Митев: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ

Направено е очакваното от тях
4 май 2023 16:21, Росен Стойчев
54
Митев: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Нашата позиция е, че няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ. Когато говорим за зрялост, е важно да кажем, че ГЕРБ-СДС седнаха и отхвърлиха програмата, която преди нямаше никакъв проблем”.

Още по темата
Това заяви в ефира на Нова Нюз депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев.

„Когато има двама партньори на масата и единият покаже картите си, а другият му се присмее, това зрялост ли е? ”, каза Митев.

„Ние направихме това, което се очакваше от нас – да покажем картите си, да сме откровени и ясни. Сега всичко е в ръцете на победителя на изборите. Когато се сяда на масата на преговорите, не се фокусира върху различията, а върху общите неща. Хората от ПП-ДБ, които могат да изпълнят програмата ни, са тези и няма смисъл да ги крием. Направихме всичко възможно да има редовно правителство, управление и да излезем от политическата криза”, обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
8
 
! Отговори
Охххх преди 1 година
До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ 25 -> Викаш "3 ГОД УПРАВЛЯВАТ ДОБРИТЕ ИЗЧЕГЪРТАХА ВСИЧКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ" - аз не съм видял администрацията да е намаляла? А има потенциал да се свие с поне 2/3. Дано поне това ChatGPT дето излезе да позабърза малко процесите, та да отпадне нуждата от толкова хрантутници на държавна службица!
27
7
 
6
 
! Отговори
Ахахах преди 1 година
До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ - от 20 - Айде бе, като сте толкова добри и можещи, що няма още магистрала Хемус, що няма още магистрала Струма, що няма тунел под Шипка? А? А? Щото можете само да усвоявате едни пари към едни фирми и да преливате от пусто в празно. Направи си една проста сметка - извади всички евро фондове налети последните 15 години и виж реално ГЕРБ какво реално са докарали на държавата? Растеж на икономика ли? На инвестиции? Последни сме по образование и здравеопазване!!!
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
16000 пъти повтарят едно и също и чакат Бойко да им върже. Големи шарани са тия. Бойко е играч, те са шарлатани.
25
15
 
2
 
! Отговори
Бозо преди 1 година
До ЗозоЧакаме на Боко вариантите хахахах. Този е некадърник бе човек. Само гледай как ще се мята пред тия хора. Хахахах
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Получават луди прари за никаква работа. Не е ли редно като нчма ефект от работата им да не вземат заплати. един месец и никаква работа. Ако имат нормален работодател до сега да им е бил шута.
23
4
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
И стига с тази държавна администрация ВЕЧЕ 3 ГОД УПРАВЛЯВАТ ДОБРИТЕ ИЗЧЕГЪРТАХА ВСИЧКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ФАНТАЗИО СПРИ ДА ЛЪЖЕШ БЪЛГАРИН ЛИ СИ
22
3
 
15
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Тоя си мисли още , че са някакьв фактор в дьржавата а бойко ги пльзна леко уж за клалиция да покаже на избирателите им , че не са борци срещу герб ами обикновенни мошенници изльгали матряла да се докопат до депутатски заплати
21
3
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
До 20 Кой ти е казал че това което пишеш е така АМАН ОТ ЗНАЕЩИ МОЖЕЩИ ШАРЛАТАНИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ САМО ТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ КАКВИ СМЕ 20 ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ РАБОТИМ ЗНАЕМ МОЖЕМ ОБРАЗОВАНИ СМЕ ЩЕ СЕ МЕРИМ КОЙ Е ПО НАЙ ЛИ ВИДЯХМЕ ГИ НАЗНАЧЕНИТЕ ШАРЛАТАНИ ИНФЛАЦИЯТА РАЗРУХАТА ЛЪЖИТЕ МАНИПУЛАЦИИТЕ САБОТАЖИТЕ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ СЕ ВЪРНАХА
20
5
 
14
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Ох, тези момичета. Политиката не е за вас мили дами.
19
5
 
20
 
! Отговори
Драгойчо Цолов преди 1 година
Митев и цялата трупа от ПЕПЕДЪИБЪ може да ме почешете по макарите !
18
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Геро 16 - така, я сега да се замислим малко тези ПП-та току така ли се пръкнаха или едни големи, всъщност най-големите градове в България им гласуваха доверие? Не ти е президента виновен, защото зад тези хора стоят всичките можещи, плащащи най-високите данъци, но и изискващи млади хора. И да, ако трябва 10 пъти ще счупят държавата, докато тя не влезе в правия път. Послепис - под "държавата" да се разбира "държавната администрация", защото тя е тази която люпи семки не работи и гласува ГЕРБ
17
2
 
16
 
! Отговори
Е,като преди 1 година
Толкова искате ПП в управлението, следващия път гласувайте за тях.
16
25
 
6
 
! Отговори
До Геро преди 1 година
Ами хубаво си беше ,когато ГЕРБ и ДПС крадяха,а Нинова се правеше на опозиция.Но лошите ПП им развалиха схемата.Борисов вече две години не му дават да краде и изтрещя.
15
8
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Митев, айде моето момче си направете правителство сами с 64 депутати. Никой не иска да ви види даже. Боко поне може да говори с другите, има варианти.
14
6
 
19
 
! Отговори
Геро преди 1 година
От както ПП-тата се пръкнаха от нищото с подкрепата на президента държавата се срина. Не шести, а безброй още избори ще има ако не им бием шута. Права е г-жа Нинова, че са новобранци.
13
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП вече не се борят за управление. Двуумят се дали да се сгодят с ГЕРБ и да взимат още 1-2-3 години депутатски заплати без нито 1 министър преди народа да ги изхвърли или... Да чакат нови избори да паднат под 20% и да играят опозиция 4/8 години преди да залязат напълно. И в двата случая на ПП дните са преброени. В първия случай максимум 3/4 години и чао(а ако има протести и по-рано), а при втория 4 години с около 20%, а след четвъртата най-много още един мандат с 10% на изборите(8г.)
12
15
 
8
 
! Отговори
Борисов преди 1 година
Да си поеме отговорността и да прави правителство.Не разбирам защо толкова сте се загрижили за ПП?
11
7
 
18
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Само ГЕРБ
10
6
 
17
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
МИТЕВ С 39 ДЕПУТАТА СТЕ ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ПОСТОЯННО ШАРАНИ ИМАЛО В ДЪРЖАВАТА НИ
9
22
 
6
 
! Отговори
Избирателите на преди 1 година
ГЕРБ са коне с капаци.И потоп да стане пак за тях ще си гласуват.А тези на ДПС гласуват под строй и даже не знаят,за какво гласуват .