Здравко Димитров остава кмет, но напуска редиците на ГЕРБ

Борисов поиска той да напусне поста си
Обновена: 6 фев 2023 12:04 | 6 фев 2023 12:03, Нели Христова
124
Здравко Димитров остава кмет, но напуска редиците на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Оставка, но не като кмет на Пловдив, а като член на ГЕРБ обяви, че подава Здравко Димитров. Той каза това на извънреден брифинг в общината. Градоначалникът уточни, че оставката я подава, за да излезе от градската организация на партията, оглавявана от бившия кмет Иван Тотев.

"Няма да освободя кметския пост, защото в момента в Пловдив се изпълняват проекти за над 500 млн. лева", отсече Зико.

В събота лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично дойде в Пловдив и събра актива, където поиска оставката на Здравко Димитров. Той пък поиска няколко дни, за да обяви решението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ПРОМЯНАТА СА ШАРЛАТАНИ РАДЕВ ГО КАЗА КАКВО ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ
108
1
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ДО РАДОСЛАВ ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗИШ БОРИСОВ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ Е ПОТРЕС ЛИПСА НА ВСЯКАКВА КУЛТУРА РАДОСЛАВ КЛИШЕТА ПОСТОЯННО ПИШЕШ ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗИШ БОРИСОВ И ЗАЩО ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПИСАНО ОТ ТЕБ РАДОСЛАВ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ СА ПРОМЯНАТА ПЪТЯТ НА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ ОПРЕДЕЛЯШ РАДОСЛАВ С ТВОЯТА НЕВИЖДАНА ОМРАЗА КЪМ БОРИСОВ ХОРА КАТО ТЕБ СА ОТ МИНАЛОТО НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ ХОРА МЪЖЕ СИЛНИ МЪДРИ ЗНАЕЩИ МОЖЕЩИ С ДЕЙСТВИЯТА СИ УСПЕЛИ А НЕ ИЗПЪЛНЕНИ С ОМРАЗАТА НА РАДОСЛАВ
107
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадлива ШАЙКА.Тотев построи хотел защо и ЗИКО да не построи всички от партията на БОРИСОВ имат я хотел я някоя фабрика окрадоха Държавата и без да ги е срам искат гласове от народа.
106
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2015 беше независим кандидат, и загуби, сложиха го областен. Не е лесно да работиш в екип. Но мисля че тука греши, отсрани изглежда като прегърнал кокала.
105
5
 
6
 
! Отговори
toti преди 1 година
Не само ти,ами и всички други марионетки на ГЕРБ ако имат ,,топки''ще бягат от тая крадлива партия,те тъка на всеки де остане и внуците му ще се срамуват !!!
104
5
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ загуби Пловдив преди 1 година
Да се готви Варна и София.
103
2
 
12
 
! Отговори
fact преди 1 година
кефат ме такиви дето се зъбът на боеко тиквата.ЕВАЛА ПЛОВДИВ
102
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избран е с квота на герб... Незабавно да подаде оставката...
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 99Тази същата агенция даваше същите резултати преди последните избори, а те процентите излязоха само няколко повече за банкянския, след цялата помия която изсипаха срещу промяната...и сега е така, така че на платени агенции не вярвайте, това са си схемите на герп
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е някаква маневра , всичките схеми дето Зико ги забърка в Пловдив да не могат да бъдат свързани с вожда ли е ?
99
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина щом гласува за една бивша мутра и бивш комунист и за неговата партия ГРОБ,още не е дорасъл за истинска демокрация.
98
4
 
1
 
! Отговори
Бойко,Бойко преди 1 година
Путино манията е заразна!Пази се!
97
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иначе Баце си е прав! Крадоха заедно, а сега искат само он да лежи в панделата! Къде дават така?
96
5
 
4
 
! Отговори
До 101 преди 1 година
Гейче гелосано,не се обаждай
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Do 99 zarvul smazkan muschmol ot koj pestera islizas be typar gerbusite moga da pe zeljt sasto kupuvat glasove po zasnite bolnizi i zadylzavat persola da glasuvat 200 lv i ne e samo tam pomiar grobarski
94
7
 
15
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До Гербер Както щете се плюнчете, ГЕРБ повече управление в Пловдив няма да види. А и за 2.4 работата ви е мнооого мътна вече. Каквото и да бълвате е така, и си го знаете. То че сте позор разбраха всички ама чак такъв позор не е било. Нали герберче.
93
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здравко, то за *** за зеле не ставаш, за милиони и поръчки бълнуваш... ми ако не те подпираше ГЕРБ нямаше и в градската управа да си бе джанам. А комисионите, дето сънуваш може и да ти изиграят лоша шега
92
18
 
11
 
! Отговори
Герберски трол преди 1 година
До гласувал за ПП. Ха-ха-ха, това вече сигурно е писано 100 000 пъти. А ГЕРБ все си е първи. Видя ли последното социологическо проучване?
91
10
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Боко също като бащицата му Бай Тошко изпълзя от село и яхна простаците и се издигна до началник на държавата, също като бащицата си мислеше, че той е държавата и партията и ги управляваше като диктатор, също като бащицата ходеше редовно за команди от големите, също като бащицата се срина и партийците го изоставят, остава само да го видим на съдебната скамейка и приликата ще е 100%-ва.
90
4
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
До shark. Ей това, никога повече като го прочета и знам, че написалият го е много глу.пав. Сигурно така си писал и през 2013, нали?