Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява

ДБ седят отстрани, срамуват се от ПП
226
Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта, ще паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с уважение към другите политически парти и ще им представим нашата програма“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Но по този начин представена коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ, няма да ви дам тези думи да ги сложите. Ние предлагаме само личности за 1 месец, за три, за да не могат ПП да осъществят мокрите си сънища, за да могат на местните избори да ни бият“, коментира той.

Според него личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

„Политическата класа не заслужава доверието на българите, политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Румен Радев да е жив и здрав, дълго ще управлява и е последното спасение на българите. От ДБ стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от местната власт.

Той направи забележка на медиите, които използват думите коалицията БСП- ДПС- ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
Според партия Герб Зельонский бил велик програмист, тъй като бил украинец, и това щяло да накара Сатанишев да бъде депутат в ЕП, за да може след него да влезе Джанков да го "уволнява", това бил изначалния план на Джанков, преди Сатанишев да се разспсува в ЕП, което не е израз на неговата загриженост, а на това че това били единствените думи, които помнел на български - псувни
89
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиция с престъпниците от ПП - ДБ - БСП окрали 20 милиарда от хазната и рушащи държавата, съда и прокуратурата не може и няма да има! Краят на тези мошеници се вижда!
88
17
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
На някои щатни плювачи, всеки път трябва да им се повтаря, че Борисов е политикът с най-голямо доверие в българският избирател! И то при машинките на Мадуро !Все още си въобразяват,че политиката ще се върти около пица с кристали и един парапет!
87
3
 
12
 
! Отговори
? преди 1 година
Партия Герб имали право да използват държавен политически символ за свое наименование, но в същото време било забранено да се състави "партия знаме"? Всъщност партия Герб са парамилитаристична организация, тъй като съставили се партия знаме, това вече може да е повод за война
86
16
 
5
 
! Отговори
ПП ДБ СА КОПЕЙКИ... преди 1 година
ЩОМ САМО ТЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ ИСКАТ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО , А ИСКАТ ПАК НОВИ ИЗБОРИ....
85
17
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Боко ще върне мандата и да се оправят ПП-тата като много знаят. Е там с БСП вече имат опит :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Хр.Иванов вече един път легна при Корни. То от два пъти не се става... комунист :)))))))))))))))))))))))))))
84
1
 
9
 
! Отговори
програмиста преди 1 година
фотошоп е най-правилната и актуална информация за България, и той кара такива като неуспелия спортист ББ да трябва да участват в политиката?
83
14
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ами прав си е Борисов! ПП-тата и ДБ-тата ще си играят на... дай си ми куклите, на ти си парцалките! Цялата държава закъсва, а те ще я рекетират, за да докопат цялата власт! Селски циркове, като за о'ли'''френпчета от детската градина! Всички разбрахме, какво няма да правят, ама какво ще правят, вече се опарихме!
82
2
 
8
 
! Отговори
програмиста преди 1 година
Според >Фотошоп ББ e бил дори бодигард на "Тато"
81
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо продъжлавате да гласувате на избори? 1 месец седят и събират заплати.
80
14
 
4
 
! Отговори
Манолски преди 1 година
В случая е прав
79
6
 
20
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Бутнаха предното правителство, а сега "след мен потоп". Хич не му дреме. Нали искаше да управляваш и беше подгптвен, даже най-подготвения. Кво стана, насрааме се, а.
78
5
 
16
 
! Отговори
Николай Пловдивския преди 1 година
Едно е да купиш избори, а съвсем друго е да управляваш. Бочко ще види дебелия....
77
3
 
7
 
! Отговори
? преди 1 година
За да може ББ да концентрира повече спортна журналистика върху себе си, той помолил Меркел и Разпутин "да отстранят трайно Михаел Шумахер" и други спортисти, за да има достатъчно спортно репортажно време за самия него
76
7
 
18
 
! Отговори
РАБОТЕЩ преди 1 година
Борисов изплю камъчето-няма да даде на Промяната да ги биели на местните избори.Не че не беше ясно от самото начало каква е неговата цел-да държи общините в подчинение.До сега стана ясно,че за всичко са виновни другите,но не и герберите.Фука се,че бил всички,ама не може да направи правителство.Интересно защо никой не го атакува,че като първи не предлага правителство.Искаше ПП да презложат такова-те го направиха и всички скочиха.За безсилието на мутрите други трябва да са виновни.
75
0
 
9
 
! Отговори
? преди 1 година
В действителност явно повечето български журналисти са спорти журналисти, а не политически, тъй като бързо "откриват" спортиста в политиката, макар и да е успявал да влезе в НСА, а само да стои на определено разстояние от "спортаната академия"
74
5
 
12
 
! Отговори
Еееех Буци преди 1 година
Че к'во лошо има Радев да управлява дълго?!Или може би ти си навитак да УПРАВЛЯВАШ.дълго?
73
2
 
9
 
! Отговори
? преди 1 година
Журналистите смятат, че имат истинска работа само когато интервюират неуспял спортист, на 5 км от НСА, в сравнение с който 3-та вечерна на НСА изглеждали като интелектуалци, въпреки репетативните хули и псувни на приятелите им украинци, включително и към бога
72
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Cкапаняк гадeн аз това го приказеам от повече от две години всичко се дължи на твоя егоцентризъм
71
1
 
5
 
! Отговори
? преди 1 година
За да може Нинова да осмисли мястото си в политиката на България, тя имала нужда от опонент като Бойко Бойков и тази нужда не се отменяла от строителството на дворец на принц Уилям в центъра на София, от фейсбукърския "пилот" президент, носител на горди-имена наименования, подобно на ББ