След "адски тъпото парче" за Лена, хората на Слави пуснаха и "Песен за Киро"

"Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче, пак ни накарахте да пеем, моето момче"
Обновена: 11 фев 2023 08:58 | 11 фев 2023 07:34, Йоана Цонева
552

След нашумялата "Песен за Лена", в официалния ютуб канал на 7/8 се появи и "Песен за Киро". В песента се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Песента е кавър на "Кажи на майка си" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития, митинги и в ТВ студиа.

Текстът започва по следния начин:

"Всичко направи да набуташ татко си,
татко ти Петко да докара две тръби,
татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред.
Мойто момченце, ти го ползваш като парапет."

По-нататък се напомня и за римите, посветени на Лена Бориславова.

"Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче,
пак ни накарахте да пеем, моето момче."

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на "Има такъв народ" Пламен Данаилов разказа пред Нова телевизия, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво.

"Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година", каза Данаилов. По-късно обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

От Министерския съвет отрекоха бащата на Кирил Петков да е бил командирован от там. Информацията отрече и самият Петко Петков и дори заяви, че ще съди Данаилов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


552
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
2
 
1
 
! Отговори
Влад преди 1 година
До IT пенсионерВиждам, че добре сте запознат със случващото се на концертите на Слави. Бихте ли ни просветили как точно протича въпросното опростачване? Защото аз съм бил на няколко концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд и не съм видял да има действия, които водят до някакво опростачване. Или просто вие си търсите някой, който да е виновен за вашето лично опростачване? Защото човек това, което сам може да си прични никой друг не може да му го причини.
396
3
 
0
 
! Отговори
Влад преди 1 година
До Славуца ТъпотоКазвате, че Слави бил злобен, а и кълнете!!! Какво говори това за вас самия? Че вие сте много по-злобен. Ама важното е да си пишем, но да се погледнем в огледалото не смеем, защото ще видим, че сме по-лошо от този, срещу който излизаваме собствената си омраза. Жив и здрав бъдете!
395
4
 
2
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 1 година
И ДВЕТЕ ПЕСНИ СА СУПЕР! МАЛКО ИМ Е НА ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ХАРВАРД.Вие МИСИРКИТЕ за пп и боко ли работите?
394
2
 
1
 
! Отговори
Ккк преди 1 година
Доста тъпо ми се струва, че и бездарно. А онова за Лена беше много интересно, забавно и оригинално. Тук са се изложили и мирише на нескопосано изпълнена поръчка.
393
0
 
0
 
! Отговори
Никой преди 1 година
....ще си ...направи се...те казаха...и някои мнения...ЗАЩО....
392
3
 
1
 
! Отговори
Ман Гал преди 1 година
КИРЕ вземай и чушкопека с теб.че да намалеят майкопродавците резко
391
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готини парчета. Много слушаеми.
390
24
 
27
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Нивото на слаб0умното джудже Тошко и останалите сценаристи е толкова ниско, че дори една забавна песен не могат да измислят. Славчо отдавна удари дъното, но упорито продължава да копае още по-дълбоко с подобни халтури и сюнети на господарите си от ГЕРБ и ДПС...
389
6
 
17
 
! Отговори
Леле преди 1 година
И тези чалга композитори, искат да управляват държавата!!!!!!!Най старата държава на континента!!!До къде я докарахме бе хора?Само продажби *** и чужди пионки ни натрисаха до скоро/свестните ги събори слави чалгата/.Пак ли ще чакаме десетилетия в Надежда, да се отървем от азиатската "прегръдка"?
388
8
 
30
 
! Отговори
До 415 преди 1 година
Сатирата е много тънко изкуство. Никой от екипа на Слави няма нужния интелект, за да съчини такава. Злобата и махленското злословене никога няма да минат за сатира.
387
11
 
24
 
! Отговори
Комшията преди 1 година
Славуне , кога ще напишеш парче за ментора си Доган ? - (никога) !
386
5
 
7
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
XAXAXAXA....
385
10
 
23
 
! Отговори
Люи дьо Пак. преди 1 година
Учиндолски,трябва да имаш страх от Господ,че може да те накаже още и то по жестоко.А 49 тото НС,ще го гледаш от дивана.
384
22
 
19
 
! Отговори
Фенка преди 1 година
Супер е парчето. Цял ден танцувам
383
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трудно е да се прецени кои са по пр-о-с-ти. Тези които са го направили или тези за които е направено? Все още се водят дебати по темата.
382
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си видят техните кирливи ризи, вече са гнусни. Не ми пука за Киро и Лена, ама всяко нещо има граница. Не може да натрапваш на всички останали великата си простота на мислене. Да напишат за техния чичак дето отиде в Парламента със скъсаните дънки, ама ниво какво да се прави.
381
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До АнонименНо за Баце и Доган не смеят нали? Наистина всеки народ си заслужава съдбата.
380
9
 
8
 
! Отговори
хахахаааа......... преди 1 година
Супер!!!!!!!
379
10
 
12
 
! Отговори
Вън преди 1 година
Всички ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ партии! ЕС освен да ни налага глоби и по-високи цени,нищо друго не правят .Ще ви глобим,защото задкулисно сме си подарили оръжията на Украйна от българския данъкоплатец.Война, която не искаме и не участваме те ни вкараха,че даже и я плащаме.И престанете да пращате разни платени украинци да протестират пред парламента или президентството,това се хора които изобщо нямат право да протестират още повече пък срещу Кремълският режим,който не е наложен от България!
378
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо акао краде по малко Кирчо да не прати 5ко да търси газ? Ако не го беше пратил - щаха да му се присмиват че неварва на баща си, сякаш бай Петко е работил и заемал важен финансов пост във финасовите пирамиди на руския канадец Миша Чьорний