Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"

По думите му на Кирил Петков всеки ден му изнасят различни тези
Обновена: 8 фев 2023 19:36 | 8 фев 2023 19:36, Йоана Цонева
168
Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"
Снимка: БГНЕС

"А, така! И Кирил Петков, и „Продължаваме промяната” излязоха преди малко, след мен, в защита на Александър Николов - бивш министър на енергетиката от квотата на “Има такъв народ“ (факт, който много медии удобно пропускат). От техните думи преди малко става ясно, безапелационно, че министър Александър Николов, който е министър на „Има такъв народ“, е от „добрите сили“.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов преди минути във "Фейсбук".

Той уточни, че министърът на енергетиката Александър Николов е негов избор и негово назначение и подчерта, че е постъпил правилно.

"Добър човек“, от "добрите сили“, е мой избор за толкова важен пост, което означава, че и аз съм "добър човек“, от "добрите сили“.

"Почвам да се обърквам. Един ден съм “лош” и съм "мафиот“, на другия ден съм "добър“ и съм от "добрите сили“. Кой съм аз", написа още той в своя пост.

"Така говори човек, на когото всеки ден му изнасят различни тези. Днес му изнася едно и говори едно, утре му изнася друго и говори друго.

А аз съм сигурен, че и в живота, и в политиката трябва да си принципен", в заключение написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
9
 
! Отговори
A най вече си чалгар преди 1 година
това е констатнта
88
2
 
14
 
! Отговори
Ботевъ преди 1 година
Не, Слафчо - главчо, в случая не е ситуацията "добри сили - лоши сили", а точно "крадецът вика, дръжте крадеца"... един дол дренки, кърлежи изсмукващи и последната капка кръв на тая клета държава, народ м ър ша, както е казал поета...
87
0
 
6
 
! Отговори
Певец, от народните преди 1 година
Този сигурно знае значението на абревиатурата Де ге. Тези от Плевен му го напомниха. Аз не съм от тях, нито пък от Врачанско, но го знам. Може и сценаристите му да му го обяснят. Аз обяснявам и съветвам само срещу заплащане.
86
2
 
10
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 година
Поредните размишления , за да не бъде забравен пишман политика Славчо ! Май се оказа непосилна работа да е депутат и да осъществи обещанията, които даваше от екрана на суверена ?!
85
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Има много проста истина, а тя е, че от сценаристи не стават юристи. Особено пък за НС на България. То, не че че и те са особена стока, но все пак са ги учили законите. Въпреки, че дори и тях не знаят. Както и Бойко Борисов не знае как се управлява държава. Сигурно е гасил пожари, когато охраняваше приятеля си от БКП.
84
2
 
7
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Добре си го врътка дупето Славито. Наистина не знае вече от кои е. То не беше партия Няма такава държава, не беше Има такъв народ, сега сигурно ще е от друга. Такива като него са и някогашните сценарсти от шоуто му. Както и музикантите от Кукута бенда. Абсолютни пияници и бездомници. ЧЕСТИТА ДА ИМ Е НОВАТА. Със СТОЙНЕТО.
83
1
 
9
 
! Отговори
Уместен въпрос преди 1 година
От много въртене към "силните на деня" и ти не знаеш вече от кои си!
82
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ти си от добрите сили, защото спаси България от пълна разруха, като изхвърли от властта пълни шмекери-шарлатани.
81
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха , нито си само за ПП, нито си само за един ден "мафиотино" чалгарски ! Ти си бетер Юда Искариотски , само че в безмозъчния му вариант !
80
4
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Този като е влязъл в политиката на България, да слуша хубавите българските народните. ПЕСНИТЕ. Специални поздрави за приятелите ми от Ловеч и Баховица. Особено за тези, които са ме учили на футбол. И с които съм я играл тази великолепна игра. Както и на треньорите ни. С г-жа БОТЕВА и нейният виртуозен глас. Лично аз си харесвам най-много тази за СТОЙНЕТО. Честита да ви е, приятели. Новата. 2023 годината.
79
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже не са го споменали и пак се слага. Слави , видяхме те, благодарим и сбогом !
78
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се! Излагаш се безкрайно! Обществото затвори прашната ти биография и не те иска да се показваш, защото му се повръща!
77
4
 
9
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Този също продължава да живее с миналото си. Тези от ИТН отдавна са в българската политическа история. Както и лидера им на Герб. Честита да им е Новата 2023 г. Между впрочем, кои са сега министри в поредното служебно правителство ? Кога безработните политически лидери ще започнат да ми обещават по-голяма заплата. Време е да се скрият.
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами...НЕ! Това. че си избрал добър човек за някаква работа съвсем не означава, че и ти самият си добър. Примери в историята бол."Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш".
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе..?? Къде е Тошко..???
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоу, защо го плюете сега нали го избрахте вие, не аз? Същата история е и за Боко, 12 години си го избирате сега ревете, същото е и с Радев, ами мислете овреме щото после ще ревете глуфендери такива.
73
1
 
26
 
! Отговори
fact преди 1 година
СЛАВУЦО,НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КЪВ СИ ЗА ПП.За мен си провален лъжец мутромафиот. Потапяй се. Зад диванчето в Боровец, по наколенки.
72
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой беше тоя?
71
2
 
29
 
! Отговори
Георги С преди 1 година
Със сигурност си противен тип всеки ден.
70
2
 
25
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Злодей! Злодей! Усмихващ се злодей!Здравей! Здравей! То доброто и злото заедно вървят, но Вие Славчо сте от злите. Жонглираш с маските, защото фалша е ваша естествена природа.