Гуцанов: Кметът на Перник беше обявен за любимец на Борисов

Социалистът обясни за оттеглянето на общински съветници
15 фев 2023 23:00, Росен Стойчев
19
Гуцанов: Кметът на Перник беше обявен за любимец на Борисов
Снимка: БГНЕС

В Перник през последните години не знам дали работят за БСП, по-скоро за други партии. Това се случи, след като станаха процесите с язовир "Студена" и кметът Станислав Владимиров беше обявен за любимец от Бойко Борисов. Това заяви в БНТ Борислав Гуцанов от БСП по повод новината, че Владимиров напуска структурите на левицата.

Още по темата


"Много ясно се дистанцирахме от тези общински съветници в Пловдив, могат ли те да бъдат социалисти, могат ли да представляват БСП, когато са гласували за Пловдивския панаир, когато гласуваха за 81 декара земя - "най-интересното място" от парк до Марица да се направи жилищна сграда", заяви Гуцанов.

Той допълни още, че Станислав Владимиров е станал кмет, благодарение на БСП. В момента се мъчат да запазят своите позиции, обвинявайки ръководството, заяви Гуцанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той е любимец и на много други лидери, защото е истински и работи за народа си, а не е гъзолизец!
15
1
 
8
 
! Отговори
Перничанин преди 1 година
Ей, само за Перник недей да говориш! Ела в града да обясниш на хората какво да мислят! Станислав Владимиров бил станал кмет благодарение на БСП - моля??? Той стана кмет ВЪПРЕКИ, че беше от БСП! Радев също между другото! И наесен Владимирв ще ви бие сам и независим! Всички в града знаем кой е виновен за водната криза (разбира се прокуратурата нищо не знае). Кметът работеше с правителството-то е на държавата, не на герб или който и да било! Да остави градът да се изсели заради егото на Нинова???
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е ли странно, когато някои работи за народа веднага го обявяват за ГЕРБагия а съответно се приема , че ГЕРБ е мафия.въпроса е защо цялата ни аристокрация приемат, че такива са мафия за тях.
13
2
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Медузата вече съвсем е изперкал.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев ,спиш ли ? Защо този не е в затвора?
11
0
 
4
 
! Отговори
Ози преди 1 година
Заглавието за Перник, статията за Пловдив .. ! ? Тези журналисти , къде са завършили или и те са любимци на ББ.
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Toва показва още веднъж какъв е Борисов изключителна *** на комунистите. Той даже своите не ги тачи толкова колкото агентите на БСП и Мацква! Аз не знам как не са го изритали още от собствената му партия като се държи с тях като с кукли на конци. То и Дани Митова не е член на ГЕРБ, но Борисов прескочи сума ти народ от ГЕРБ за да го сложи за кандидат за министър-председател. Да си гербер значи да искаш да си тъпкан от Борисов когато му скимне!
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пернишкото кметче ви аги е работило за ББ. Правеше му огромен ПР по време на кризата с язовир Студено, който беше източен от любимката на ББ Дебелото Лиле, Лиляна Павлова ало въобще я помните. Същата, която открадна 2 млрд от санирането.
8
1
 
9
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
Дърти,нагли оядени безполезни Пър....Чов....Е.България изобщо не ви интересува,само лапчката.Ако не правите интриги няма лапачка.Аз се питам тия дето ви вярват имат ли нещо в главите.Не,че и тия дето са изключени са по- различни от вас
7
3
 
17
 
! Отговори
Нина преди 1 година
А за да е ваш кмет Гуцанов,трябваше като вас да напада,интриганстват, да си губи времето с небивалици вместо да свърши работа,защото вие всичките променкаджии това правите.Лапате нашите пари без да вършите никаква работа освен да се правите на велики като лъжете и си мен като помирите.Станислав Владимиров е един достоен млад българин, с който Перник трябва да се гордее и е пример какви трябва да бъдат политиците,а не като вас - злобни интриганти,които изобщо не ги интересува България а партията
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а твоят любимец Дънката?
5
3
 
15
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 година
ех този лош Бойко , все пречи на бсп :)
4
3
 
8
 
! Отговори
Майна преди 1 година
ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ЕМО??? МВР РАБОТИ ПО ОСНОВНА ВЕРСИЯ - ОТВЛИЧАНЕ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА НА ОРГАНИ!!! ТОЧНО ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ И СЪС САШКО, АКО НЕ БЕШЕ ОГРОМНИЯ МЕДИЕН ШУМ!!!! ПОТРЕС!
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе то и Бойко и Христо Иванов са трето поколение комунист и затова станката се хвана с тиквун! Евала на станката за пр!
2
6
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
БСП-то изгони един от най-добрите кметове в държавата.Станислав Владимиров е трето поколение социалист,а не като др.Нинова пребоядисана седесарка.Кмет с модерно мислене и видимо желание за работа.Не се вписва в клишетата на другарката.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евроатлантика в действие .Само за няколко месеца 2 апартаменчета за НиноФка в Търново ,така говорят местните