Този път в парламента има разбирателство

Обяснение на Камен Алипиев и Виктор Димчев
Обновена: 13 апр 2023 20:45 | 13 апр 2023 19:38, Росен Стойчев
11
Този път в парламента има разбирателство
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ ще останат твърди в позицията си, че няма да се коалират с ГЕРБ. Логично е обединението на двете партии с всички тези техни общи неща, но има много тежък багаж в ГЕРБ и ДПС, а той няма как да бъде обединяваща сила, особено както не видяхме никакво желание да се променят и дори да сменят лицата.

Още по темата
Това каза журналистът Камен Алипиев за Нова Нюз.

Продуцентът Виктор Димчев сподели, че този път в парламента има разбирателство.

"През 2009 г. същите тези хора се разбраха и направиха правителство. Сега се опитваме да махнем Радев от кошарата. Ще има правителство, но то няма да е с целувка пред камерите, а ще е общо. ГЕРБ няма доверие на ПП. Взаимоотношенията трябва да станат малко по-нежни", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Tihomir преди 1 година
Щял да махне Радев от кошарката. То добре че е Радев, че иначе да бяхме оттекли в канала до сега, с такива желаещи да работат парламентаристи.
7
0
 
1
 
! Отговори
Инженер преди 1 година
Едва ли съм чел нещо по-смешно от това. Сигурно разбирателството се състои в това, да работят по 1 - 2 минути на ден, докато останалите българи се трудят по 8, че дори и повече часове. Следващиото по-смешно нещо ще е, ако мултакът каже, че изобщо не са почивали през празниците, а са търсили разбирателство. Такива са българските политически лидери, известни като мента, мутра, техноимпексова, мусито от ДПС, копейкин и ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ българи от ХАРВАРД.
6
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
240 селски дяволи не са там за заплати а за да лобират за бизнеса си в нс нямагладни и жадни едни и същи се въртят с години и не се махат затова е 40 процизб активност и при 26 или 24 проц кои кого е победил затова не гласуваме защотоне може да ви гледаме толкова сте отвратителни
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лошо. И аз съм да пращането на аyтистчетата на умнокрасивите на фронта.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В парламента ще има разбирателство, защото гладните въшки трябва да захлебят, а и спонсорите да си избият инвестициите в партийни проекти. Едва ли има много от влезлите депутати да милеят и да имат идеи за просперитет и благодарение на България, по скоро са изключение. В НС е парад на съмнителни, криминални типажи.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички партии да се обединят и с разум, и компромиси, да игнорират шарлатаните от ПП. България никога няма да просперира с ПП във властта.
2
5
 
5
 
! Отговори
няма да има преди 1 година
правителсто. ПППП взеха 1 млн дарения, сега хората си искат парите, ама няка как, Борисов ги зкопа. Затова ще се инатят до последно. А на другите избори се очаква герб да ги изчегърта.
1
3
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
За България