Вигенин: Несъгласните в БСП нямат подкрепа

Няма алтернатива
16 фев 2023 20:25, Росен Стойчев
13
Вигенин: Несъгласните в БСП нямат подкрепа
Снимка: БГНЕС

„Информационно обслужване“ е компанията, която отчита резултатите. Оставката на зам.-министърът на електронното управление Благовест Кирилов е много тревожен сигнал. Разчитаме прокуратурата да свърши работата си.“

Това каза каза зам.-председателят на БСП Кристиян Вигенин пред БТВ за сезирането на главния прокурор по сигнал за съмнение в намеса в честността на вота и смяната на членовете на борда на компанията.

Още по темата

"Министърът назначава членовете на борда, според Кирилов не се е случило така. Не съм наясно с детайлите, затова сезираме главния прокурор. Никой не би трябвало да има интерес да създава съмнения за честността на вота. Затова искаме да се обясни какво се е случило. Това би трябвало да е сигнал за всеки един участник във вота", коментира още зам.-председателят на БСП.

„Такива изпълнения в БСП не е имало, такова уронване на престижа е недопустимо, затова партията взе мерки. Хората, несъгласни с ръководството, нямат подкрепа. Те не могат да разберат, че не предлагат никаква алтернатива. Ако има друга линия на политика, поведения, биха спечелили привърженици, но те нямат“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП на Корнелия Нинова загуби повече от половината си избиратели докато тя е начело на БСП. Явно несъгласните в БСП имат подкрепата на избирателите.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вигенин е един високо интелигентен, умерен и доста дипломатичен млад човек, който умее да говори. Човек с бъдеще, на когото може да се разчита.
5
5
 
5
 
! Отговори
от Плевен преди 1 година
В града на любовта, Плевен се носят невероятни слухове, че Госпожин Вагинен си е падал по добри батковци, космати, добре облечени, с добро тяло, тяло, мускули. В парка през лятото всичко това ще го намери, но ако е на зор, то и по всяко време. Нормално е за един мъж като него; нека да скриваме своите сексуални нагласи; разбираме го ...
4
2
 
6
 
! Отговори
Другарю Вайджанин преди 1 година
Този оxлюв да не остане изненадан. Русофилите ще се разделят на поне 4-5. Възраждане, лявата коалиция, Янев, и др. Бсп на корнела, чиято пола държи този, да не остане на бариерата. Натам са тръгнали, а много знаят кой имал каква подкрепа. Поне една хубава новина за България, ако бсп изчезне при Слави.
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП-гербери искаха да завладеят със сила Партията и да я присъединят към Партията ГЕРБ-ДПС-СДС-БСП.
2
1
 
6
 
! Отговори
Стария другар преди 1 година
А Вигенин откъде знае какво мислят социалистите, като не е излизал извън София двайсе години
1
7
 
7
 
! Отговори
"няма алтернати преди 1 година
Има. Алтернативата е партия Възраждане. Само не знам дали Костадинов ще допусне бивши членове на БСП.