Атанас Пеканов става председател на Съвета за икономически анализи

Това стана ясно на заседание на МС
Обновена: 2 мар 2023 07:37 | 2 мар 2023 04:00, Росен Стойчев
19
Атанас Пеканов става председател на Съвета за икономически анализи
Снимка: БГНЕС

Вицепемиерът Атанас Пеканов става председател на Съвета за икономически анализи. Това решиха министрите от служебния кабинет „Донев-2” на свое заседание, съобщиха от МС.

Съветът за икономически анализи е създаден от 20 февруари. Целта е да бъде отправна точка при вземането на решения за промяна в политиката.

Още по темата
Съветът ще оценява дългосрочните предизвикателства пред българската икономика и ще отправя предложения за най-подходящите политики за тяхното преодоляване. Създаването на Съвета е предвидено в Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
И.Б. преди 1 година
Съветвам ви да не измисляте нови съветници, защото е по-добре да се посъветвате помежду си без излишно натоварване на националния бюджет. Съветвайте се със съвестта си.
8
0
 
2
 
! Отговори
перко преди 1 година
Аман от анализатори! От анализи сме на този хал!
7
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 година
До Сата НАТО Просто някой хора трябва да си пият хапчетата.Едно време колко си глупав знаеше само селото а сега с интернета цяла България
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя сгъстен въздух кой го бута толкова - от Козяк ли или е отроче на ДС/номенклатурна фамилия? Този е с ниво "киро-***", а такива са най-вредни за България
5
0
 
3
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
По онова лошото време/комунизъма/ имаше една приказка: Ако искаш една работа да НЕ се свърши създай комитет. Та и тези сега.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега вече съвсем ще процъфтим тотално. Наистина върху българите се упражняват кой както си иска. Този момък беше под 30 год и започнаха да го бутат навсякъде. Явно има много заслужили родители. Заради него планът за развитие закъсня и съвсем ни обърка, ама дай да го издигаме още по-нагоре.
3
0
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Кой го бута този нищоправец ???
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще анализира в полза на еврото.
1
2
 
18
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Е тва е кариера от 6 месечен стаж у Брюксел до два пъти вицепремиер и шефче на некфи измислени организации за потъване на едни честни пари от ЕС...