Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха

Лидерът на ГЕРБ обвини ПП, че лъжели хората
385
Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Благодаря на Патриарха, че намери време да ни благослови, същото направи и Вселенският патриарх. Това е, защото, както е казано в Библията, "без Господа нищо не може да се направи". ГЕРБ винаги е подкрепяла религията и празниците и на мюсюлманите, и на християните. ГЕРБ е изградила стотици църкви, манастири и джамии.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на предизборна среща на партията в Бургас, предаде БГНЕС.

Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Убеден съм, че по-близките ми хора до мен, се питат защо и ние не лъжем и не обещаваме. Асен Василев обеща надземно метро между Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков - 50 млрд. инвестиции. Те лъжат! И услужливите медии си траят, не разобличават тези лъжи. И ако прибавим 4-те магистрали, 3-те моста, 5-те тунела, лъжата става пълна.

Защо и кой направи така да се страхувате вие, кой ви уплаши така, - аз като дойдох пред 2009 г., започнахме "Меден Рудник", нямаше и Околовръстното за Созопол. Днес мълчите, даже ги и подкрепяте.

Снощи имаше протест пред президентството, имаше над 500 души, но нито една медия не го отрази. Срещу нас на протестите идваха 20 души на протест, и идваха всички медии - е, какво докараха?

Над 3.6 млрд. сме инвестирали за пречистване на водата. В Шумен две станции даже направихме. А ту какво се случи за две години?

Вчера гледахте ли "Панорама" - ако сте, щяхте да сте много разтревожени. Надявам се и американските партньори да са разтревожени как Асен Василев призовава да се докарат първите самолети и тогава да се плащат другите. А как се опълчи срещу американските реактори? И Бойко Василев го гледа и мълчи, вместо да го пита защо е купувал на 300 лв. газа? От 33 лв. при ГЕРБ, на 300 лв. след нас - защо бе, хора, кой така ви уплаши да мълчите?

Защо давахте по 1 лв. на всеки литър гориво да ви се краде от джоба?

"Промяната" просто си лъжат хората. И вие искате да дадете на това да ви управлява - ще ви вземат пак от газа, от тока, от всичко.

Преди 2 г. като идвахме тук с Виктор Орбан, Дейвид Камерън, и гледахме граничните кораби и границите - имаше нула миграция. А какво стана сега? - взеха решение мигрантите от Европа да се връщат от местата, откъдето са влезли. А през Бургас знаете ли колко минават? Почва ли да ви стана ясно като сте изчегъртали мен и ГЕРБ, какво са ви донесли сега? Тепърва проблемите ще ги усещате, особено тук на юг, каза още Борисов.

Въобще не ви агитирам да гласувате - ако искате да оцелеете, трябва да отидете сами да отидете да гласувате. Знам как да направим България водеща на Балканите, всички идваха да се учат от нас, каза още лидерът на ГЕРБ.

Когато няма пари в държавата, е много трудно - кметове се оплакват, че две години нищо не се случва, а хората чакат ли, чакат. Този две годишен лош сън е с огромни последици за нас, непоправими с години наред. Българите не сме бъзлии, а така ви натиснаха, а вие се уплашихте. За радост оцеляхме, защото сега всички очакват на нас, и знаят, че само ние знаем как, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Знам как да направим България водеща на Балканите,всички идваха да се учат от нас."ПАК НЕ ПОЗНА БУДА-ВСИЧКИ ИДВАХА ДА ВИ ГЛЕДАТ СЕИРА,А ВИЕ КАТО ТБП СЕ ХВАЛЕХТЕ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ!!...
245
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БУДА РАЗВЪРЖИ ДРУГАТА ТОРБА С ЛЪЖИТЕ,ТАЗИ СЕ ИЗТЪРКА!!...
244
2
 
