Митев: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ

Направено е очакваното от тях
4 май 2023 16:21, Росен Стойчев
54
Митев: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Нашата позиция е, че няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ. Когато говорим за зрялост, е важно да кажем, че ГЕРБ-СДС седнаха и отхвърлиха програмата, която преди нямаше никакъв проблем”.

Още по темата
Това заяви в ефира на Нова Нюз депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев.

„Когато има двама партньори на масата и единият покаже картите си, а другият му се присмее, това зрялост ли е? ”, каза Митев.

„Ние направихме това, което се очакваше от нас – да покажем картите си, да сме откровени и ясни. Сега всичко е в ръцете на победителя на изборите. Когато се сяда на масата на преговорите, не се фокусира върху различията, а върху общите неща. Хората от ПП-ДБ, които могат да изпълнят програмата ни, са тези и няма смисъл да ги крием. Направихме всичко възможно да има редовно правителство, управление и да излезем от политическата криза”, обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
3
 
! Отговори
Еххх преди 11 месеца
Чета ви и си мисля - ГЕРБ средна възраст 50+ години. ПП средна възраст 40+/- години. Така според вас къде е бъдеще то, а? ГЕРБ са бита карта. Бият се на бързея колкото да си намалят пораженията, та да избутат до пенсия. Поколенчески различия са това, и колкото и да не има се иска на другарите от ДС и ДПС, младоците напират и рано или късно ще дойде и тяхното време :)
47
3
 
2
 
! Отговори
Бай Пешо преди 11 месеца
То, че е крадено, крадено, (Хемус е правена с държавни, не с европейски пари). Но пък Тракия, Струма, Европа, Марица вървят и се строят и в момента, много повече и бързо от Хемус при ГЕРБ, Царя, БСП, Радев и т.н, а и при тях е крадено. Но все пак да се спомене, че политиката на държавата ни от още комунизъма е развитието на южна България и изоставне на северна. Исках да вметна, че не е добър довод.
46
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До стив 37 - кое всичко е тръгнало назад бе? В държавните структури е назад, да! Но аз не знам някога те да са били напред! Бизнесът си върви! Само на държавната администрация ѝ се вижда, че всичко върви назад, щото спряха да текат парички като по боково време да вземаш заплатка за цял ден чоплене на семки и нищоправене. Кое е тръгнало назад? Здравеопазване ли? Образование ли? Нито едното, Нито другото са били приоритет на Боко, и това си личи по електората му!
45
3
 
1
 
! Отговори
Добре преди 11 месеца
До Бай Пешо 40 - Да, съгласен съм, че Хемус се строи от 1974, но специално за тая магистрала ГЕРБ получиха яко пари от Европата, а магистрала ЙОК! Вярно, бедният народец е доволен, щото част от тия парици отидоха при него, пък и така или иначе няма пари да кара жигулата, притрябвала му е магистрала, но бизнесът по тия порутени пътища ли да си кара камионите???
44
2
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
За образованието всеки сам си отговаря Прочетете например какво пишат по сайтовете Е това ли са добрите българи Пъпъ с 39 решили да управляват а ДБ мълчат като риби неистово да свалят Гешев Защо закриха спец съд делата на олигарсите заминаха Възраждане искат да управляват еднолично Пъпъ и сие също БКП пък се чудят как да оцелеят Е тези ли са добрите управленци с какво се доказаха че са такива освен с викове 3 год потъване това ли е доброто за България Всички ние живеем тук знаете ли
43
3
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
Асен да каже 9 милиарда за какво ги изхарчи за няколко дни ДА каже къде са оставените пари за Хемус Защо саботират инфраструктурата на цялата държава Защо върнаха газовите комисионери Чирен е пълен с прескъпа газ Лъжеха че са докарали танкери евтина газ а каква е действителността
42
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Подкрепа за ГЕРБ е равжносилно на подкрепа за Путин.Този народ не разбра ли, че за 12 години мутрата от Банкя ни ... майката.
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А бря а кой че подкрепи вас ,като сте украинска партия ,която пуснахте тук украинците да живеят безплатно на наш гръб,довиждане )
40
3
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
ДО 36 МНОООООГГГООООО ГРЕШИШШ ТИ ПРИ ШАРЛАТАНИТЕ ЛИ СИ НА ХРАНИЛКА ИЛИ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ И ХОДЯТ НА РАБОТА НАУЧИ СЕ ДА РАБОТИШ МИСЛИШ И ДА СИ ТОЛЕРАНТЕН ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ
39
1
 
6
 
! Отговори
Бай Пешо преди 11 месеца
Нормално бе ГЕРБ да иска подкрепа с вторите, за силна власт, но това че ПП няма да подкрепи ГЕРБ, не ви прави "мъже", а ви прави глупави, инатливи момченца, които държавна власт (пари) няма да видят (крадат) повече. П.С. Четох коментарите и някой спомена магистрала Хемус, че ГЕРБ не я построила. Е да, ама тя се строи от 1974 година и дори БКП и Тошко 15 години не успя. А относно ПП, че са бита карта, се съмнявам в това, то Киро мисли за младото попълнение.
38
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гледах го Боко, типично по мутренски не иска да изслуша мисирките какво искат да му кажат......:)))
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЕРБ няма да подкрепи вашето политическо правителство шушляк, обясниха ви защо хиляда пъти. Идеята беше експертно правителство с конкретни задачи след което се закрива, не пак Кокорчо да ми тегли заеми и да раздава - разбра ли бе ретард?
36
5
 
15
 
! Отговори
стив преди 11 месеца
Откакто се появи тази нагла инекадърна пасмина ПП-ДБ всичко тръъгна назад !!!!
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Moга с 99% сигурност да се обзаложа, че това 0лигофренясало папагале ДОЛУПЕПИЕДЕБИЕ е яко на хранилката на ГЕРБ. Не излиза от днес.бг за да сипе ежедневно коментари като развален бот срещу ПП/ДБ!
34
4
 
14
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Не ви ли писна някакви червенодупенцичета да ни се подиграват от ко.чин.ата наречена Парламент ? А стига , бе ! А стига с нагли к.о.п.е.л.ета по парапети, сбирки с дрога и сметки без народа !!!
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На никой не му дреме бита карто. Скоро ще ви разнасят по площадите, а вие ще се криете зад кордон полицаи. Всяко търпение е с граница.
32
5
 
16
 
! Отговори
Пидалите от ППДБТ+ преди 11 месеца
Вън от Парламента!
31
3
 
11
 
! Отговори
Ориентацията на преди 11 месеца
Искрен Митев - каква е?!
30
0
 
9
 
! Отговори
Дясното да се цепи преди 11 месеца
и да се противопоставят един на друг - за това се молят уж-"левите". Защото това е най-сигурният начин столетницата или някоя от нейните еманации да докопат позиции във властта, макар да останаха една шепа хора. Нали по някакъв начин трябва да си уредят децата и внуците онези червенушковци, които в миналото не са заемали особено високи постове, но са все още живи и не могат да преглътнат факта, че техните потомци не са получили парче от баницата тогава, когато се разграбваше България.
29
3
 
9
 
! Отговори
Добре преди 11 месеца
Истината е, че всичкото гласуващо за ПП-ДБ, ако утре нещо се прецака и няма правителство, могат да си хванат самолетчето от терминала и хич им не е, защото основно работят или за чужди работодатели и инвеститори, или имат основен бизнес с чужбина! Обаче всичкото останало в БГ е яко зависимо и реве на умряло, щото държавата, видиш ли, била счупена...