Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ

Минават всякакви граници, възмути се той
31 яну 2023 21:17, Нели Христова
197
Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

Изключително остри и тежки обвинения отправи към "Продължаваме промяната" и "Демократична България" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на извънредна пресконференция в парламента. Повод за гнева му бе гласуване по време на закритото заради докладите на службите заседание, на което мнозинството реши, че срокът за предложения между първо и второ четене на НПК ще е 7, а не 3 дни.

"Гласуването бе по предложение на "Доносническа България". Те поискаха да се намалят сроковете за НПК и Закона за съдебната власт, които бяха приети на първо четене от 7 на 3 дни. Ние го подкрепяме. На гласуване от се оказа, че тези, които го предлагат не бяха в пълен състав. Не само от ДБ липсваха трима, а от ПП една трета", разгневи се Костадинов.

В зала били едва 40 от ПП, докато от "Възраждане" липсвал само един депутат, станал татко за втори път миналата седмица. И гласуването минало с 88 "за", 84 "против" и 16 въздържали се.

Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове, продължи Костадинов, заобиколен от всичките депутати от партията си.

И няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството".

Костадинов посочи, че двете партии за втори път саботират съдебните промени - "миналата седмица заради тази неорганизирана паплач това стана с първата поправка". Според него обяснението е едно - ако се махне Гешев, тази политическа паплач нямало да има основание да съществува. Дори се пошегува, че ако при земетресение паднел Паметникът на Съветската армия, съвсем нямало да имат повод за съществуването си.

"Минават всякакви граници. Същата тази паплач от "Доносническа България", която е утайката на българската политика, непрекъснато се упражнява по наш адрес - от съдебната реформа до глобалното затопляне. Залива обществото с фалшиви новини. За втора поредна седмица проваля съдебната реформа. Надяваме се на тези избори техните избиратели да ги накажат", продължи да се ядосва Костадинов. И посочи, че партията му продължава да осигурява кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
15
 
10
 
! Отговори
Точно така преди 1 година
Няма по-долни продажници от т.н Възраждане!Руски мекерета и популисти.
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога най-сетне ще се появи нормален политик в тази страна?? Докога ще гледаме селянндури, откаччалки и продажници??
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Присмял се Хърбел на Щърбел. Всички са такива циркаджии, че вече човек не може да ги гледа.
18
2
 
6
 
! Отговори
СД преди 1 година
Збогом на партийката, спонсора и т.н. подръжници (хрантутници)
17
5
 
4
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 1 година
До 14.Уважаеми г-н Христов, да ви имам мечтите!Евроатлантическия матриал некак си ще оцелеем и ще надживеем Тиквата, Пеевски и Гешев. *** за вас, простите гербаджии по селата не съм никак сигурен! И да не си забравите химикалката на изборите април:)))
16
3
 
10
 
! Отговори
Ибрахим Клатифесов преди 1 година
Искам да благодаря на служителите от ПП, ДБ, ГЕРБ, БСП, ДПС,БВ и на Яворчо за заслугите към Султана , които вече бяха и ще продължават да бъдат щедро възнаграждавани с 0.01% от изнесеното! Честит Рамадан Салам Шпек Локум!
15
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаа, точно в негов стил. Той поне е българин.
14
22
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 1 Дано ПП и ДБ спечелят с пълно мнозинство! Само така ще се сбъдне мечтата ми поне половин милион кaлпав евроатлантически мат'рял да даде фира на фронта в Украйна в името на ценностите за които гласува. За да може след това България, отърсена от този па'рaзитиращ товар да тръгне свободна и независима напред!
13
6
 
14
 
! Отговори
Ревете Еничари преди 1 година
Лъва се събуди и идва!
12
25
 
17
 
! Отговори
Посмешко преди 1 година
Заработва си копейките труженика. Ново имотче трябва да застроява за синковеца.
11
6
 
21
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Прав е. Тиквата най-открито си ви казваше на европеидите, че сте про'с'таци!
10
5
 
17
 
! Отговори
Ицо Азарта преди 1 година
Вдигнах цената на бензина с лев и пак мириша на кен.. Ама така ми е кеф! Поздрав за колегата адаш от Дyпедавнически Баpдак ДБ!
9
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От панелката в Кайсиева градина ...в лукса на имение с панорамна гледка откъм Варнеското езоро ...в размишления къде Се ря Ли гладните...И как точно се осребрява това ..."С пълен джоб...и путин Z ки буламач на поредния добре платен "спасител" с патреотарски приказки ...за балами
8
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доносниците от ДБ в Украйна на фронта да доказват евроатлантическа преданост.
7
11
 
41
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ДА. ТАКА Е. И НА ПЪРВО.ЧЕТЕНЕ ПОЛОВИНАТА ПП ГИ НЯМАШЕ В ЗАЛАТА, А ПОСЛЕ ОБВИНИХА ГЕРБ, ЧЕ НЯМА КВОРУМ И НЕ Е ПРИЕТ ЗАКОНА. РАЗЧИТАТ НА НЕВЕЖИ ХОРА, НО ТАКИВА НЯМА В БГ ОСВЕН ТЯХ САМИТЕ.
6
25
 
11
 
! Отговори
Евтино преди 1 година
По - важното е кой ще си напазарува раZграждане , защото ще има нужда от тения резултат. Съдейки ,че медията PIG 🐖 е благосклонна към тях, както и към слави , преди това, ТО .... ще се прегърнат там на турски , май.
5
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е ама и той е същия.
4
43
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин! От теб няма нещо по- долнопробно в целия свят!
3
43
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но този недоносен Копейкин е пълен истерик.
2
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са точно доносническа България.