си говорим,нито Боко ще види повече власт,нито Нинова.Каквито и еквилибристики да правят.
26
2
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
29, особено млад и умен бе министър Еконт, хаха.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я,тия,дето най-много се мразеха,взеха,че се прегърнаха.Ооо времена,ооо ,нрави!
24
6
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Какъв противник е ПП? Тия са едно общо и се допълват взаимно. Едните са мошеници, другите лъжци. В един момент и ПП ще станат мошеници, стига българите да позволят това.