"Левицата" била изкуствено създадена, за да тегли гласове от БСП

Нинова обаче е убедена, че резултатът на Столетницата ще е по-добър
86
"Левицата" била изкуствено създадена, за да тегли гласове от БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Левицата!” беше създадена изкуствено, за да тегли от БСП. Там няма желание за обща лява политика или за обединение. Копието винаги е по-слабо от оригинала. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред Нова телевизия по повод новосъздадената лява коалиция. Тя е категорична, че резултатът на БСП ще бъде по-висок от предходния.

Още по темата

„Решихме, че ще вземем окончателното си решение с кого и как да влизаме в коалиция, за да управляваме, след вътрешнопартийно допитване”, заяви лидерът на БСП като подчерта, че разлика между първия и втория в надпревара няма. „Те са едно и също”, смята Нинова.

Тя подчерта, че докато е била вицепремиер, България не е изнасяла боеприпаси за Украйна. По думите ѝ страната ни е изнасяла за над 60 страни, но в договорите пишело, че за тяхно ползване, а не реекспорт. „Ние бяхме коректив в правителството на Петков. Ако не беше нашата твърда позиция, тогава държавата щеше да вземе това решение, което сега взе Народното събрание – да се изнася оръжие”, посочи Нинова. Това, че ни го внушиха, това, че ни го лепнаха, беше организирана и последователна акция. Започна от президента Радев, мина през говорителите му. Това беше абсолютна манипулация”, твърди политикът.

Попитана дали руският президент Владимир Путин трябва да отговаря за военни престъпление, в каквито беше обвинен от Международния наказателен съд, Нинова отговори, че всичко, което не е доказано, е пропаганда. По думите ѝ войната трябва да спечелят „разумът и дипломацията”.

Корнелия Нинова коментира и мерките за борба с високите цени и инфлацията у нас. Тя подчерта, че същите търговски вериги, които работят и у нас, са постигнали споразумение с правителствата на много европейски държави за замразяване цените на основни хранителни продукти. „Какъв е изводът? Че българското служебно правителство не става и че не може да води такива разговори”, допълни лидерът на БСП. Тя смята, че допреди войната в Украйна и COVID пандемията пазарът е определял цените на стоките. Сега обаче, по думите ѝ, глобалната картина се е променила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: БСПнинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце е мн Хитър ,нищо ,че се праи на *** !- разкъса го бсп отвътре , с разни изгодни порции , и те му се продадоха ! Нема Идеали,нема Народ,нема Родина - Всичко е Пари Пари мн Пари !
43
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще бъде смешно ако за първи път БСП не прекрачи границата от 4%
42
4
 
14
 
! Отговори
другарке преди 1 година
много злоба бе
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуваите за левицата за да усигорим на Мая Манолова така бленувания хайлайф и депотатска заплата
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Европейския парламент има фракция на левите. БСП е във сракцията на социалистите и демократите. Извод: в страните от ЕС има много по-голямо ляво движение и достатъчно многобройни леви формации, за да са представени на общо равнище, а в България лявото успяха да го скапят. Благодарение на купени политици, които изопачиха и увредиха образованието и прокараха политика в медиите, служеща на невропейски традиции и ценности....
39
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И двете туморни образувания сте заченати в Москва.
38
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стиснала е здраво кокала и няма да го пусне дори само тя да остане в БСП
37
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова ще подарява ''козунаци'' на Украйна , до последен дъх , за удоволствие на Бг-шепа атлантиците!
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да , иначе Бате , няма отърваване от тази колибарка , която прогони електората на БСП и разцепи партията на 300 парчета . Нинова няма нищо общо с БСП , довлече се от СДС -Костов , за да направи погром , но това време изтече !
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни ще стои до последно. Даже целия кораб БСП да потъне, те ще стои най-отгоре и ще обяснява как всичко е точно. Истински капитан!
34
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни, време е за Възраждане!
33
5
 
2
 
! Отговори
Лява ръка десен джоб преди 1 година
'Левицата' е по-скоро 'Евроатлантицата'
32
2
 
13
 
! Отговори
PP преди 1 година
Докато бсп не изпаднес по 4% на избори корнелия няма да хвърли оставка.
31
2
 
9
 
! Отговори
сина преди 1 година
Корнело, докато не падне БСП под 4%товата бариера няма да си подадеш оставката - не било сега момента, ние сме отговорни, сега е много важен момент за България и какви ли още не глупости, само и само да държиш кокала. Ама кокала става все по-оглозган. ТИ КОРНЕЛО ДОВЕДЕ БСП ОТ 2РА до 5ТОразрядна партия, не те ли е срам, КОрнело ???
30
2
 
21
 
! Отговори
! преди 1 година
Нинова, обещавам ти го и сама ще се убедиш, че съм прав: Ще доживея деня, в който Столетницата ще се бори на 4%-вата бариера и...няма да успее. Нужно е само едно простичко нещо - продължавай в същия дух, не подавай оставка като нейн лидер!!!
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия е дошла с този план,от Козяк,умишлено да скапем левицата.Добър учител,протежето на Сорос Иван Костов .
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Левицата, ПП, Радев, ИТН, Изправи Се,Възраждане,Възхода все нюанси на БСП(К) създадени от самото БСП с подкрепата на русия. На моменти уж се карат и са в опозиция. Целта е една да оберат максимално голям спектър от електората. След изборите се обединяват и готово.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТЕЗИ ОТ ЛЕВИЦАТА СА МИ МАЛКО ПО-ПРОТИВНИ ОТ КОРНИ! МАНОЛОВА ГОТОВА ДА СИ ЛЕГНЕ С ВСЕКИ ЗА ВЛАСТ, ДОНЧЕВА, РУМЕН ШАДРАВАНА ДЕТО ОБЯСНЯВАШЕ НА ДОНЧВЕА ЗА ТИШИНАТА В СПАЛНЯТА И, КИРО ДОБРЕВ ИЗМАМНИК ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО ПРЕНАСЯШЕ ПАРИ В САКОВЕ ПРЕЗ ГРАНИЦА, ПАСКАЛЕВ НА КОГОТО СЪГРАЖДАНИТЕ МУ ПОКАЗАХА КОЛКО ГО ИСКАТ И ИЗБЯГА В СОФИЯ ДА СИ СКРИЕ РУШВЕТИТЕ ВЕЦОВЕ, СТРОИТЕЛНИ ИЗМАМИ.... ТЕЗИ СА ГНУСНИ КАТО ПАТРОНА СИ РАДЕВ
26
1
 
10
 
! Отговори
факти преди 1 година
Корни направи най-много в последното управление за хората! После ПП почна да си присвоява! Корни отказа на герб и това отдели Добрев-"бизнесмен" на държавни поръчки от герб, Гергов - публично иска съюз с Герб, мая - лазеща пред борисов за пост, Паскалев с вецове и доказан предател от царско време, румката петков с надежда за някое уиски, дончева с 500к мечти..... Който иска да гласува, но и без да гласува радев ще пипне информационно да влязат, за да скапе пак всичко!
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то от ПП теглиха, от левицата сега ще им теглят. Това на нищо не прилича. Я като през социализъма, една партия и да видим ще загуби ли и кой ще смее да критикува лидера.