След "адски тъпото парче" за Лена, хората на Слави пуснаха и "Песен за Киро"

"Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче, пак ни накарахте да пеем, моето момче"
Обновена: 11 фев 2023 08:58 | 11 фев 2023 07:34, Йоана Цонева
552

След нашумялата "Песен за Лена", в официалния ютуб канал на 7/8 се появи и "Песен за Киро". В песента се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Песента е кавър на "Кажи на майка си" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития, митинги и в ТВ студиа.

Текстът започва по следния начин:

"Всичко направи да набуташ татко си,
татко ти Петко да докара две тръби,
татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред.
Мойто момченце, ти го ползваш като парапет."

По-нататък се напомня и за римите, посветени на Лена Бориславова.

"Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче,
пак ни накарахте да пеем, моето момче."

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на "Има такъв народ" Пламен Данаилов разказа пред Нова телевизия, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво.

"Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година", каза Данаилов. По-късно обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

От Министерския съвет отрекоха бащата на Кирил Петков да е бил командирован от там. Информацията отрече и самият Петко Петков и дори заяви, че ще съди Данаилов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


552
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първа струна в политиката "ПръдливаПарапетната Косматка"
376
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поздравления за екипа създали това ново парче. Браво момчета, Безмилостната сатира към недъгавата ни политическа система. Трябва да продължи.
375
4
 
37
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами парчето е на нивото както на авторите си, така и на нивото на тези за които е предназначено, дет се вика каквото повикало такова се и обадило, според героите на днешния ден и градския ни фолклор ... !!!
374
24
 
28
 
! Отговори
Славуца Тъпото преди 1 година
Тоя Слави ще пукне от яд, че никой не му обръща внимание. Чуди се какво да измисли. Не харесвам нито Кирчо, нито ГЕРБ, нито Възраждане. Ама Славуца *** бие всички по простотия. Жалък до безобразие. Балък дърт самотник, който ще пукне дам и озлобен срещу всипки.
373
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това парче на Слави е като драсканиците тука под "статиите" - пишеш, пишеш ама никой не те отразява, нищо не се променя. Истинските промени са ставали когато натодът е излизал на улиците въоръжен и отчаян. Другият вариянт е пряката демокрация но народът ни е толкова далече от тази алтернатива че звучи почти като утопия. Първият вариант е по-реалистичен.
372
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продаде интересите на олигарсите,бе Кире.Ужас,как си посмял.А,ти Слави ,пиши,пиши,не спирай.Няма лоша реклами.
371
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо,,,простия...продаде националния интерес на България...продаде България, предаде..предател е този...Македония една измислена държава, като Украйна, и тези станаха фашисти. Македония също върви да станат фашисти...Македония е България това е българска земя...запада е пак с фашисти те украинци този път, преди бе фашистка Германия...защо ли...искат единствено богатствата на Русия...а този *** кирчо да ходи по дяволите...хора събудете и да изметем тази *** до девето коляно..слава Русия
370
18
 
18
 
! Отговори
Триffоноff преди 1 година
Е дърт пергиш
369
14
 
24
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Това ако стане хит лятото значи смятайте колко изпляскал народ сме ... :D
368
16
 
16
 
! Отговори
забравиха преди 1 година
за Бойко и чагъркане, сега са се съсредоточили върху Киро, чудя се какво им бръкна лично на тях та насочиха цялото си внимание към ПП , като че ли другите изчезнаха за тях :)))) . явно много лично е засегнато егото на топ чалгаря в БГ
367
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
двете песни ще са мартеницата на дискотеките във всяко селце, всяка паланка и всяко квартално кръчма. Червената подсказаваща плодовитост, бялата-пешкирност
366
8
 
36
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Киро невменяемият.Мястото му е в Карлуково.
365
8
 
9
 
! Отговори
Баш Див Балканец преди 1 година
Докато дрифтя тая вечер, като се напия, ще извадя патлака, ще стрелям във въздуха и ще дъня тая песен!
364
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Песни за злодеи не се пишат. За тях книги, филми и опери се творят, а виж зашарлатаните считани за къса история завършваща със зандан ей такива революционни и закачливи песни се творят. След 10 години нито песните нито персонажите им ще ги има. Докато книги за Будката по дебели, многобуквени и много странични ще се издава, преиздават и пренадопрезот пачатват. Как некой може изобщо да сравнява престъпницитеСшарлатаните
363
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11 - мани ги тея. Те решават, че искат нещата, да са по един начин и всичко,коеот не е по техния начин, не ставало, било атни българско, не знам си кво ....
362
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажа на бааааащааа сиии ... Айде всичкиии!
361
9
 
13
 
! Отговори
11 преди 1 година
До IT пенсионер ---- Ти, със сигурност, не си виждал концерт на Слави, щото там има много български фолклорни изяви, включително танцови ансамбли, народни песни, та даже и рок песни. Тааа, при тебе не може да се опростачи нещо, което е вече опростачено. Или просто си музикално кастриран инвалид. Късай си българските документи и изчезвай в чужбина.
360
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Качвам я на голфа, бас кастъ и ще въртя гуми пред парламента
359
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво! Много добра! Заедно с Лена, ще се върти яко тая вечер!
358
9
 
27
 
! Отговори
БРАВО ! преди 1 година
Яко и ТОЧНО !!!