Йорданова: Нямаме планове за управление с ГЕРБ

Основната идея е реформата
27 мар 2023 11:53, Росен Стойчев
75
Йорданова: Нямаме планове за управление с ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Нашата цел е да увеличим преднината си в края на изборния ден и ПП-ДБ да има по-голяма тежест. Шансовете да ни стигнат депутатите за самостоятелно управленско мнозинство, ако трябва да сме реалисти, не са особено големи. Затова искаме да имаме по-голяма тежест, за да наложим реформаторски дневен ред и формула за правителство. Подходът ни е ще е да говорим с всички за постигаме на съгласие по национални приоритети.

Още по темата
Това заяви за Нова Нюз Надежда Йорданова от коалиция ПП-ДБ.

"Нашите планове не включват коалиция с ГЕРБ. Няма данни да помръдват от проблема със справяне с корупцията и гарантирането на независим съд. Фактите говорят, че когато ГЕРБ имаше мнозинство, всяка стъпка в посока съдебна реформа беше имитация и прах в очите, изместване на проблема и дори задълбочаването му", подчерта тя.

По думите ѝ сред приоритетите на ДБ са влизането в Шенген и еврозоната и съдебна реформа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МИЛАНОВИЧ: Какво е решението, Абрамса не е вълшебно оръжие, в Ирак изгоряха 300 такива танка.Украйна остава без мъже, аз не съм президент на Украйна но ми е мъчно. Русия е слаба да победи Нато, но за много други неща е прекомерно силна.Немските танкове в Харков хомогенизират руснаците. Западът върши глупост след глупост. Задачата ми като президент на Хърватия е да не направя страната ни за цирк. Йорданова, от тебе има поне сто хиляди по-способни за министър на правосъдието.
57
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МИЛАНОВИЧ: Аз няма нищо против Украйна. Украйна се умъртвява от Европейския съюз, така както преди това умъртвяваха други държави. Даържави след влизането в ЕС са в много лошо състояние. Аз повече няма да работя нищо, докато съм президент, няма да слугувам на великите сили, има само хърватския народ и неговите интереси. Ще гледам глобално да не въвлека Хърватия в катастрофа, особено с Русия. ТАГАРЕВ, РАЗБИРАШ ЛИ КАРИЕРИСТ ТАКЪВ?
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако гласувате за националнопродажническите партии гласувайте... 34 години гласувахте... резултата е наркомания, престъпност, корупция златни концисии на един процент, затворени АЕЦ и половина, мръсни ама щатски производства, бедност, корупция, стопяване на населението...
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милонович, хърватски президент, обръщам внимание на нашите агресивни политици, че от другата страна не е Сърбия а Русия... имам чувството че са се объркали на какъв противник се заканват. Тагарееев, иВАНОВ, йОРДАНОВА... докога ще говориш едностранчиво без реален размисъл, обмисляне и съвест? Не ангажирай България с тегобите и капаните които и залагаш. Дари си каквото щеш на Украйна ако искаш западните си доходи им дари.
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТЯ И РИСТЮ СА ИЗВЕСТНИ С ТОВА ЧЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ САМО КАТО МИНИСТРИ НА КАКВОТО И ДА Е НО ДА СА МИНИСТРИ.
53
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
то пък някой ви иска вас ....
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен A ти какъв си бе... "себенеподобен"?? Голяма работа ли си??
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Той Радев в момента ни управлява като Лукашенко бе черв... още ли не си разбрал, че точно ДБ искат да хо махнат от там? или си умствено изостанал?
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нАдке ,нАдке .....
49
1
 
2
 
! Отговори
Бочко преди 1 година
Ще гласувам за генерал Янев или генерал Борисов... другите големи са туристи ....
48
1
 
1
 
! Отговори
Нямаме планове преди 1 година
имаме само намерения, щото так ни съветват от Амбасадата..
47
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Направете си планове как да дремвате по депутатските банки, защото никой няма да ви обръща внимание и казано по народному - Никой вече не ви бръсне за слива.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една от най-мазните физиономии в родната политика, как да гласуваш за такива.
45
1
 
10
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
И да искате да се прегърнете с тулупя, няма да можете. Дупетатите ви няма да стигнат. Ще требе още някой...Отичате у канала на тия избори.
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и аз нямам планове какво да правя на Марс, щото знам, че няма как да стигна до там. Пък и Надка кой ли я пита за управленски решения, ясно е, че е неподготвена. Или както казваше един бивш кмет на Варна за наложения му зам-кмет: "Този е природно-тъъъп!" Та и Надето така...
43
1
 
11
 
! Отговори
Но определено преди 1 година
Имат планове за следващите избори наесен! Поредните 30 млн лева, към тези над 100 млн вече изхарчени! Проблемът ви Наде, е че сте достигнали максимума! А още едно управление ще направи партията ви да се съберете в селския трафопост! Изобщо не искате да управлявате, но е удобно да стоите в на за 6000 лв на месец и да имате стаж! Интересно: как "способни" като вас искат да управляват вместо да си гледате кариерата с дипломите от Харвард?!
42
3
 
20
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 година
Няма как от ПП и ДБ да имат планове в политиката. то е все едно някой общ работник да има планове за развитието на фирмата. Каквото кажат от Посолството, това е.
41
2
 
16
 
! Отговори
Кой?! преди 1 година
Тези безличници нямаше да имат планове и за НС, ако не се бяха пришили към другите некадърницци пп-тата. И заедно пак нищо няма да направят.
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие управлявате само със себеподобните си лъжливи и крадливи комунисти от пп и бсп, и под диктовката на престъпните червени олигарси! Затова и унищожихте спец съда !
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми дайте властта на Радев направо да ни управлява като Лукашенко и да свършва тоя цирк.