Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион

Не може да се справи с проблемите на града, смята той
303
Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Реакцията на партията относно сближаване с БСП е изключително остра. Те са наши идеологически противници, имаме различия, не искам да ги обиждам, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призова Христо Иванов предварително да кажи дали ще се коалира отново с БСП.

"Представям си как Христо Иванов и Асен Василев се събират да правят бюджет, тъй като са толкова различни като политически субекти“, каза още Борисов.

Той припомни, че близо 5 млрд. лв. са взети директно от джобовете на българина по време на управлението на „Продължаваме промяната“.

"И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината винаги излиза наяве каквато и да е“, каза Борисов.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той трябва да бъде консенсусна, защото трябва да работи със съветниците, заяви лидерът на ГЕРБ. "Всеки трябва да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните", добави той.

Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, защото не може да се справи с проблемите на града под тепетата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и евентуалното обедниение между ПП и ДБ. Те се обединяват, защото знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, защото управляват лошо, добави Борисов.

"Повече лъжи няма да толерирам", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце е гъвкав като гущер - къса месо от себе си, щом трябва да се спасява. Както се казва " Ти си ми мил, ама аз съм си по- мил"!
56
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Бойко гласуват само тия,които са яли филия с мас(най-необразованите) и тия,които са яли филия с черен хайвер(най-корумпираните).
55
3
 
8
 
! Отговори
8888 преди 1 година
ПОРЕДНИЯТ БУШОН ГЕРБЕРСКИ
54
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До #19 : Доста пъти си падал на главата си както малък или с тази травма си роден?
53
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачкай Баце! България е с теб!! *** да палят тротинетките и да ходят в Украйна да помагат на Зелето!
52
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако тоя пак се върне на власт,още 1 милион българи ще напуснат страната.Мислете,хора!
51
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трагедията е, че хората са осъдени да търпят осъден престъпник като Борисов. ПП-ДБ да арестуват още в първите часове на своето управление Геша, Борисов, Доган, Пеевски, Мавродиев, Цацаров..... Няма смисъл от провокатори и престъпници на свобода
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко никой не го изчегърта , накрая САМ той се изчегъртва -град по град! Днес Пловдив утре Велико Търново, Враца, Перник,Русе, Благоевград,Бургас и така нататък , ГЕРБ си отива!
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 49 - и без да върнем ББ на власт, пак сме най- смотаните!
48
6
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Аноним-: колко струва да ти платя да се самозапалиш в протест против Киро? Да видим дали има сума която ще те накара да се самоубиеш щом казваш, че протестите против китайската реплика на бай Тошко бяха платени? Или си фен на дон тиквон и само трябва да ти съберем пари за 1 туба бензин и ще го направиш безплатно?
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко още статии ще ни пробутате за великия индиански вожд?
46
3
 
16
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Можеше да изчака 1 ден преди местните избори да му я поиска. Циркаджия. Управлението на ГЕРБ в Пловдив е пълен провал, а днес дори Бойко си го призна официално.
45
3
 
10
 
! Отговори
мнение преди 1 година
Хамид Хамид и Гешев Кешев идват от щатите да го зарадват
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да,бе!
43
10
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Посмали малко Ман'го! Изобщо не са наляли пари, колкото в Гърция и Турция! А и Хемус се строеше и от гръцка фирма! Борисов никога не е имал спиране на Еврофондовете! Докато при Станишев и Орешарски бяха спрени,...всичките! Може ли някой да каже, колко средства отпусна ЕК на Радев? Щото аз не се сещам. Австрийският Президент да ходи да иска пари за ограда??? Защо не отиде нашият РезиЛдент? Защото си знае , че мощно "обосралься"! Само тука се дуе, и се прави на "мъж"!
42
8
 
8
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
За отстъпката от 25 стотинки за Горива , не съм съгласен с Борисов .Сега няма отстъпка и свърхпречалбите от Горивата отиват по сметките на Маджо , Косьо Самоковеца , Митьо Очите и Борисов .
41
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дойде ли Баце пак на власт първото, което ще направи е да издърпа ушите на Путин да спре войната и ще го нарита към Москва. После ще вдигне заплатите до към 4-5 хил евра, ще иде при 5-тия за него папа да го погали по *** и после - в САЩ. Трябва всичко това да бъде осребрено - я с парцелче на Луната, я на Марс. Така че не се чудете за кой да гласувате. А щяха да забравя - бендзинья по левче и нова магистрала Марица, че тая старата ПП и ДБ я съсипаха, техната м.мица!
40
3
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Преди дон тиквон се ядосвахме, че ни слагат в една лига с Румъния, след дон тиквон Румъния ни дава зор да се забързаме, че дърпаме и тях назад! Само това стига да се каже за националната катастрофа която беше управлението на гроб! 2 милиона българи се евакуираха, икономиката се срина, улиците и "магистралите ни" по зле от тези в Украйна, корупция на всички нива в държавата, земеделие в будна кома! Даже емигрантите не искаха да остават в ада който дон тиквон сътвори тук!
39
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако върнем Боко и мутрите му на власт, ние ще сме най-смотаните на света!
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-честните и най-прозрачните ли? Тия са честни и прозрачни като подпорна хотелска стена проектирана от мъжа на Захариева.