17
 
! Отговори
МОЙСЕЙ преди 1 година
ВСИЧКО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ БЕЗ БУДА И КРАДЛИВАТА МУ ШАЙКА,КОИТО НАРУШИХА ВСИЧКИТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ - НЕ КРАДИ,НЕ ЛЪЖИ,НЕ УБИВАЙ,НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ...АБЕ ТИЯ ПАТРИАРСИ ДА НЕ СА ОТ СХИЗМАТА??!!!...
243
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото е, че не са се научили на нещо добро, а как да крадат Едно време един голям човек от ГЕРБ в Добруджа беше натиснал началник цех за производство на луканки. Ако не се лъжа, окиоло 200 кг луканки беше взел от човека и все казвал, че тя е за ББ и тези около него. Премиерът категорично отрече, че е изял с колегите си толкова мръвки, но с годините наля снагата до 90-100 кила.
242
1
 
9
 
! Отговори
ЗеленскНаКурвБанкя преди 1 година
как е тръгнало да не стане втората серия където АлиБаба и неговите 40 разбойника със свалени потури уладзат у една одая проснат зайчерин по диагонала на белдехидна спалня, до неа сандък жлЪтичетъ при което след АлиБаба окрива процедурата с израза, Влезнах-Вкарах-Извадих-Взех-Гребнах с гърнето и пуща жлътичетата у общатата хазна на ТаткоАлия. От сплнята се чува стон, моля АсанАли да повтори 8 пъти ьх ьх ьх ьх ьх ьх ьх ьх изпъшкал АсанАли изсипал 8 гурнете златишенки и рекал да му улезе следващио
241
2
 
7
 
! Отговори
ЕкономикСкулБанкя преди 1 година
Известната Банкийскя Економик Скуул казва: За да стане България водеща на Балканите нищо друго не треа бугаратите да праат освен да разрушават останалите балкански държавки.
240
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махай се неграмотен некадърник! Човек губи контрол като го слуша!
239
1
 
8
 
! Отговори
Българче преди 1 година
тоа нали граби и субсидийте на пройзвеждащите ни храната земеделци с данъци върху субсидий давана от еС,па такси от кметовете му,па грабежи и несправедливости,ама хората си ги знаят де ама си му вервайте то един щеше да ни оправи за 800 дни тоя ни оправя над 15 г рани руснаците с откраднатото от ес и българите да е на власт
238
2
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
па и лиляна изчезна,топлеше хората със санирането,то падна на 70 % заради лошо качество,обаче нея и боко ги топли!
237
1
 
13
 
! Отговори
ББ преди 1 година
имащите гънка мозък и деца,сами могат да видят какво "можеш" като агент на кгб!грабиш Народа ни от над 12 г.!засри над 1500 училища,за да ти остава за крадене,ограби ги през асфалтите като слагахте...постни по които умират децата на българите...за да грабите милиарди,покажи поне един голям инвеститор който си довелдаващ високо платена работа на българите?...божков с лавката на пеевски авера ти...грабещи народа си,те са хиляди фактите,корпоративният...скоро ковачки...домузите...магнитски
236
1
 
19
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 1 година
Боко Тиквата изкара три мандата подред (12 години) като министър-председател на Р.България и сме на последното място в ЕС по брутен вътрешен продукт. Просташките му изказвания по медиите не помогнаха да се отървем от имиджа на корумпирана държава.
235
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ - Граждани за етиопско развитие на България, никога повече няма да управляват България, колкото и да им се иска.
234
0
 
13
 
! Отговори
До 269 преди 1 година
Румъния се оправи защото имат закон за Лустрация. Лустрационните закони нямат почва само в България.
233
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как така всичко знаете, а нищо не вършите? Споделете, моля! Писна ни от вас!
232
2
 
6
 
! Отговори
Териториален преди 1 година
Не по проста е онази част от народа която не гласува!!!
231
6
 
2
 
! Отговори
Солтан Грис преди 1 година
Борисов: Знаем как да оправим България.
230
1
 
15
 
! Отговори
Али Баба от Банкя преди 1 година
Този, ако каже само една истина ще получи Нобелова награда за мир.
229
2
 
6
 
! Отговори
Една Съседка Каза преди 1 година
Купеикин е от боята
228
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами като знаехте , защо не го направихте , Чекмеджане ?! Ах ,чекмеджето ...
227
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г