Доц. Киселова: ГЕРБ показаха на БСП, че противникът вече е ПП

Борисов нямал проблем да се върне активно в политиката
23 яну 2023 08:54, Нели Христова
127
Доц. Киселова: ГЕРБ показаха на БСП, че противникът вече е ПП
Снимка: БГНЕС

"Две неща можем да си направим като извод. Борисов показа, че няма проблем да се върне в политиката като активен играч. Досега създаваше впечатление, че стои отстрани, дава мъдри съвети и е готов да се оттегли. С влизането в Народното събрание той показа, че е във форма и има хъс да продължи да участва активно", това коментира в ефира на  БНТ доц. Наталия Киселова.

Според нея ГЕРБ е показала с отношението си към БСП, че противникът вече е "Продължаваме промяната".

"Проблемът е в това каква ще бъде избирателната активност на следващите избори. Досега мнозинствата не бяха едно, имаше поне три различни варианта на тематични мнозинства. Това беше тестване да се види кое е най-издръжливо, за съжаление - нито едно от трите", каза още Киселова.

"Имаме голям процент от хора, които не са гласували. Всичко зависи от политическите стратегии на основните участници в следващите избори. От страната на статуквото има доста играчи, НДСВ не са там от много отдавна. Бих се изненадал дори, ако влязат в следващия парламент", коментира Христо Панчугов.

Според него ще спечелят политически формации, които имат много ясен план и успеят да го покажат на българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
96 знаеш ли значението на думата която пишеш хората имат определени години живот стига лъга а за другите държави направи справка и преди 2009 год за жизненият стандарт освен това няма как да се сравнява БГ е пост комунистическа държава а европейските са със 100 год напред от нас не пиши лъжи моля те не внушавай пропагандата ти кого обслужва 96
82
3
 
9
 
! Отговори
Гален преди 1 година
БСП управляваха 5 години в служба на ДпС. Герп управл,яваха 12 годиним в служба на ДпС. Съвесем очевидно е, че всеки, който не иска да служи на ДпС им е враг! Гледайте само какво става с Пловдивския панаир. Може да е малка далавера, но е абсолютно показателна за рапределението на силите.
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 95. Хахахах, Боже мили, геноцидът на ГЕРБ над българите бил "естествен процес". Мъка, мъкааа. В другите държави що не се стопяват с по 20-30% за 10 години, като е естествен процес бе?
80
9
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
93 ти искаш българите да не умират но хората се раждат живеят и умират естествен процес е 93 прочети биологията и стига пиши глупави внушения Защо пъпъ саботираха Хемус върви да питаш Асен къде са онези 1 милиард оставени за Хемус за вече 3 год всичко тъне в разруха 93 ти сигурно ще живееш вечно защото най сетне твоите месии са тук ПЪПДЪБЪ РОЗОВИТЕ ЧАЛГАРИТЕ Стига пиши глупости
79
16
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Гласувам за ГЕРБ за БЪЛГАРИЯ за БОРИСОВ
78
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 89:. За 12 години ГЕРБ, населението на Северна България се е стопило с 1/4. В Украйна където има война не намалява населението с такива темпове. Борисов-Доган-Пеевски и цялата им шайка са за трибунал.
77
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен ще арестуват Бойко преди Гешев
76
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Всички умрели гласуват за ГЕРБ с хартиена бюлетина. Да ги накарат да го напишат на стената в затвора с червена боя
75
6
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Не желая новите стари муцуни платените черепи които с преврат превзеха властта с парите на олигарсите закриха спец съда и готово бяха наети за това
74
9
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Пъпъ управляват вече 3 год и срутиха държавицата никакво пишете тук всякакви лъжи кого заблуждавате платени ли сте защо лъжете излезте навън и вижте или това не ви касае
73
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувам за ГЕРБ(ДПС) за БОРИСОВ(ДОГАН) за БЪЛГАРИЯ(ТУРЦИЯ)
72
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 година
:)
71
6
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Гласувам за ГЕРБ за БОРИСОВ за БЪЛГАРИЯ
70
3
 
7
 
! Отговори
Истинската истина преди 1 година
До Истината:. Да, добре. За 7 месеца ПП започнаха войната в Украйна, направиха световна енергийна криза, напечатаха трилиони долари в САЩ и вдигнаха инфлацията по целия свят. Киро е виновен, нале?
69
4
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Кюлчета казваш, шибaнaтa пропагандна машина на ПП! Спряха поръчките към ДПС и кражбите, и хоп имаме ТРИ моста над Дунав, три тунела, три магистрали. Имаме завод за електромобили? Ами 30% по-малко аднинистрация дето обещаха! Спряха кражите и поръчките и хоп, вместо пари към народа, луда инфлация, цени в небесата, имаше жертва при продажбата на олио, това ли е? Имаше борсови измами с газта и храните, това имаше. Пенсии нали, щото сигурни избиратели, ще се избият с БСП за тях, шибaнu популистиЛъжци
68
4
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
За 12 г. Тиквата ми увеличи пенсията с 10 лв, а К. Петков за 6 месеца с 300 лв нарасна миньорската ми пенсия. Моля, пишете защо е така? Явно в тези 12 г. Тиквата е имала много по важни разходи--кюлчета, чекмеджета, сакове с пари и защо не ---дипломатическа поща и военни самолети ---с НАШИТЕ ПАРИ....но не в нашите сметки.
67
1
 
10
 
! Отговори
Истинската истина преди 1 година
До истината 76: ГЕРБ крадяха 12 години, а ПП ги свалиха след 7 месеца (като спряха обществените поръчки на обръчите от фирми на Доган). На база на какво точно сравняваш?
66
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 година
:)
65
6
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Както казаха от ГЕРБ, ПП имат много добра пропагандна машина и толкоз! И сега се вижда техните *** пропагандатори как ревът на умряло! На косъм бяха да фалират страната ни като принудят Борика да разкршва фалшиви биткойти или по-точно виртуални цифрички от екрана. Сега пробагандната машина с фалшиви цифрички ли се захранва или от сделки на борсата с газ, жито, царевица и др? ГЕРБ строи път, краде 20%,тия не строят нищо, крадът от народа 100%.точно модела БСП, ДПС. Безочливи крадци, не делят!
64
6
 
6
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
По-добре на Бобокови, отколкото на Доган. Освен ако не си за турска губерния