Едно време бяхме износител, сега внасяме храни

Обяснение от Настимир Ананиев
6 мар 2023 13:18, Росен Стойчев
142
Едно време бяхме износител, сега внасяме храни
Снимка: БГНЕС

Ние внасяме 70% от месото, 50% от доматите, 45% от яйцата. Едно време бяхме нетен износител, сега внасяме храни. Искаме национален приоритет да станат малките и средни ферми. Това заяви Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната” в ефира на Нова Нюз.

С години българският производител беше неглежиран.

Още по темата
Друга политика е неравенството на регионите. Ще инвестираме 50 млрд. – български и европейски средства за развитие на регионите. Знаете, че винаги се е инвестирало повече в Южна България. София е над средното европейско ниво,искаме да сравним София с Видин, с Монтана, с Враца, добави Ананиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
8
 
! Отговори
българина преди 1 година
за родените след 1989, да знаят, че България беше беше беше. Сега остава остава и остава.... но седесарчетата, за които продължават да гласуват хората ше ни довършат
76
8
 
2
 
! Отговори
КПСС - БКП преди 1 година
Това беше заложено през45-51г.след унищожаването на бар скотовъдство земеделие със създаването на ТКЗС и по късно на АПК, чудно е дали в страните откъдето внасяме има ТКЗС и АПК
75
10
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Браво на покойния голям философ и мислител проф. Ж. Желев - идеолог на реформата, настоял земята да се върне в реални граници както и на неговия ученик Р. Христов с голям принос в успешната реализация на реформите.
74
0
 
7
 
! Отговори
до 42, е ти намери преди 1 година
за какво да се хванеш! Цената на цигарите. Откажи цигарите, живей здравословно!
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема лошо! Ние лежим оти нищо не моим праим и ни мързи, ес плаща минимална. Пак ще гласувами за ес дет дава кибапчитата!
72
1
 
13
 
! Отговори
ставри преди 1 година
В последното народно събрание най- противните физиономии бяха Настимир Ананиев и Ивайло Мирчев.
71
6
 
6
 
! Отговори
дедовия преди 1 година
За тези, които не знаят, България си върна много от местата по производство на плодове и заленчуци, зърнени храни. На някои места, ние имаме нови върхове. Тоест не пишете глупости, имаме много добро производство. Нямаме единна държавна политика, което води до турски дерибейста от руско гравитиращи олигарси. А това става с помощта на бълраги на власт, взели пари и/или подписвали декларации за вярност към Русия.
70
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рядко неприятен тип! Повеч отблъсква избиратели!
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моята баба беше цял живот на село, земеделие бачкаше, в началото на 90-те я пенсионираха с 5 лв. пенсия!
68
1
 
8
 
! Отговори
Lina преди 1 година
криптомире,миличък на село има всичко. Повече трябва да те притесняват резултатите от изборите, всички партийки трябва да се притеснявате. Но ще си получите , колкото сте се погрижили за избирателите си. А не... Вие се погрижихте за бюлетините и Украйна. Ами. ...
67
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглеците от ПП и сие викат дръжте крадеца .
66
4
 
5
 
! Отговори
дедовия преди 1 година
Това не е вярно.Едно време държавата управляваше процесите в държавата.Сега руско гравитиращи олигарси ИЗНАСЯТ почти цялата българска продукция в Европа, където я продават дебело в евро. В същото време внасят по-некачествена продукция от външни страни (Гърция, Търция, Полша и т.н.).Така това, което виждаме на рафтовете е подменено и напълно може да се замени с наша собствена продукция.Същите олигаси организираха и инфлацията, на която станахме свидетели.
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако бяхте останали от ПП и въздух ще купуваме
64
1
 
13
 
! Отговори
буден гражданин преди 1 година
Преди три години се подигравахте с труда на хората като замеряхте Народното събрание с яйца и домати! Сега ревете,. Ходете и произвеждайте или ги търсете на жълтите павета!
63
1
 
17
 
! Отговори
Едно време.... преди 1 година
Нашите баби и дядовци от село произвеждаха с любов,без да се оплакват и без да се жалват с по 40 лева земеделски пенсии.Отгледаха достойни деца и внуци и си отидоха тихо.Бог да ги прости!Сега я накарай някой да иде на село и да си накаля обувките,или не дай си Боже да види как се гледат животни и как се копа,плеви и полива!Скъсала се е нишката предавана от баща на син и след безумията в политиката не останаха хора по селата.Това е положението - Интереса клати феса!
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От години се води война срещу българското село. В момента е тотална щета.
61
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте снимката на този противен плъх. Гнусен индивид. Противен психопат. Чудя се какви хора ще гласуват за това нещо. Гнусно и противно нещо.
60
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 1 година
тия дето в ТКЗС работеха за 20 стотинки на ден умряха затова внасяме сега всичко
59
1
 
13
 
! Отговори
калъпа е един преди 1 година
ШАРЛАТАНИ....Про100 Киро,Кокорчо,Пиникио,Гнома,Парапета,Баджанака.НастанимирАнманиев и т.н. да не изброявам всяАстаналаяСволач,че няма да ми стигне място във форума!!!
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ми изглежда ментално нестабилен.