ПП не се страхували от трудни битки, чакат подкрепа от ГЕРБ за кабинет

Лорер: Такова правителство може да падне лесно, но разбираме отговорността
191
ПП не се страхували от трудни битки, чакат подкрепа от ГЕРБ за кабинет
Снимка: БГНЕС

Ние доказахме, че не ни е страх да влизаме в трудни битки, заяви Даниел Лорер от ПП-ДБ, след като обвини общините Пловдив и Варна в скрита приватизация и в ущърб на гражданите относно Пловдивски панаир.

„Местната власт на ГЕРБ-СДС в тези две общини е скрита приватизация и в ущърб на гражданите”, отсече той.

Лорер отсече, че по време на няколко предизборни кампании от ПП са обяснявали случилото се в страната по време на управлението на ГЕРБ и добави, че няма да спрат да го правят.

В същото време обаче разбирали отговорността си за бъдещето на страната.

"Разбираме нашата отговорност, задачите, които ни постави обществото и разбираме и политическата ситуация, в която избирателите са ни изпратили тук и заради това имаме законодателна програма с ГЕРБ, по която имаме разбирателство, предстои да имаме и програма на правителство и тогава се надяваме, че съставът на кабинет излъчен от ПП-ДБ ще получи подкрепа от ГЕРБ, а може би и от други политически сили“, коментира Лорер.

„Кабинет на ПП с подкрепата на ГЕРБ може да падне лесно, но заради това е важно публично да се случат нещата, свързани с управленската програма и когато някой реши да събори правителството, защото сме станали неудобни, нека да отговори на избирателите защо го прави“, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: лорерПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тя и лисицата като ходела след коча и гледала как се люшкат топките му , все чакала да паднат , ама не падали. Та не е зле и ППДеБъ да са в режим на очакване, може да им влезе мисъл в главите.
87
4
 
8
 
! Отговори
КРАЙ! преди 1 година
Новия посланик на САЩ ще оправи работите. Все пак той не е душичка като Херо Мустафа, нямате си на идея колко добре беше Херо и колко малко всъшност се месише във вътрешните ни работи. Сега ще видите вие какво е присъствието на Големия Брат. Сега ще се усети наистина.
86
4
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Тия тотално се изгавриха с избирателите си - как е усещате ли бацо в грьб
85
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да вземат власта и да управляват ПП-ДБ са заедно с ГЕРБ. За пред избирателите са против ГЕРБ. Какво толкова сложно и неясно има?
84
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 93 Всички продажници били щял за възраждане да гласува???? Абе ахмак няма по големи продажници от възраждане. Копейката и аверите му са руска партия Моли се да не се докопат до власт. Ще се чудиш кой път да хванеш .Питай арменци молдовци белоруси Към тях иска да на бута възраждане Към руския свят
83
3
 
20
 
! Отговори
Хмм... преди 1 година
Не че харесвам Герб и Борисов, ама тия от подмяната направо са изперкали! Както върви, няма да подкрепят гербаджийско правителство, обаче чакали подкрепа от Герб за кабинет. Жалка работа! Дано час по-скоро се разпусне и тоя парламент!
82
0
 
10
 
! Отговори
Правете пранителство преди 1 година
И се занимавайте с инфлацията и другите проблеми в Бг
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо им свалили правителството, защото това беше даже по зле от това време а Жан
80
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължаваме Панаира!!
79
12
 
5
 
! Отговори
да преди 1 година
всички са шарлатани и продажници! цял живот съм глсувал, вече не! или може би за възраждане....
78
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво сега,Начегъркахте се,па накрая се прегърнахте,само където сметката трябва да я платим всички ние!А тя Е-13 милиарда лева раздадени през 2022 година на бизнеса,най вече едрият Червен такъв,като субсидия,от които 6.2 милиарда висят като дефицит на бюджет който се каните да приемете!Докога ще ни правите на лууди бре циркаджии ниедни?
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 95 Правителството бе свалено от славчо. Той се махна и шарлатаните останаха без мнозинство
76
5
 
18
 
! Отговори
еврейскиБоклук преди 1 година
ШАРЛАТАНИ !!!
75
12
 
7
 
! Отговори
до Ха преди 1 година
И какво хитреят? ГЕРБ и СДС свалиха предния кабинет, сега се правят на ударени, ама да ни подкрепят да има стаблина държава ала бала. Не става така, като не можеш да съставиш кабинет, а искаш уж стабилна държава, ще подкрепиш 2рия.
74
4
 
14
 
! Отговори
чифут преди 1 година
НАГЪЛ!
73
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 88 Щял пак да излезе на улицата За какво бре нещастнико? За пак нови избори ли? Две години поред правим избори И какво промениха? Герб бият ПП се ядосват Корейската расте ...А ти ставаш все по гладен.
72
1
 
12
 
! Отговори
До72 преди 1 година
Абе нищо не бъркам,13-те милиарда лева раздадени от България на бизнеса са си баш наши пари,дошли като отчисление от рекордната печалба на енергопроизводителите,тук не става на въпрос за пари по европрограми,анадънмо?
71
8
 
10
 
! Отговори
ха преди 1 година
тия се опитват да хитреят . Борисов да ги подкрепи и като оплескат работата да го обвиняват - е що ни подкрепи .
70
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ги е страх от тежки парапетни битки, особено ако има и вазелинче...
69
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се съюзите с ГЕРБ,пак ще излезем на улицата.Но тогава заедно с тях и вас ще изметем.Защото няма по-отмъстителен от предадения човек.